Μηχανικά σε υδραυλικά δισκόφρενα.Που;Και πόσο;

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kostarasrider
Απών/απούσα

Γεια σας έχω ένα ποδήλατο το οποίο έχει μηχανικά δισκόφρενα και θέλω να τα αλλάξω σε υδραυλικά . Δεν ξέρω όμως που μπορούν να στα αλλάξουν. Έχω ακούσει από φίλους που μου έλεγαν ότι με 60€ και 50€ στα αλλάζουν. Χρειάζομαι βοήθεια!!!!!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Θες υδραυλικά, θες νέα χειριστήρια ταχυτήτων.

Υδραυλικά της προκοπής = κάπου στα 150 Ευρώ για Shimano SLX.

Εκεί που θα χρειαστείς υδραυλικά θα χρειαστείς τροχούς (170-200)
και ανάρτηση (200-όσο). Τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια να
λές ότι έχεις υδραυλικά.

Τα εργατικά κάπου εκεί είναι μαζί με εξαέρωση και ρύθμισμα
ταχυτήτων.

hidefnick
Εικόνα hidefnick
Απών/απούσα

Tα deore τα παίρνεις κανένα 100€ και είναι έτοιμα. Τα βιδώνεις και τελείωσες. Τα lx έχουν κανένα 20€ παραπάνω. Και είναι μια χαρά σαν φρενα.

Λογικά θέλεις και αλαγές (αν στο σύστημα που έχεις τώρα είναι μαζί αλλαγές-μανέτες) οπότε υπολογίζεις ανάλογα το πόσα θέλεις να δώσεις. Παίζουν και μεταχειρισμένες.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

εκτός απο το βιδωμα θέλει κ προσοχή αν πάρει τα υδραβλικα και πατήσει καμία μανέτα χωρίς δίσκο πάει για εξαερωση, είναι απλό όσο ξέρεις με τι έχεις να κανείς, επίσης τα υδραβλικα δεν τα κάνουν όλα κ συμφέρουν.επίσης ακόμα κ οι δίσκοι θέλουν προσοχή πως θα μπουν πως θα ρυθμίσεις την καλιμπρα να κάθετε καλά κτλπ. το αν τα χρειάζετε είναι το θέμα η απλά του είπαν πόσο μαματα είναι.... Ο λόγος που λέει για εξαερωση είναι γιατί συνήθος τα καλώδια είναι μεγάλα κ θέλουν κόψιμο (στο δικό μου έχει μείνει η μακαρόναδα μέχρι να αποφασίσω να κάνω εξ.)

contact