http://contour.com/camera/contour_hd
Επειδή τελευταία "ζαχαρώνω" την προαναφερθείσα λόγω του ότι προέκυψε και μια ευκαιρία για την αγορά της, τυχαίνει μήπως να την έχει κανείς απο εδω στο forum ?
Αξίζει ?
Σημ. :
Μπορεί να υπάρχουν καλύτερες αλλά μόνο σε αυτή έχω την ευκαιρία, οπότε δεν έχω επιλογή να κοιτάξω άλλα μοντέλα.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
poso tn brikes
Έτυχε και προέκυψε πιστωτικό σε ένα κατάστημα, το οποίο πιστωτικό μου υπερκαλύπτει το κόστος και μπορώ να πάρω διάφορα πράγματα,
άρα πρακτικά δεν θα δώσω χρήματα τώρα για την κάμερα.
Πρακτικά εξαργυρώνω το πιστωτικό μου.
Την βρίσκω γύρω στα 300 euro.
Όχι αυτή με το GPS, την απλή. (το gps δεν με πολυνοιάζει κιόλας)
Τη έχω εδώ και ένα χρόνο. Αγόρασέ την με κλειστά μάτια όσο και να την βρίσκεις. Η ποιότητα είναι εκπληκτική. Αν αγοράσεις μάλιστα και τα αξεσουάρ μπορείς να κάνεις και κατδύσεις έως 10 μέτρα με αυτή. Επειδή οδήγώ και μηχανή την δοκίμασα σε πολύ γρήγορες ταχύτητες και πραγματικά άξιζε τα λεφτά της. Παραθέτω πιο κάτω links με δυο βίντεο στο youtube. Μην κρίνεις μόνο από αυτό όμως διότι το youtube αλλοιώνει την ανάλυση. Στην πργματικότητα είναι πολύ καλύτερη η ανάλυση
Ποδήλατο
Μηχανή
Υ.Γ. Υπάρχουn δυό είδη: Contour HD εδώ και η Contour HD 1080p. Συνιστώ την δεύτερη και σίγουρα χωρίς το GPS. Είναι άχρηστο (τουλάχιστον για μένα)
Την αγόρασα από εδώ
Αξεσουάρ βυθού
Ρίξε μια ματιά εδώ
Επικοινωνείς και τους λες να στη στείλουν σαν δώρο με ταχυδρομείο συστημένη όχι με κούριερ
tkant, thx για το tip αλλά δυστυχώς έχω πιστωτικό σε ελληνικό κατάστημα οπότε μόνο εκεί μπορώ να κάνω την αγορά.
swan ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω μια ερώτηση για το video στον Εθνικό κήπο με ποδήλατο. Η κάμερα είναι στερεωμένη στο τιμόνι του ποδηλάτου, σωστά ?
Εγώ θέλω να την στερεώσω στο κράνος για αποσόβηση κραδασμών
(το κλασσικό ποδηλατικό με αεραγωγούς είναι..)
Στερεώνεται κάπως σε κράνος με ότι έχει στην συσκευασία ?
(ιμάντες ίσως ή velcro)
ή πρέπει να πάρω κι έξτρα αξεσουάρ γι'αυτό... κι αν ναι, και το έχεις δοκιμάσει στο κράνος, απο βάρος (ξέρω 123 gr) αλλά παλεύεται ή γέρνει το κράνος ?
Για αστική ποδηλασία λέμε πάντα, όχι extreme καταστάσεις.
Στο βίντεο στον Εθνικό κήπο η κάμερα ελιναι στερεωμένη στο ποδήλατο. Την τοποθέτησα εκεί διότι αν την έβαζα στο κράνος, κάθε φορά που θα γύριζα το κεφάλι να δω τον δρόμο θα γύριζε και το πλάνο. Αν παρ' όλα αυτά εσύ θες στο κράνος τότε μέσα στη συσκευασία θα βρεις ιμάντα και ειδικό αντάπτορα για το ποδηλατικό κράνος (στην κορυφή του κράνους και όχι στο πλάι)εδώ
Ωραία..
"Resistance is futile, we are the Borg. You will be assimilated."
Θα τυπώσω το παραπάνω σε μπλουζάκι και μια χαρά !