Χαιρετώ την παρέα σας.
Έχω αρχίσει το τελευταίο 6μηνο ξανά το ποδήλατο. Για την ώρα έχω στην κατοχή μου ένα GT Aggressor του 2004 26άρι ωστόσο έχω ρίξει ήδη καμία 100αρα ευρώ και δεν λέει να έρθει στα ίσια του και από την άλλη δεν πιστεύω πως το mountain bike είναι για τη χρήση που θέλω εγώ το ποδήλατο.
Η χρήση που με ενδιαφέρει ειναι : άθληση,βόλτες,μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη όπου και σπουδάζω και καμία μεγάλη διαδρομή ( π.χ ανέβηκα πριν κανένα 2μηνο Πανόραμα,κανονίζω τώρα διαδρομή Πλαταμώνα-Θεσσαλονίκη κτλπ)
Για το λόγο αυτο αποφάσισα πως θέλω ενα ποδηλατάκι με λεπτή ρόδα, ελαφρύ και χωρίς ανάρτηση με budget τα 300-350 ευρώ.
Μετα απο έρευνα κατέληξα στο Ideal City Run 2017 (http://www.idealbikes.net/?section=3200&language=el_...)
και στο Romet Mistral Urban 2016 (http://www.romet.pl/Rower,MISTRAL_URBAN,10,681,682,1...)
Γνωρίζει κάποιος κάτι για τα συγκεκριμένα ποδήλατα; Κάνουν για το σκοπό που τα θέλω; Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
απο την περιγραφη φενεται να θελεις fitness αλλα τα λεφτα ειναι πολυ λιγα.
Το City Run 2017 δεν ειναι καλο για το σκοπο που το θελω; Σε ποσα λεφτα πιστευεις πως θα πρεπει να κινηθω για ενα αξιολογο ποδηλατο;
πολυ ωραιο ποδηλατο ειναι το Cannondale Quick 7 στα εξακοσια ευρω. αλλα αμα δεν θες να δωσεις τοσα για ποδηλατο καλο ειναι και το cityrun.
Απ' ό,τι βλέπω υπάρχει και το Mistral City, το πολύ πιο καλά εξοπλισμένο αδελφάκι του μιστράλ Urban , όπως υπάρχουν και όλα αυτά που αναφέρει ο arxarios σ' αυτήν την ανάρτηση.
Εξαρτάται και από την τιμή που θα τα βρεις βέβαια.
Και από τα μεγέθη που θα τα βρείς.
Δώσε σημασία στο να είναι το μέγεθός σου πάντως. Είναι κι αυτό πολύ σημαντικό.
Ευχαριστω για τη βοηθεια! Δυστυχως δεν εχω τετοιο budget :( Στο city run μου αρεσει επισης η γεωμετρια :)
Ευχαριστω για τη βοηθεια! Δυστυχως δεν εχω τετοιο budget :( Στο city run μου αρεσει επισης η γεωμετρια :)
Το μονο Mistral που βρισκω Ελλαδα ειναι το Urban! Στα θετικα του βαζω το βαρος του το οποιο ειναι στα 10.5 kg. Ωστοσο εχει 9 ταχυτητες σε σχεση με τις 24 του City Run. Εσυ πιστευεις οτι ενα απο τα 2 αυτα ποδηλατα θα με καλυψει σε οτι αναφορα τις αναγκες μου; Επισης το City run το βρηκα στο μεγεθος μου και στη Λαρισα που ειναι διπλα μου.
υπαρχει και το kona dew. μην το ξεχναμε...