Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για τις τσάντες. Μιλάω για τις τσάντες ώμου τύπου "KLICKfix Freepack bag" -- http://www.dotbike.com/p/2122, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κλειδωμένες πάνω στο ποδήλατο αλλά και στην πλάτη. Ψάχνω και βρίσκω μόνο την παραπάνω εταιρία και τιμές για τη συγκεκριμένη από 80ε χωρίς τον adaptor που χρειάζεται για να τοποθετηθεί στο παλουκώσελο. Έχει κανένας να δώσει πληροφορίες και για άλλες εταιρίες αλλά και για τιμές?
Ευχαριστώ πολύ.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Τις klick fix μην τις κοιτάς, όχι τόσο λόγο της τιμής τους αλλά γιατί δεν είναι καλά προϊόντα. Ότι έχω πάρει από αυτήν την εταιρία, ( δεν ξέρω αν έτυχε σε εμένα μόνον) χάλασε, έσπασε και διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη πολύ σύντομα. Αυτό το υποτιθέμενο προσόν τους ότι και καλά κλειδώνουν, είναι για τα μπάζα.. έχουν μία ψεύτικη κλειδαριά με ένα κλειδάκι σαν του λουκέτου, που δεν αποκλείει να φύγει η τσάντα από πάνω, ας μην σχολιάσω ότι την σπάει κάποιος και σου παίρνει την τσάντα για πλάκα.. ( αν ποτέ σου πέρναγε από το μυαλό να την αφήσεις πάνω στο ποδήλατο). Εγώ πάντως δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ κάποιο σάκο πάνω σε έναν τέτοιο αντάπτορα χωρίς να τον ασφαλίσω με κάτι έξτρα. ( κάποιο από αυτά τα λάστιχα με τα γατζάκια κτλ).
Τώρα αυτό που ζητάς είναι bicycle saddle rack την συνδυάσεις με κάποιο σακίδιο πλάτης, το οποίο δεν χρειάζεται ντε και καλά να έχει ειδικό αντάπτορα για να πιάνει πάνω στην σχάρα.
Να δες εδώ και μία ωραία που παίρνει ότι σακίδιο, τσάντα, κουτί καλάθι κτλ θες επάνω.
http://www.wiggle.co.uk/carradice-bagman-2-expedition-support-bag-mount/
σε πολλά συμφωνώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει το ποδήλατο ακάλυπτο πόσο μάλλον με τη τσάντα πάνω.. το κλείδωμα της βάσης φαίνεται αλλά για τον παραπάνω λόγο δεν με απασχολεί! Την έχω δει από φίλο που την έχει 2 χρόνια και είναι μια χαρά σαν τσάντα. Γενικά η φιλοσοφία της είναι βολική. Επίσης συμφωνώ και με τις άλλες λύσεις που προτείνεις, απλά πιστεύω ότι αυτή μου αρέσει και με βολεύει! Υπάρχει άλλη εταιρεία με αυτό το προϊόν? δλδ άλλη ποδηλατική τσάντα που να κλειδώνει στο ποδήλατο, χωρίς σχάρες?
Ευχαριστώ για την απάντηση
Μου είχαν δείξει κάποιες στο bike festival αλλά δεν θυμάμαι ποιας εταιρίας ήταν. Νομίζω ότι τις είχα δει στο περίπτερο του Τζωρτζόπουλου..
Κοίτα αν σε συγκινεί τόσο πολύ αυτό που έχουν τα klick fix μπορείς να πάρεις μόνον την σχάρα τους και τον αντάπτορα, ο οποίος από οσο ξέρω βιδώνει και σε άλλες τσάντες. Εμένα πάντως ότι πήρα από klick fix μου βγήκε εντελώς μάπα.. συμβαίνουν όμως και αυτά.