Γνωμες & Εμπειριες για λαστιχα κουρσας 700 χ25 . μεταξυ . 18ε με 28ευρω . Χρισημοποιω την κουρσα στην πολη αλλα και προπονηση παραλιακη . Ψαχνω για λαστιχο δοκιμασμενο . Σκεφτομαι για Continetal ultra sport 2 22 ευρω ή καποιο Vittorio ......... ή κατι αλλο , που καποιος εμεινε ευχαριστημενος........
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Aν σκεφτεσαι τα Continental, φροντισε αυτο που θα παρεις για να αξιζει οντως το ονομα Continental, η γομμα του να ειναι τυπου "Black Chili".
Εξαιρετικη συμπεριφορα σε στεγνο και βρεγμενο.
Tα μοντελλα της εταιριας χωρις Black Chili, δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, και παρομοια θα βρεις σε καθε εταιρια.
Δεν αξίζει να πληρώσεις τις τιμές Ελλάδας για τα Conti.
Αν δεν μπορείς να τα πάρεις από έξω, προτίμησε κάποια
άλλη μάρκα. Προσωπικά δεν τα έχω σε εκτίμηση τα Conti
οπότε παίζω κυρίως προς Vittoria μεριά.
Σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντως, δεν νομίζω ότι θα
δεις τρελές διαφορές ανάμεσα στις γνωστές εταιρίες κα-
θώς λίγο πολύ θα πέσεις στην κατηγορία "προπονητικό".
Vittoria Zafiro Pro/Rubino Pro, Μichelin Lithion 2 κτλ.
Αν πας σε Vittoria, να πάρεις μονόχρωμο (μαύρο) καθώς
τα δίχρωμα έχουν μια τάση να γλυστράνε.
Ta ελαστικα Swable τι λενε ?
και τα swable lugano ?
το lugano μου φάνηκε ψεύτικο. Εγώ έχω τα schwalbe durano plus αλλά ίσως είναι βαρύ ελαστικό για αυτό που θέλετε. Τα durano plus πιάνουν και καλά αλλά και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις κακουχίες.
lugano εβαλα προσφατα πισω.ελαφρυ σχετικα για συρματινο,ποιοτικη κατασκευη κ καλουπωμα εχει προστασια για γυαλια κ κανει γυρω στο 15αρι.αλλα καπως "ξερο" σαν γομα.δε θα το βαζα μπροστα,ισως εχω κακομαθει απο τα προηγουμενα
που ηταν τα ultra sport διπλωτα.στο στεγνο ειναι απαιχτα,εχουν σαφεστατα ορια κ σαφηνουν να πιεσεις το μπροστα μερος-σε λογικα πλαισια-μπαινοντας σε στροφες.στο βρεγμενο με λογικη οδηγηση δεν εμπνεουν ανησυχια.
σα τα ακριβοτερα gatorskin δεν ειναι,αλλα ας πουμε οτι πλησιαζουν 9/10
το μεγαλο μειον ειναι οτι τσιμπανε γυαλια ευκολα κ σκανε η σκιζεται το πελμα.δεν ειναι κ κατι τραγικο,απλα δεν ειναι αλεξισφαιρα.
αυτα τα δυο χαρακτηριστικα ειναι αντιδιαμετρικα κ συνηθως οι μαλακες γομες σκανε ευκολα.ειδικα σε χαμηλα κοστη οπως αυτα.οποτε διαλεγεις η κρατημα η αντοχη.προσωπικα το κρατημα ειναι σημαντικοτερο για μενα απτην αντοχη σε σκασιματα,γιατι μια φορα θα σε πουλησει το λαστιχο κ δε ξερεις που θα καταληξεις.
αν ανεβεις σε λεφτα εχεις κ τα δυο.
Γενικα τα συρματινα εχουν την ιδια γομα με τα δυπλωτα αλλα ειναι πιο βαρια και πιο φθηνα ? τι αλλο παιζει διαφορα ?
Τα rubino pro της Vittoria στα 150tpi που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι άψογα για προπονητικό / καθημερινό λάστιχο ( στο βρεγμένο με επιφυλάξεις) αλλά έχω την εντύπωση πως είναι λίγο ακριβότερα από το όριο που αναφέρεις. Άν βρεις τα gatorskin της continental στα 25 mm είναι λίγο καλύτερα αλλά και λίγο βαρύτερα.
... το ιδιο μοντελλο, αλλα η μια εκδοχη ειναι με συρμα, ενω η αλλη χωρις (διπλωτο), τοτε η μονη διαφορα ειναι στο βαρος και στην ευκολια μεταφορας (= διπλωτο).
Καμμια αλλη διαφορα δεν υπαρχει. Και η αντοχη ειναι η ιδια.
Πιστευω οτι το λαστιχο για εμενα ειναι το Continetal grand prix Gt , με τεχνολογια black chili και 29ε Θεσαλονικη ομως, αν ξερει καποιος για Αθηνα ,Πειραια να που πeι σε pm magazi........