Προβλημα με Sigma BC 16.12

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kostas_0123
Απών/απούσα

Καλησπερα,πηρα πριν λιγες μερες το κοντερ της Sigma ( BC 16.12 ενσυρματο)και δυστυχος προσπαθωντας να κοψω ενα tire up εκοψα λιγο και το καλωδιο του κοντερ.
Δεν εχει κοπει τελειως,το εχω χαραξει εξωτερικα αλλα και το εσωτερικο εχει χαραχθει και φαινεται το καλωδιο γυμνο.Το τυλιξα με μονωτικη ταινια και λειτουργει,αλλα θα μετραει πλεον σωστα?
Υπαρχει μηπως ανταλλακτικη η βαση με το καλωδιο για να το αγορασω,η θα πρεπει να το ξαναπαρω καινουργιο?
Ευχαριστω.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

...του κοντερ, δεν προκειται να επηρρεαστει απο το γδαρσιμο της μονωσης του καλωδιου, εφ'οσον δεν εχει κοπει το καλωδιο, και δεν βραχυκυκλωνει πανω σε κατι αλλο μεταλλικο.
Αλλα και να κοπει εντελως το καλωδιο του κοντερ, μπορεις να το επισκευασεις, ξαναενωνοντας το και μονωνοντας το φυσικα, η μπορεις και να το αντικαταστησεις τελειως με καινουριο. Φθηνα κι ευκολα, με υλικα του εμποριου.
Αν παλι θελεις, η Sigma πουλαει τη βαση του κοντερ μαζι με το καλωδιο και τον αισθητηρα, αλλα οχι ιδιαιτερα φθηνα.
Αφου ομως σου δουλευει, αστο ετσι μεχρι νεωτερας.

kostas_0123
Απών/απούσα

Η βαση του κοντερ με το καλωδιο και τον αισθητηρα,ειναι κοινη για ολα τα κοντερ?Μπορω να την βρω εδω στην Ελλαδα η μονο απο ebay και internet?
Για να δω περιπου ποσο κοστιζει.
Εχω ενα φοβο να το κρατησω ετσι για καιρο,μηπως παρει νερο το καλωδιο,παρολο που του εχω βαλει μονωτικη,η μηπως ανοιξει και αλλο.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Κάθε μάρκα κοντερ έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Για το μοντέλο που λες, δες ενδεικτικά το ανταλλακτικό που θέλεις σε αυτό το σαιτ.