Ποδηλατο για Βουνο Budget:600-700€

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
SeRGiOPaOk4
Απών/απούσα

Καλησπερα, Επειδη ειμαι ακομα στο ψαξιμο με την αγορα θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας ουτως ωστε να διαλεξω ενα ποδηλατο το οποιο θα μπορω να το χρησημοποιω ευκολα χωρις να με περιοριζει καπου. Ψαχνω για ενα ποδηλατο το οποιο κατα κυριο λογο δεν θελω να μου μεινει στα χερια και απο αποψη ποιοτητας αλλα και απο αποψη λειτουργηκοτητας. Η χρηση που το προοριζω θα ειναι βουνισια σε μονοπατια οχι τιποτα τρελο καθως δεν ειμαι ακομα εμπειρος για το κατι παραπανω και σε ασφαλτο με ανηφορο-κατηφορες. Σαν πρωτη σκεψη εχω καταληξη σε HardTail 29αρι και για να ριξω το budget απο θεμα αναρτησεων αλλα και γιατι στην ανηφορα το full suspension δεν νομιζω να με βοηθησει ιδιαιτερα. Πιστευω το budget που διαθετω ειναι παραπανω απο το entry level αλλωστε γι αυτο διαθετω και τοσα χρηματα γιατι θελω να το κρατησω. Περα απο ποδηλατα αν μπορεσετε να με κατατοπισετε και απο θεμα μαγαζιων κτλ ,βρισκομαι στη Θεσσαλονικη, γιατι περα απο ποδηλατο θελω να αγορασω και καποια περιφερειακα.

Αυτα απο εμενα, Ευχαριστω εκ τω προτερων.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
geatle
Απών/απούσα

κοιτα για ideal hillmaster. ειναι ιδανικο αφου θες για ασφαλτο και χωμα.

SeRGiOPaOk4
Απών/απούσα

καποια αλλη προταση; Γνωμη για Canyon?

geatle
Απών/απούσα

τα canyon καλα ειναι αλλα ειναι θυρια με μοντερνα γεωμετρια και κουραζουν για απαλη χρηση.

SeRGiOPaOk4
Απών/απούσα

εαν εξαιρεσεις τις διαδρομες σε ασφαλτο που πιθανος να κανω στην αρχη κυριος σκοπος μου ειναι να το τρεχω σε χωμα εστω σε οτι μπορω να ανταπεξελθω στην αρχη ως αρχαριος MTBiker και χαιρομαι που δεν ειναι για ομαλη χρηση γιατι αργα η γρηγορα το στυλ οδηγησης μου θα αλλαξει :) απο canyon σκευτομαι το Grand canyon 5.9 ή το 4.9 θα δειξει. να παω γι αυτο; γιατι λιγο τα περιφερειακα που συγκρινα με αντιστοιχα ποδηλατα εταιριων ideal cube scott ειναι κατωτερα απο της canyon 

geatle
Απών/απούσα

μμμ στα πιο φθηνα μοντελα εχει διαφορετικη γεωμετρια απο τα ακριβοτερα. και επειδη αυτον τον καιρο εχουν εκπτωση ειναι οριακα στο budget σου καλυτερα απο τα αλλα.

SeRGiOPaOk4
Απών/απούσα

Μονο και μονο γι αυτο μπηκα στη διαδικασια για canyon επειδη εχουν εποχιακη εκπτωση οποτε προς τα εκει να καταληξω ε;

geatle
Απών/απούσα

ναι εαν κοιτας για αγορα απο εξωτερικο ειναι 1η επιλογη.