ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑS 21/9!!!

51 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

ayto einai !

teaser
Απών/απούσα

ΠΟΔΗΛΑΖΩ

skywalker
Απών/απούσα

H poreia ginetai me aformh thn paneuropiakh hmera xoris autokinhto pou einai stis 22/9, opote den ginetai na thn kanoume allh mera ektos apo tis 21/9.

gavos
Απών/απούσα

Γιώτα χί σαπιοκοιλιά
κάνε μία πεταλιά!

Πετάλι
Οικονομία
Δύναμη
Ηρεμία
Λόγος
Ασκηση
Ταχύτητα
Ωφελος

Ποδήλατο: Το Μέσο της Απόλυτης Ισορροπίας.

Αυτοκίνηση: Η ικανότητά μας να αυτοκινούμαστε.
Αυτοκίνητο: Βενζινοβόρο, χρονοβόρο και χωροβόρο κουτί ακινησίας.

Το: "I made a choice"" με ένα ποδήλατο δίπλα σε μποτιλιάρισμα λέει πολλά πάντως.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Τι κοινό έχουν τα ΙΧ και οι σκουπιδοντενεκέδες:
Και τα δύο έχουν τέσσερις ρόδες!

vachalia
Απών/απούσα

ή κάτι τέτοιο. Αυτά τα θέματα πονάνε. Όταν θες να θίξεις μια χώρα, θίγεις τον πολιτισμό της. Απολίτιστοι, κάντε πετάλι...θα πέσει και η μπάκα! Ο Σωκράτης θα οδηγούσε αυτοκίνητο; Δε νομίζω...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

xa μέχρι στιγμής το δικό μου ειναι το ποιο εμπνευσμένο :D

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ "2"
ΤΑ "ΖΩΑ" ΜΕ ΤΑ "4"

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

"Στου οδηγού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"

rossociclo
Απών/απούσα

Τις αλυσίδες της ζωής σπάνε, ρόδες που αβίαστα κυλάνε!

Ποδήλατο για γκάζι, ότι τη ρουτίνα αλλάζει!

Όχι άλλη βενζίνη, τίποτα δεν θα μείνει! Ναι στο γράσο, με μια πεταλιά όσα έχασα να φτάσω!
:-)

athenssun
Απών/απούσα

Καλά παιδιά... πανικός..
Ευχαριστούμε πολύ...
Δυστυχώς πλέον κλείσαμε (καλά αν σας έρθει έμπνευση πείτε τίποτις τελευταίο)...
Τώρα πρέπει να κάτσουμε να αποφασίσουμε...
CU στην πορεία!!!

mairoula
Απών/απούσα

ΟΧΙ αλλο matrix στο κεντρο της Αθήνας
Καβαλω το "γκαζι" μου και σπάω τη ρουτίνα!!!

Και ενα για αφισα: δίνω γκαζι στη ζωή

(και οχι δωσε γκαζι στη ζωη,γιατι δε μας ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι με τις ζωες τους,ουτε δινουμε συμβουλες χωρις να μας τις ζητανε.δινουμε παραδειγμα ζωης!)

ΥΓ.το "ντου ντου ποδηλατα παντου" τα σπαει!!!
και ψηφιζω πλανετ

Cu

rossociclo
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για τη δυνατότητα έκφρασης και προσφοράς…
Κατά την προσωπική μου άποψη ένα μήνυμα πρέπει να είναι σύντομο, κατανοητό και να περιέχει το στοιχείο της προτροπής.
Ως πολίτης μιας κοινωνίας θεωρώ αυτονόητο ότι νοιάζομαι για τους συνανθρώπους μου. Ως άνθρωπος, ότι νοιάζομαι για το περιβάλλον το οποίο με περικλείει.
Η απλή αναφορά ότι υπάρχω και κάνω ποδήλατο δεν οδηγεί πουθενά. Πιστεύω όπως προείπα, ότι πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της προτροπής και της πειθούς. Η χρήση γ΄ ενικού προσώπου συχνά κρίνεται ως σκόπιμη. Στη δεδομένη περίπτωση ο κάθε περαστικός αντιλαμβάνεται ακούγοντας το μήνυμα, πως αυτό που γίνεται τον αφορά.
Θα είμαι στην πορεία, θα προσπαθήσω να πείσω και άλλους, διατηρώντας το δικαίωμα να φωνάζω όποιο σύνθημα, από αυτά που θα επιλεγούν, με αντιπροσωπεύει.
Καλή δύναμη στις προσπάθειες σας.

I like my bike
Απών/απούσα

Δηλαδή rossociclo «ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε την Αθήνα για όλους μας». Νομίζω πως όσοι θα είμαστε στην πορεία δεν ζητάμε μόνο περισσότερο χώρο για το ποδήλατο, ζητάμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτά δηλαδή που οι πιο πολλοί από εμάς έχουμε δει ή έχουμε ζήσει κάπου αλλού και νιώθουμε (ή καλύτερα ξέρουμε) ότι μας τα στερούν. κανονικά θα έπρεπε να γίνει μια γιγάντια πορεία με 5.000.000 Αθηναίους, ποδηλάτες και μη, και ένα κυρίαρχο ερώτημα «γιατί ζούμε μέσα στα σκ@.. αφού μπορούμε να ζήσουμε σε μια πιο ανθρώπινη πόλη?» Σίγουρα είναι πιο εύκολο όταν η έμφαση δίνεται σε κάποια συγκεκριμένα αιτήματα από μια ομάδα πίεσης, στην προκειμένη περίπτωση τους ποδηλάτες, αλλά αυτό που προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να γίνει είναι κάποια στιγμή να καταλάβουμε οι Αθηναίοι το πόσα πολλά στερούμαστε και πόσο εύκολα θα ήταν να αλλάξουν κάποια πράγματα.

athannikos
Απών/απούσα

PODILATA PANTOU
(klassiko kai dokimasmeno)

logon
Εικόνα logon
Απών/απούσα

Όσο μας γειώνετε, τόσο μας πορώνετε

acp
Εικόνα acp
Απών/απούσα

Νέφος και ρουτίνα, και άγχος τρομερό. Αφήστε επιτέλους το αυτοκίνητο!

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Περνάει το δρόμο, Πηδάει το χρόνο
ένα ποδήλατο
Τρέχει σαν σφαίρα, μες τον αέρα
Σαΐτα γίνεται

Πίσω απ τον ώμο, φεύγει ο κόσμος
μ' ένα ποδήλατο
πάτα πετάλι, πέταξε πάλι
πέρνα τα σήματα

Μ ένα ποδήλατο, απομεσήμερο
τρέχει η παρέα
πάτα πετάλι, πέταξε πάλι
πέρνα τα σήματα

Σεπτέμβρη μήνα, μες την Αθήνα δέκα ποδήλατα
τρέχουν σαν σφαίρα, φεύγει κι μέρα, σαΐτα γίνεται...

Στέφανος Κορκολής, Παρασκευάς Καρασούλος και η παιδική χορωδία Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού

athenssun
Απών/απούσα

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛY....
Χθες η συνέλευση διάβασε όλα τα συνθήματα και... τελικά καταλήξαμε σ'ενα μίγμα που να σχετιζεται με την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο! Υπάρχουν ήδη αρκετά συνθήματα που μας άρεσαν και θα τα κρατήσουμε για μελλοντικές εκδηλώσεις αλλά και για τα κείμενά μας!!!
Ευχαριστούμε και πάλι για το χρόνο σας!
CU AT THE STREETS!!!

anarixitis
Απών/απούσα

ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΔΙΧΩΣ ΕΞΟΔΑΑ
ΑΑΜΑΝ ΓΙΑΒΡΟΥΜ ΑΑΜΑΝ.....

ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!