Το γουσταρω τρελα γιατι εχει χιουμορ (κινεζος γαρ), και δεν προκειται για ενα περιεκτικο(ναι μεν) αλλα μονοτονο (δε) βιντεο με ατελειωτα ποδηλατα να περνουν !Επεσε δουλειτσα στο μονταζ !
Κορυφαιες στιγμες :
02:03 super boost
03:03 σαβουρντα
03:20 f1
06:54 Ελληνικη πραγματικοτητα
Paidia xeromai pou sas arese! Oso afora ti mousiki gia "Ta Gidia sto Mantri", osoi erxontai sto Freeday mporoun na katalavoun giati to evala... kai mporo na po oti ekatse ganti kai to ekane na exei polu plaka..XAXAXAAA! Vlakia mou omos pou sto telos de kremasa ston Tarifaman koudounes me effe....polu mizeria s'afti ti xora re paidi mou!
Sto metaksi sto 2:21, emfanizetai ena polu omorfo aspro City podilataki (2o apo deksia) me kalathaki mprosta kai prasina stefania. Profanos tha einai kana Electra.
και προτείνω να το στείλεις σε Ράδιο Αρβύλα και δελτίο του Star.
Πλάκα-πλάκα αξίζει να το δούμε σε κανάλι γιατί μιλάμε
για επαγγελματική δουλειά και με κοινωνικό μήνυμα:
"Αποφύγετε τους κομπλεξικούς ταρίφες".
Υ.Σ. Εμένα μου άρεσε πολύ η κοπέλα στο τέλος με το σκυλάκι,
αλλά δεν έχω σκύλο για να ακολουθήσω το παράδειγμά της
(για να πούμε την αλήθεια δεν έχω ούτε καλαθάκι)!
Το γουσταρω τρελα γιατι εχει χιουμορ (κινεζος γαρ), και δεν προκειται για ενα περιεκτικο(ναι μεν) αλλα μονοτονο (δε) βιντεο με ατελειωτα ποδηλατα να περνουν !Επεσε δουλειτσα στο μονταζ !
Κορυφαιες στιγμες :
02:03 super boost
03:03 σαβουρντα
03:20 f1
06:54 Ελληνικη πραγματικοτητα
τελειο video, αν και δεν του ταιριάζει η μουσική με τα γίδια, θα πρότεινα να την έβαζες στο ένα και μοναδικό ζώο που λέγεται "tarifman".
nai, an k mporei na min tairiazei i musiki giati gidia dn eimaste,
ego gelasa poly k mu arese..k an to skefteis i musiki to kanei pio asteio
Paidia xeromai pou sas arese! Oso afora ti mousiki gia "Ta Gidia sto Mantri", osoi erxontai sto Freeday mporoun na katalavoun giati to evala... kai mporo na po oti ekatse ganti kai to ekane na exei polu plaka..XAXAXAAA! Vlakia mou omos pou sto telos de kremasa ston Tarifaman koudounes me effe....polu mizeria s'afti ti xora re paidi mou!
Sto metaksi sto 2:21, emfanizetai ena polu omorfo aspro City podilataki (2o apo deksia) me kalathaki mprosta kai prasina stefania. Profanos tha einai kana Electra.
και προτείνω να το στείλεις σε Ράδιο Αρβύλα και δελτίο του Star.
Πλάκα-πλάκα αξίζει να το δούμε σε κανάλι γιατί μιλάμε
για επαγγελματική δουλειά και με κοινωνικό μήνυμα:
"Αποφύγετε τους κομπλεξικούς ταρίφες".
Υ.Σ. Εμένα μου άρεσε πολύ η κοπέλα στο τέλος με το σκυλάκι,
αλλά δεν έχω σκύλο για να ακολουθήσω το παράδειγμά της
(για να πούμε την αλήθεια δεν έχω ούτε καλαθάκι)!