Ανακατασκευή ποδηλάτου

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
nobodyrankxv
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά νέος στο φόρουμ και γενικά στον τεράστιο αυτόν κόσμο των ποδηλάτων έφτασε η στιγμή που χρειάζεται να πάρω ποδήλατο και άρχισα να ρωτάω γνωστούς μου αν έχουν κάνα παλιό που δεν χρειάζονται. Με τα πολλά πολλά έπεσε στα χέρια μου ένα sunn Dogg πολύ ταλαιπωρημένο βέβαια αλλά έχω δει ότι ήταν πολύ ακριβό ποδήλατο και σκέφτηκα να το πάω σε μαγαζί να μου πει , για να φτιάξει τα βασικά μου είπε θέλει 150 περίπου και δεν ξέρω αν αξίζει να φτιάξω αυτό ή καλύτερα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά , παραθέτω και φωτογραφίες με το ποδήλατο και με την. Λίστα των απαραίτητων για να δουλέψει τώρα 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon Ποδήλατο 301.87 KB
Image icon Λίστα 342.52 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
nobodyrankxv
Απών/απούσα

Να επισημάνω επίσης ότι χρειάζομαι ποδήλατο για μετακίνηση στην πόλη και απ' ότι βλέπω αυτό το σασμάν και τα χειριστήρια για τις ταχύτητες είναι τα πιο τσιμπιμενα ας πούμε .

Arxarios
Απών/απούσα

Πούλα το 100 ευρώ σε ανταλλακτικά (σπάστο σε κομμάτια καλύτερα) βάλε και τα 150 που ζητάει ο μάστορας και πάρε κάτι σαν αυτό https://www.car.gr/13409368-ideal-cityrun για μετακίνηση στην πόλη, είναι απείρως καλύτερο.

κωστας1958
Απών/απούσα

Το πιο σημαντικο πρεπει το ποδηλατο να ειναι στο μεγεθος σου,και μετα τι χρηση σκοπευεις να κανεις αν θελεις μονο ασφαλτο στην πολη και λιγο πιο μακρινες 20-30-40 χιλιομετρα το ποδηλατο που εβαλε ο φιλος  Arxarios ειναι πολυ τιμια αγορα το εχουν δυο φιλοι και ειναι πολυ ευχαριστημενοι.Καλη συνεχεια σε οτι αποφασισεις. Υ.Σ.  Γνωμη μου οτι η αναρτηση προσφερει μονο βαρος χωρις να σου δινει καποιο πλεονεκτημα.

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Δεν ξερω αν το ποδηλατο αυτο ειναι ακριβο ή φτηνό αλλά δεν κανει για την δουλειά που το θελεις. Αν θες να κανεις ποδηλατο να βρεις καποιο άλλο σαν αυτο που σου παρεθεσαν παραπανω. Με αυτο που εχεις, ακομα κι αν το φτιαξεις, δεν θα πας πολυ μακρια (εκτος κι αν το θες για πουλμουρ).

click
Απών/απούσα

Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Αν έχεις σκοπό να πάρεις τα βουνά και να μπείς στον κόσμο του downhill, ίσως να αξίζει να το φτιάξεις για αρχή μέχρι να φας τις πρώτες σου τούμπες. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα χρειαστεί να ξοδέψεις επιπλέον πολλαπλάσια χρήματα για περιφεριακό εξοπλισμό, κράνος, γάντια, στολή, επιγονατίδες κλπ. Αν τώρα θες ποδήλατο για την πόλη ή για βόλτες στα πέριξ, τότε ξέχνα το. Το ποδήλατο αυτό είναι ειδικής χρήσης.