Συμβουλες για αγορα νεου ποδηλατου

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Parisgkgr
Απών/απούσα

Καλησπερα σε ολους.θα ήθελα λιγη βοηθεια.ειμαι 38 χρονων κατοικος αθηνων και ηρθε η ωρα να γινω κατοχος ενος ποδηλάτου για τις βολτες μου.. γυμνάζομαι τα τελευταια 5 χρονια συστηματικα. .τα σαββαττοκυριακα κανω το τρεξιματακι μου που αρκετες φορες ξεπερναει τα 15-20  χιλιομετρα την ημερα ειτε αθηνα ειτε κατεβαινω ωροπο και κανω την διαδρομη μου...και περναω στο.κυριως θεμα.. ειμαι αρκετα κοντα στον ιδρυμα Νιάρχου και βλεπω οτι εχουν φτιαξει ποδηλατοδρομο. Με μια συντομη αναζητηση στο διαδικτυο ειδα οτι υπαρχει διαδρομη Πχ φαληρο ακροπολη ή ακομα και με αφετηρια το ιδρυμα Νιαρχο...θα ηθελα την συμβουλη σας γτ εχω μπερδευτει με τοσα ειδη που βρηκα στο ιντερνετ...με ενα budget εως 500 ευρω που θα μπορουσα να στραφω για να κανω τις βολτες-εκδρομες και ισως αργοτερα μεγαλες αποστασεις; Σας ευχαριστω προκαταβολικά. Ειδα τα trekking.ta fitness/urban και της κουρσας.

 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
geatle
Απών/απούσα

θα σου αρεσε κατι σε στυλ ideal cityrun, kona dew. και δεν ειναι αναγκη να σε περιοριζουν μονο οι ποδηλατοδρομοι. μετα απο λιγο καιρο θα πας οπουδηποτε.

Parisgkgr
Απών/απούσα

Θα ηθελα να φτασω εως και ωροπο χαλκιδα να σου πω την αληθεια. Το ειδα το cityrun ειναι και σχετικα φτηνο. Ευχαριστω που απαντησες

 

zoslen
Εικόνα zoslen
Απών/απούσα

Δεν υπαρχει περιπτωση να περιοριστεις σε ποδηλατοδρομο, ειδικα εφ' οσων εισαι και αθλητης. 

Το cityrun ειναι all around, το κανεις ο,τι θελεις, του βαζεις και σχαρα και το φορτωνεις αν θες.

Μια κουρσα ειναι πιο συγκεκριμενο ποδηλατο, απαιτει το κεφαλι κατω και χιλιομετρα.

Τα τρεκινγκ εχουν μια ψευτοαναρτηση για πιο χαλαρη κατασταση με τα χερια, τιποτα το σπουδαιο.

Πάντως Ορωπό πας ευκολα ό,τι και να διαλεξεις.

johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

Το να πάει κάποιος Ορωπό από Αθήνα είναι το μόνο εύκολο, πως γυρνάει είναι το θέμα. Για τέτοιες αποστάσεις και διαδρομές, η κούρσα είναι μονόδρομος. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, μία από αυτές συνάντησα εχτές στο μπρεβέτ Τατοίου που ενώ όλοι κοιτούσαμε πως θα αποφύγουμε τα περιττά πράγματα για να ελαφρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το ποδήλατο, ένας τύπος που γνώρισα στον τερματισμό, έκανε τα 210 χιλιόμετρα και τα 2700 υψομετρικά του αγώνα με ένα τρέκινγκ 15 κιλών το οποίο φορούσε ανάρτηση πραγματικό βαρίδι. Καταλάβαινε ακόμα και αυτός όμως ότι θα πρέπει να πάει άμεσα σε κούρσα γιατί ταλαιπωρούσε τον εαυτό του τζάμπα.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

ε οχι και τσαμπα, γυμναζοταν τουλαχιστον το διπλασιο απο τον καθενα με την κουρσα

contact