η πορεια της 20/10/07

16 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
rainer
Απών/απούσα

Γειά χαρά σε όλους και όλες.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum σας.
Αφορμή..
Μόλις έμαθα για την ποδηλατοδρομία που ετοιμάζεται στις 20 του μηνός.
Προσωπικά έχω πολύ καιρό να κανω ποδήλατο για λόγους υγέιας και τώρα δειλά δειλά προσπαθώ να αρχίσω πάλι.
Θέλω να σας πω ότι δεν γνωρίζω πολλά για τις δράσεις σας και δυστυχώς ο χρόνος μου είναι αυτή τη στιγμή εντελώς ανοργάνωτος,γεγόνος που με εμποδίζει από το να συμμετέχω σε συνελέυσεις, πορείες κ.λ.π.
Αυτή τη φορά όμως θα κάνω τα πάντα για να είμαι εκεί και αν μπορώ να βοηθήσω με κάθε τρόπο.
Είμαι γραμμένη στους streetpanthers κι αν μπείτε στο forum τους στο ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ- ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ θα δείτε τι αντιδράσεις έιχε η πρόταση μου για μια δράση σαν αυτή που εσείς αποφασίσατε.Μη βρίσκοντας κανέναν στο πλευρό μου παραιτήθηκα απο την ιδέα.
Σήμερα όμως με μεγάλη μου χαρά είδα την ανακοίνωση σας και αν μπορώ να βοηθήσω θα το κανω με ολη μου την ευχαρίστηση.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Φιλικά rainer

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
athenssun
Απών/απούσα

Φίλε μου καλησπέρα και από εμάς.
Μόλις γύρισα από την συνέλευσή μας στο Πεδίο του Άρεως.
Έχουμε σχηματίσει 3 υποομάδες που θα ασχοληθούν με τα της πορείας. Από αυτές υπάρχει η Τεχνική που θα κάνει όλες τις ενέργειες και πράξεις για να γίνει μια συμβολική πράξη χάραξης.
Όπως καταλαβαίνεις αυτό χρειάζεται και οργάνωση και γνώση το τι πας να κάνεις...
Οπότε είναι καλό να προσπαθήσεις να βρεθείς οπωσδήποτε με τους υπόλοιπους. Ξέρω ότι την άλλη Τετάρτη θα έιμαστε μετα τις 8 το βράδυ στο Πολυτεχνείο ακριβώς για να συζητήσουμε όλα αυτά.
Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και θα χαρούμε να μας βοηθήσεις γιατί έχουμε ανάγκη πάντα από χέρια!
Οπότε βλέπε το σαιτ και προσπάθησε αν είναι να έρθεις έστω μια φορά ώστε να συνεννοηθείς.
Athenssun (Filip)

rainer
Απών/απούσα

Θα προσπαθήσω να ερθω αλλά δεν είναι σιγουρο γιατι την Τεταρτη θα παραλαβω το κουτάβι μου.Αν τελειώσω νωρίς θα έρθω. Θα τσεκάρω ομως και το site σας.
Ευχαριστώ για την απάντηση.Στα τεχνικά ισως να μπορώ να βοηθήσω,καθως ειμαι φοιτητρια της καλών τεχνών,αν χρειάζεστε βοηθεια. Καλο βραδυ

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

...και εγώ για μιά ζεστή, καλλιτεχνική αγκαλιά !!! Γαβ !

noumenorian
Απών/απούσα

kala epeidi dn se ypostirikse o cmantas dn simainei oti oi ypoloipoi streetpanthers dn vriskoun tin idea kali, estw kai an dn postaroun :). Twra an o chris mantas dn thelei na kanei "podilatodromous xwris adeia" kako tou kefaliou tou, egw proswpika dn tha katsw na perimenw ton Dimo kai tin Wind ;)

PS: o chris dn itan autos pou dilwne oti i oikonomia tis elladas einai poly komounistiki (?!) . Dn peirazei ksana isws ftaiei to koinwniko prisma tis Ekalis ...

Noumenorian aka tuxavenger

Disclaimer
1) sorry gia ta greeklish exei problem to PC
2) sorry gia tin psilo offensive language alla etsi noiwthw
3) Den exw kanena provlima me osous menoun Ekali apla genika tsantizomai me tin logiki "exw xrimata kai eimai neosyntiritikos oxi san esas tous "ithageneis" "

Euxaristw gia tin katanoisi :D

panamos
Απών/απούσα

.... μιας και τα λεμε.
Ο οποιοσδηποτε mantas που δηλωνει πανθηρας, δεν σημαινει οτι τους εκπροσωπει κιολας και καθοριζει τη σταση της συγκεκριμενης ομαδας στην πορεια. Αν ειναι ετσι, εκπροσωπουνται δηλαδη οι στριτ πανθερς απο τον κ.Μαντα να μας το πουν να καθορισει ο καθενας τη σταση του.
Ο εν λογω χρηστης εχει εκφρασει στο παρελθον ευθαρσως τις πολιτικες και αλλες θεσεις του (εμενα προσωπικα δεν με βρισκουν συμφωνο) και θα ηθελα να γνωριζω αν ομιλει ως εκπροσωπος η' ως απλο μελλος-θαυμαστης-κολλητης αυτοκολλητων των πανθηρων (οπως πχ. ειμαι κι εγω.)

-------------
panamos.deviantart.com

noumenorian
Απών/απούσα

O mantas einai moderator sto fora twn streetpanthers . Auto dn simainei oti aparaitita tous ekfrazei, afou kai egw eimai streetpanther kai dn me ekfrazei kai poly ;)

Auto pou me provlimatizei einai i genika arnitiki tou stasi pros tous podilates.gr pou ekfrazetai mesw tis stasis yper Dimou kai kata twn "eknomwn" energeiwn.

Profanws kata tin teleutaia tou episkepsi sto site na evgale to symperasma oti eimaste tipota "anarxopodilates" (ts ts ts :)) pou aparaitita pigainoun setaki me to rasta . Kati vevaiws arketa paraplanitiko afou podilatis kai ara Podilat-iss-es mporei na einai o kathenas aneksartitws politikis topothetisis (arkei na kanei podilato xwris voithitikes :P).
Auto ws apantisi stin spondoula peri ypokinisis :D

PS wraio site panamos :)

noumenorian
Απών/απούσα

An mpeite edw
www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=3814
tha deite oti o mr. cmantas kanei ta panta gia na dysfimisei tin poreia twn podilatwn.
eeee ntropi tou !!!!!! :-@

rainer
Απών/απούσα

αν και καθυστερημένα εμφανίστηκα και πάλι.
Δεν ξέρω αν παρεξήγηθηκε αυτό που είπα για τον mandα καθώς δεν μπορώ να ξέρω αν και κατά πόσο εκφράζει το σύνολο των streetpanthers,αλλά στα αλήθεια δεν έχει και νόημα μια τέτοια κουβέντα.
Δενεχω διάθεση να κατηγορήσω κανέναν για τις απόψεις του αρκει βέβαια να μην προσπαθεί πλαγίως μεσα απο διάφορα forum να υποβαθμίσει δράσεις και ομάδες με τις οποιες δεν συμφωνεί.
Εγώ θα έρθω στην πορεία με το σαραβαλο που έχω για ποδήλατο και όσο αντέξω καθώς εκτός απο απροπόνητη είμαι και καπνίστρια.Τι θα πράξουν οι άλλοι πάνθηρες δεν γνωρίζω,αν και ελπίζω να εμφανιστούν.
Κατι άσχετο τώρα.
Πήγα να κολλλήσω αφισες και είδα πως την ίδια μέρα και ώρα πραγματοποιείται αντιρατσιστικη πορεία στο κέντρο, που σημαίνει οτι θα είναι τιγκα στους μπάτσους,και ίσως να υπάρχει κόσμος που θα ήθελε να συμμετάσχει και στις δύο πορείες.
Μα..... δεν έιναι να γίνονται κινητοποιήσεις την ίδια μέρα και ώρα?
Χωρίς παρεξήγηση..

rainer

rookie biker
Απών/απούσα

Rainer, στο ερωτημα που κανεις....η απαντηση ειναι πολυ απλη..
Για να αποφευχτεί η συνύπαρξη 2 πορειων (που δεν ειναι του "ιδίου αντικειμενου"), θα έπρεπε οι διοργανωτές της μεν και της δε να ειναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Φανταζομαι οτι δεν ειναι (παντα) δυνατον οταν ξεκινα να προγραμματιζεται μια Ποδηλατοπορεια να μπορει καποιος να μαντεψει αν θα πέσει αλλη πορεια την ιδια μερα!
(ασε που και να υπηρχε "ευθυνη"...ας το πουμε ετσι.....θα βαραινε και τους "αλλους" που κανουν την "αλλη πορεια" και οχι αποκλειστικά τους Ποδηλάτες!)

Περαν τουτου, δε νομίζω οτι θα δημιουργηθει καποιο προβλημα με την δικη μας πορεια σε σχεση με αυτη που αναφερεις (και την οποια δε γνωριζω.....)

Βεβαια....ειναι λογικο καποιος να ηθελε να παραστει και στις δυο, αλλα αυτο ΠΑΝΤΑ συμβαινει σε καποιους, δηλαδη η ημερομηνια διεξαγωγης μιας Ποδηλατοπορειας να συμπιπτει με κατι αλλο που θα ηθελαν να συμμετασχουν.....δεν ειναι δυνατον να πετυχεις μαι ημερομηνια οπου χιλιαδες ανθρωποι που θα ηθελαν να συμμετεχουν (στην Ποδηλατοπορεια) δεν θα ειχαν (και) κατι αλλο να κανουν!

Δε νομιζω λοιπον οτι προκειται για "μ....ια", απλα ειναι κατι που (και στατιστικα να το δεις) θα συμβει αναποφευκτα σε καποιους.....

Rookie Biker

rainer
Απών/απούσα

Καταλαβαίνω οτι δεν είναι εύκολο να αποφύγεις κάτι τέτοιο απλά λέω οτι αν μπορούσε να συμβεί θα ήταν το ιδανικό.

Late Again
Απών/απούσα

Δηλαδή τα ράστα πηγαίνουν σετάκι με αναρχία ?

Τα άλματα λογικής δίνουν και πέρνουν :p

-Late Again

noumenorian
Απών/απούσα

Ontws einai ligo logiko alma, alla i entiposi mou einai oti gia ton cmanta akoma kai to palio jean dilwnei antikoinwniki symperifora ....
ara mesa apo (para)logiki epagwgi, podilates pou ftiaxnoun "unauthorized" podilatodromous KAI exoun tsives einai ksekathara "anarxikoi" .... ;)

tha ta poume stin poreia :D

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

Ευχαριστω την φιλη που εβαλε το ολο κειμενο και αφιερωμα σε μενα. Δεν ειμαι ο κακος "εκπροσωπος" του κεφαλαιου ουτε κανας εγκαθετος, εχω ερθει στις περισοτερες πορειες, χρησιμοποιω ποδηλατο οποτε μπορω και μετεχω σε καποιες δραστηριοτητες σας .

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩς ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ απο μεριας καποιων. ΕΙπα μια θεση που ομως απο οτι καταλαβα εγινε θεμα προσωπικων επιθεσων.

Για να μην υπαρχει προβλημα το θετω ως εξης!

Δηλωσα καποιες ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ (βαλε bold, italics και υπογραμμιση) σχετικα με την ενεργεια του Σαββατου που λεμε οχι γιατι δεν θελω ποδηλατοδρομους αλλα για τους εξης λογους

1) μπορει αυριο μεθαυριο καποιος ποδηλατης να τους χρησιμοποιησει και διχως να υπαρχει σημανση (π.χ. πινακιδες στο πλαι κλπ κλπ) να κτυπησει απο καποιον αδιαφορο οδηγο

2) λυσεις με την χαραξη λωριδας στην ελλαδα δεν εχου δουλεψει. λυση, για μενα, ειναι η δημιουργια ποδηλατολωριδων ειτε με ειδικο ταπητα, ειτε με τοιχακι, είτε με υπεροηξομενη λωριδα ή γενικα κάτι που να εμποδίζει το αυτοκινητο να μπει γιατι ξερουμε οτι κανεις στην αθηνα δεν θα το σεβαστει.

3) το θεμα της μερας, οπως ειπα καλυτερο θα ηταν να γινει την κυριακη που θα εχει κοσμο και μεντια και πιστευω θα το δει πολυ κοσμος.

Εντελως δημοκρατικα ειπα την αποψη μου και γιαυτο δεχτηκα επιθεσεις. Οπως και σε αλλο θεμα που ειχε γινει με το cyclist-friends.gr δεν ημουν ο μονος που ειχε μια ιδεα που δεν ηταν συμφωνη με καποιους αλλους και παλι δεχτηκα επιθεση. Ας σεβομαστε λιγο την αποψη του αλλου. Ο μονος λογος που δεν θα ειμαι στο σαββατο ειναι επαγγελματικες υποχρεωσεις, παρολα αυτα συμφωνω με τετοιες ενεργειες, απλως εκθετω τις επιφυλαξεις μου.

Όσο αφορά τους streetpanthers, ειμαι ενα ενεργο μελος όπως πολλοι αλλοι και οι αποψεις μου εκφραζουν παντα τις προσωπικες μου αποψεις οπως βγαινουν απο ενα δημοκρατικο διαλογο. Σε συγκεκριμένο διάλογο που έγινε απο το φορουμ μας καποιοι φιλοι μας εκφραστηκαν αρνητικα προς αυτο, δεν συμαινει οτι μπορεις να συκοφαντεις την οργανωση μας επειδη διαφωνησαν καποιοι απο εμας σε ενα θεμα. Αυριο μεθαυριο μπορει να διαφωνησουμε σε κατι αλλο; τι θα κανεις (μιας και απευθυνομαι σε συγκεκριμενο ατομο που ειναι φιλη μας), θα πας να μας κραξεις σε ολο το ιντερνετ επειδη εχουμε μια διαφωνια; Και μάλιστα, ακόμα χειρότερα οτι κάτω απο την ανωνυμια που σου προσφερει το ιντερνετ χρησιμοποιεις καποια ονοματα. Εφοσον θες, να μιλας επωνυμα!

Y.Γ. τελικα ειναι κακο να μιλας επωνυμα!

rainer
Απών/απούσα

κανένα σχολιο αγαπητέ χρηστο.
οτι εχεις να μου πεις πες το σε μενα και ασε τις σπόντες και τα λοιπα για καμμια γειτονιά .
κι όπως σου είπα και στο φορουμ με λενε ΜΙΧΑΛΙΤΣΑ
και δεν γουσταρω τα ξεκατινιασματα.
αντε μπράβο

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Αλλά αυτό το post μου φαίνεται και εμένα αντισυναδελφικό

"stis 21 einai, stis 20 8a valoun kati me spray k kala podilatodromoi, 8a skoto8ei kaneis etsi, an den exeis adeia klp min to kaneis k pareis kana podilath sto laimo sou"

Στις 21 είναι;;;