γεια χαρα.οπως λεει ο τιτλος..σκελετος mtb παλιος,ατσαλινος χωρις αναρτησεις κ πολλα πολλα,που φερνει σε κουρσοειδες,κ με τρυπες ψηλα στο πηρουνι κ στο ψαλιδι πισω για φρενα,γινεται να παρει ζαντα 700αρα απο κουρσα?κ αν ναι,
καποιος πουχει 700αρες ζαντες (οι 28" αν δε κανω λαθος) να μετρησει απο αξονα ως το τελος του λαστιχου του,να μου πει αποσταση κ προφιλ λαστιχου φυσικα.
σαν ιδεα τι λετε?μουφα?αξιζει?παιζει?
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Από άξονα έως το τέλος του λάστιχου πρέπει να είναι περίπου 35cm. για 700χ25 και κάτι λιγότερο (34,5 cm) για 700χ23.
Μέτρα και το άνοιγμα πίσω στα ψαλίδια να δεις για τι κέντρο τροχού μιλάμε.
Φαντάζομαι ότι πας για μονοτάχυτο. Για fixie θα πρότεινα να μην το κάνεις.
..κατι σε "φιτνες" ΑΣ ΠΟΥΜΕ,περισοτερο επειδη το βημα πουχω με τις 26αρες,δεδομενου οτι κανω αποκλειστικα σε πολη,ειναι "κοντο".ωρες ωρες το νιωθω σα νευρικο BMX...
ευχαριστω.μετρωντας,τις περνει αερατα.ειδικα στο πηρουνι.τωρα για το κεντρο πισω δεν εχω θεμα,τοχω..ξεχειλωσει :P
σαν συμπεριφορα δε ξερω τι κ πως,κ αν αξιζει,η αν θα ναι χειροτερο απο τωρα.καποιος εμπειρος μπορει να μας πει.
Βάλε αν μπορείς μια φωτογραφία να το δούμε.
..βαλω μια συντομα..δεν εχω καποια προχειρη!
χονδρικα φαντασου κατι σαν το παλιο prorider εδω..χωρις τη σκονη:)
http://www.podilates.gr/node/9770
μοιαζουν παρα πολυ.ειναι ιδιας χρονολογιας,κ αποτι φαινεται δεν υπηρχαν κ πολλες σχεδιαστικες επιλογες τοτε..σαν τα γιαπωεζικα αμαξια του 70 ενα πραμα..
Γίνεται με στενά λάστιχα και κάποιοι το εχουν κάνει.
Σίγουρα ομως δεν αξίζει.
Θέλει αντάπτορες για τα v-brakes (που ναι πανάκριβοι) που πρέπει να μετακινηθούν προς τα πάνω για να συνεχίσουν να έρχονται σε επαφή με το στέφανι της ρόδας.
Η αλλιώς να τρυπήσεις για να βάλεις caliper brakes (θελουν και άλλες μανέτες τα caliper και άλλα λεφτά).
Γενικά θα αλλάξει πολύ το ποδήλατο και θα δημιουργηθούν διάφορες ανωμαλίες.
ΠΧ θα πατάς κάτω πολύ δυσκολότερα ακόμα και χαμηλότερα τη σέλα να βάλεις απο ότι τώρα, ενδέχεται να χτυπάς με την μύτη του παπουτσιού σου την μπροστά ρόδα κτλ κτλ κτλ...
Θα μειωθεί το clearance ελαστικών με σκελετό πιρούνι, chainstay, front derailler και γενικά το ένα θα φέρνει το άλλο με αποτέλεσμα να δώσεις ενα ακόμα ποδήλατο στην μετατροπή και ποδήλατο να μην εχεις.
Και γενικά ποιος ο λόγος γι αυτή την ταλαιπωρία. Για τις 2" στη ρόδα.
Οι μεγαλύτεροι τροχοί θα είναι και βαρύτεροι(άρα βαραίνεις το ποδήλατο)και πιο ευπαθείς στην κακομεταχείρηση = συχνότερες ακτινολογήσεις (οι δρόμοι μας βλέπεις πως είναι).
Τα φρένα με τόσες μετατροπές απορω αν θα δουλεύουν καλά. Τα φτηνά caliper (φαντάζομαι δε θα βάλεις ultegra) είναι πάντα πιο αδύναμα απο τα φτηνά vbrake
Αν είναι 26άρι το ποδηλατο κράτα το ως εχει.
Περήφανο 26άρι!
Τα υπόλοιπα ας τα για το pimp my ride.
..ναχεις δικιο με ολα αυτα.κ μενα γυριζαν στο κεφαλι μου.ξερεις απτη μια σκεφτομουν γιατι οχι,κ μετα σκεφτομουν οτι χρειαζεται να αλλαξω αρκετα πραματα εκτος απο ενα ζευγαρι ζαντες.κ φυσικα ολο αυτο με αμφιβολο αποτελεσμα στο τελος οπως λες κ συ.
θα το αφησω οπως ειναι,κ αν τα καταφερω θα παρω κανα καινουριο καποια στιγμη.