ΑΘΗΝΑ- ΠΑΤΡΑ - ...ΕΛΒΕΤΙΑ !!! όσοι παλαβοί εδώ !!!!! έκδοση 2010 !

158 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Δεν θα αναφερθώ στη διαδρομή (επειδή θα μπορούσε να γράφει κάποιος για ώρες για διάφορα ωραία που συνέβηκαν) θα αρκεστώ σε μια μικρή περιγραφή των χαρακτήρων που ακολούθησαν τη διαδρομή της επιστροφής και πέρασα πολύ ωραία. Πολύ πετάλι πολύ γέλιο.
Για μένα ήταν μια νέα εμπειρία να κάνω τόσα πολλά χιλιόμετρα σε μια μέρα.
Ήταν υπέροχα, το ξανάκανα ευχαρίστως

Ξεκινάμε λοιπόν:

giannisscott: Φοβερός ποδηλάτης και επίσημα ανακηρυχθείς -έπειτα από δημοκρατικές διαδικασίες- ως "Ελεγκτής αντανακλαστικών της ομάδας" αφού με spread στις ανηφόρες ξέφευγε ενώ εμείς οι υπόλοιποι βλέπαμε μόνο το στρατιωτικό-τουριστικό σακίδιο που κουβαλούσε στην πλάτη να εξαφανίζεται κάπου στον ορίζοντα, και ενώ ήταν πρώτος στην πομπή, σε ανύποπτο χρόνο σταματούσε απότομα πατώντας φρένο χωρίς λόγο και αιτία ώστε να εξακριβώσει εάν μας είχα πάρει ο ύπνος ή διατηρούσαμε ακόμα σε τέλεια φόρμα τα αντανακλαστικά μας έπειτα από ώρες πεταλιού. Αυτό ελάμβανε χώρα κατ' επανάληψη σε πράσινα φανάρια μέσα στην πόλη ή σε ατελείωτες ευθείες καθ' οδόν.

Σύζυγος giannisscott: Τα μάλα κακή συν-ποδηλάτης με ατελείωτη μουρμούρα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της μισής διαδρομής, μην αφήνοντας το έτερο ήμισυ να ασκήσει ευπρεπώς τα οδηγικά του καθήκοντά. Άκρως επικίνδυνη παρέα για ποδηλάτες μεγάλων αποστάσεων. Φανταστείτε τι θα γινότανε εάν ήταν και παρών.
Η προηγούμενη περιγραφή αφορούσε μόνο την τηλεφονική (είναι σωστά γραμμένο με όμικρον) επικοινωνία.

RockaRolla: Εξαιρετικός ποδηλάτης, με αρκετά χιλιόμετρα στο ενεργητικό του και εμπειρία. Θα άγγιζε την τελειότητα εάν δεν είχε την κακή συνήθεια να αγοράζει φτηνά αξεσουάρ όπως πορτοκαλί είδη ρουχισμού από το Lidl και να τα παρουσιάζει στη συνέχεια σαν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στην Κα RockaRolla η οποία είναι και αυτή που υφίσταται τα αποτελέσματα των αγορών του (όπως εξανθήματα στο σώμα, ανωμαλίες περιόδου ή δεύτερη μύτη από την ραδιοακτινοβολία). Σε προσωπική συνομιλία που είχαμε, όταν ο εν λόγω κύριος είχε αποσυρθεί στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του εστιατορίου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι και το tadem το είχε αγοράσει από το Lidl με την προσφορά του Μαίου 2009 με 145 ευρώ, ενώ διέδιδε σκοπίμως ότι του το είχα στείλει ο θείος του από την Αγγλία και μόνο για τα μεταφορικά είχε δώσει τότε 230 ευρώ.

Κα RockaRolla: Συμπαθής ποδηλάτισσα που εκτός από το γερό πετάλι που κάνει, εκτελεί και χρέη γραμματέως στη διάρκεια της ποδηλασίας με το tadem (απαντάει στα τηλέφωνα, στέλνει φαξ κλπ). Επειδή συνήθως κάθεται στη πίσω θέση του tadem και έχει τα χέρια ελεύθερα, μπορεί να χώνει κοφτές στα πλευρά του συζύγου για να ανταποδίδει την ταλαιπωρία που υφίσταται. Για το λόγο αυτό ο οδηγός έχει σκεφτεί να αφαιρέσει το τιμόνι και να βάλει στη θέση του ένα γραφειάκι με υπολογιστή για να την απασχολεί και να μην πονάνε τα πλευρά του.

Ο "ΔενθυμαμαιτοψευδώνυμότουαλλάέχειποδηλατοIdeal": Πλούσιος συναισθηματικός κόσμος, εξαίρετο μυαλό (εν δυνάμει καθηγητής πανεπιστημίου), ευαίσθητος και τρυφερός άνθρωπος, ενώ ταυτόχρονα δυναμικός χαρακτήρας με άπειρες δυνατότητες.
Χαρακτηριστικά που κρύβει όμως εξαιρετικά καλά, αφού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν ακούσαμε τη φωνή του σχεδόν καθόλου.

pig destroyer: Τα λέει όλα με το avatar του. Γνωστός εκτελεστής συμβολαίων θανάτου. Έχει συντελέσει καταλυτικά στην πτώση της γνωστής σε όλους "θεωρία των χορδών" αφού στην πιάτσα του καλλιτεχνικού κόσμου είναι γνωστός ως ο καταστροφέας καθαρών.
Χόμπι του: Του αρέσει να πειράζει το φίλο του τον Ka0s βάζοντάς τον να φάει (χωρίς να το ξέρει) προϊόντα που παράγονται από μέλισσες.

Ka0s: Φίλος του προαναφερθέντος. Αρνείται πεισματικά να φάει κρέας, γαλακτοκομικά, μέλι, και γενικά οτιδήποτε παράγει ανθρώπινο ζώο με την δικαιολογία ότι οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τα συγκεκριμένα ζώα για να πάρουν με δόλο το προϊόν της εργασίας τους, αγνοώντας επιδεικτικά το γεγονός ότι οτιδήποτε άλλο βάζει στο στόμα του είναι και αυτό προϊόν εκμετάλλευσης, της ανθρώπινης όμως εργασίας από τους ίδιους τους ανθρώπους. Μην του το πει κάνεις αυτό το τελευταίο, μπορεί να πεθάνει από την πείνα.
Προκαλεί Ka0s από γέλια όταν επιπλήττει τον μαγαζάτορα του εστιατορίου που τρώμε, για τα κακής ποιότητας φασόλια γίγαντες που του προσφέρει επειδή μοιάζουν με κονσέρβας. Ο μαγαζάτορας βέβαια αγνοεί το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα έχουν πράγματι προέλευση την κονσέρβα που βρισκόταν πριν από πέντε λεπτά μέσα στο σακίδιο του.
Τρέχει πάντα μπροστά από την ομάδα όταν έχει καταναλώσει καφέ χαπάκια, ενώ όταν περάσει ο χρόνος της παρενέργειας τους μυρίζει από μακρυά την κλασσική οσμή σήψης και αποσύνθεσης και βασανίζει τους υπόλοιπους στην παρέα.

Υ.Γ.Οι παραπάνω χαρακτήρες βέβαια ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και είναι προϊόν της νοσηρής φαντασίας του γράφοντος.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

....Και που να σε είχαμε μαζί μας και τις 3 ημέρες.....
Μέσα σε ένα πρωινό κατάφερες και μας "χαρτογράφησες" ΟΛΟΥΣ.

Έχω λυθεί στα γέλια..... (όποιος ήταν παρόν στην επιστροφή, μάλλον θα έχει αντίστοιχη αντίδραση...).

Για τον Kaos, απλά να σου πω ότι πλέον θα είναι γνωστός και ως "κατακαημένη Αράχωβα" (από σχετικό σχόλιο παππού στο Διακοφτό) ή "σιδερένιος" (από σχετικό σχόλιο σερβιτόρου στα Σελιανίτικα). Που να ήσουν και μπροστά.

Τώρα, για τα υπόλοιπα σχόλια σου... μπορώ να πώ ότι έχεις πέσει μέσα.

... αλλά στη θέση σου θα έγραφα κάτι και για τον ΤΚΑΝΤ... έτσι για την πληρότητα του κειμένου... Άδικο έχω?

pig destroyer
Εικόνα pig destroyer
Απών/απούσα

πολύ ωραία η προσέγγιση του tkant!!!!! πρώτη φορά κάνω τόσα χιλιόμετρα και μπορώ να πω πως τα ευχαριστήθηκα πλήρως! πάρα πολύ καλή παρέα, όμορφη κατά το μεγαλύτερο μέρος διαδρομή και πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία!
τελειώνω το γλύψιμο λέγοντας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές και σε αυτούς που μας προέτρεψαν να έρθουμε! πραγματικά μπράβο!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

tkant: Γνωστός αχαΐρευτος ποδηλάτης, δεν τον πήραν μαζί στη διαδρομή Αθήνα-Πάτρα αφού έχει μαθευτεί ότι βρωμάνε τα πόδια του και ποδηλατεί όχι τόσο με τη δύναμη που ασκεί επάνω στα πετάλια αλλά με την μέθοδο της αεριοπροώθησης με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι ακολουθούντες (αλήθεια πως μαθεύτηκε ένα τόσο καλά κρυμμένο μυστικό;).

Αφιερωμένο στον RockaRolla

Xarhs
Εικόνα Xarhs
Απών/απούσα

Παιδιά συγχαρητηρία που βρήκατε τις αντοχές για όλη τη διαδρομή και καλοτάξιδοι όσοι συνεχίσανε Ιταλια!

VANIC
Απών/απούσα

Τι γέλιο θεέ μου !!!
Πέτρο κρίμα που δεν έμαθα νωρίς για την βόλτα. Θα ερχόμουν οπωσδήποτε!!!!

giannisscott
Απών/απούσα

για τα καλα σου λογια αλλα δεν πρεπει να ξεχνας οχι ημουν ο μοναδικος με κουρσα στην παρεα . Αν ερχοταν ο πετρος με το onix θα τον βλεπαμε με το κυαλι !!! Το πεταλο στον σακο ηταν το μισο βαρος .

Ευχαριστω πολυ ολη την παρεα . Ηταν η καλυτερη εκδρομη που εκανα στα ποδηλατικα χρονικα μου .
Οι προγραφησαντες με καλυψαν πληρως με τα της εκδρομης .
Για την επομενη αδεια μου (τελος Αυγουστου )σχηματιζω κατι στο μυαλο μου
μεταξυ combo ride (φορτωμα στο αμαξι ) και πολλα χιλιομετρα .

η ιδεα μου ειναι Πατρα-καλλογρια-κατακολο-πατρα . Αν εχουμε κεφι παμε μεχρι Πυργο . Εχω δυο διαθεσιμες θεσεις για ποδηλατα.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Γιάννη, όπως τα είχαμε πει και με την Μάχη.
Ψήνομαι να δω αυτήν την παραλία, μέχρι όσο αντέξουμε....
Με βάση την Πάτρα ή και τον Πύργο ή κάποιο άλλο παραλιακό χωριουδάκι και συνδυαστικά με ΙΧ, ίσως κανα ΠΣΚ, με αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα (μετά τη δουλειά) ή και από το πρωί, με άδεια...
(βάλε στον προγραμματισμό σου όμως ότι κάπου εκεί θα είναι και τα brevets Χαλκίδας και Λάρισσας)

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

αλλά αν σταματήσετε για μπάνιο στην Καλόγρια δεν νομίζω να πάτε παρακάτω.
Να πω την αλήθεια θα δυσκολευτείτε ακόμα και να πάρετε απόφαση να γυρίσετε στην Αθήνα.
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα κουνούπια εκεί είναι λίγο αγριεμένα. Κάτι αουτάν, φιδάκια, σιτρονελες κλπ τα τρώνε για ορεκτικό πριν σου πιούνε το αίμα.

Marios
Απών/απούσα

Lago di garda !
exoume hdh argisei kai apo ti limni afti pame stin epomeni me endiamesi stasi stin brescia gia foccatsa! kaname ke ligo vounalaki xtes, mia xara ola !

spypan: einai pio oreo ke pio efkolo apo oti nomizete !! tou xronou kai alloi. o marios den adexei ke tou koubalao to kafasi.

yg:marios: kouvalao ton spiro, pou koubalaei to kafasi mou !!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Επιτέλους, έδωσαν σημεία ζωής.
Ρε σεις, μήπως σκοπεύετε να μείνεται Ιταλία για πάντα και κόβετε σχέσεις και επαφές με την μαμά πατρίδα?
Ελάτε πίσω, που θα βρείτε χειρότερα?

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Καλή συνέχεια παιδιά.

Ρε σιγά μην δώσω σημασία στους βλάχους του Διακοφτού...ακούστε σκηνικό
Σκάει ένας καμμένος με κόκκινο MTB του 90 από Lidl φάση.
Σταμάτάει και μου λέει
-Ωραίο ποδήλατο φίλε...
-Ευχαριστώ...
-Εμένα το ποδήλατο είναι η ζωή μου.
-Ναι, ωραίο είναι...
-Δεν πιστεύω να μην είναι κανείς από σας ολυμπιακός;!
-Δεν ξέρω ρε φίλε...
-Από που είστε;
-Από Αθήνα
-Ωραία η Αθήνα αλλά να φύγουν οι αλβανοί...
-Σκατά είναι βασικα, γιατί να φύγουν;
-Ε δεν θυμάσαι που μας κάψανε την σημαία στο ΟΑΚΑ(πριν 5 χρόνια ξέρω 'γω)
-Εμείς έχουμε κάνει χειρότερα...
(σηκώνεται και φέυγει βρίζοντας)

Σκηνικό No2 σκάει παππούς με μούσι παραλλαγή παντελόνι φουσκωτός με μούσια(σαν τον Ζέρβα στο πιο κοντό) με ένα μπουκαλάκι ουίσκι κ άρχισε να μου λέει, επειδή έχει τρύπα septum, ότι βάζαν στα γουρούνια σκουλαρίκι εκεί για να μην τρώνε το χώμα...κάτι άκυρα

Διακοφτό full cultιλα

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

........που πήγα με το αμάξι την παρασκευή στην Πάτρα και έχασα όλες τις απίθανες φάσεις.

giannisscott
Απών/απούσα

οσοι παλαβοι εδω . Διαθεσιμες δυο θεσεις στην σχαρα !!!
Για να μαζευομαστε !!!

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

γαμώτο δεν θα μπορέσω δίνω εισαγωγικές...
φτιάξε άλλο thread καλύτερα...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:
........που πήγα με το αμάξι την παρασκευή στην Πάτρα και έχασα όλες τις απίθανες φάσεις.

Θοδωρή, ότι και να σου πω είναι λίγο.
ΟΝΤΩΣ ΕΧΑΣΕΣ.....το "πήγαινε"
Γενικά οι "αυτόχθονες ιθαγενείς" είχαν κάτι θεματάκια με την εμφάνιση του Ανδρέα.... (εμ, χμ...ξεχωρίζει λιγουλάκι...).
Αλλά όλη η παρέα ήταν αφασία.
Επίσης έπρεπε να γνωρίσεις τον Βαγγέλη (εκ Σάμου). Τώρα θα περιμένεις να γυρίσει από Ιταλία.... (....και ίσως τον πετύχεις πριν φύγει για Ινδία, Αυστραλία, Σουδάν, Γη του Πυρός, Μουτσαβουντού, ή όπου αλλού έχει "προγραμματίσει" μα ποδηλατίσει)

papi
Εικόνα papi
Απών/απούσα

Διαβαζω μερες για την "εκδρομη" που κανατε και πολυ ζηλευω!!!

Και αλήθεια ελπιζω καποια στιγμη να χουμε δυναμωσει και εμεις και τα ποδια μας τοσο, (αν και μου φαινεται απιστευτο), που να μπορουμε να σας ακολουθησουμε!!... Ισως του χρόνου....

spypan
Απών/απούσα

como

*sydoma perissotera !

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Σας ζηλεύω.
Καλά να περνάτε

Nils
Εικόνα Nils
Απών/απούσα

και το πολυποθητο link με τις φωτογραφιες απο το κιατο-πατρα

http://picasaweb.google.com/holgersson99/KiatoPatra2010#

για τα βιντεακια γνωριζει κανεις κανενα προγραμμα για να τα μαζεψω ολα σε ενα ???

Marios
Απών/απούσα

xairetismous apo tin loukerni !!!

@Spypan : gyrises? douleveis e? stin panepistimiou e? ego ksereis ta gnosta, limnes, sokolates, peponia (agorasa ke prosouto gia gourmedies), asta na pane !!

spypan
Απών/απούσα

marie katse kala giati tha xorepso ton xoro tis broxis kai xereis oti i arnitiki mou energeia se pianei kai apo panepistimiou . kali synexeia kai na mas grafeis

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Άντε ρε παιδιά.
Γυρίσατε?
Γραφτε κάτι.
Περιμένουμε μια βδομάδα.

ΥΓ. Επιτέλους έκανα λογαριασμό και ε΄γω.
Ιδού κάποιες φωτος από εμάς:
http://picasaweb.google.com/110164867183065254396/PatraKiato3days300KlmB...

spypan
Απών/απούσα

Σε λιγες μερες ελπιζω να τελειωσω το full οδοιπορικο και θα το αναρτησω αυτοστιγμη ... και φωτογραφιες, πολλες φωτογραφιες .

Nils
Εικόνα Nils
Απών/απούσα

spypan wrote:
Σε λιγες μερες ελπιζω να τελειωσω το full οδοιπορικο και θα το αναρτησω αυτοστιγμη ... και φωτογραφιες, πολλες φωτογραφιες .

τις πηρες τις φωτογραφιες που σου εστειλα μεσω mail ???

btw welcome back

spypan
Απών/απούσα

το υλικο μαζευεται και περιμενει την συραφη του . υποσχομαι λαχταριστες λεπτομεριες . καλως σας βρηκα .

Marios
Απών/απούσα

prosoxi otan pigenete taxidia me ton spiro na girnate prin apo afton !!

mou espase i alisida 1 xiliometro ekso apo tin konstanza !! eftixos eixa to klipaki asfalias ke tin mpalosa, alla 1 xiliometro ekso apo tin teleftaia poli ?? a re spiro me tin energia sou. zoara stin panepistimou na kaneis :-p

oso gia tin konstanza xamos apo podilata!!

telos xronou.over.

Nils
Εικόνα Nils
Απών/απούσα

που ειχα υποσχεθει να ανεβασω

http://www.youtube.com/watch?v=rqm5N9-Eg18

μην βαρατε για το θεμα ποιοτητας εικονας και κραδασμων ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να κανω με το ενα χερι στο τιμονι και στο αλλο την φωτογραφικη , να εχω το νου μου σε αυτοκινητα ποδηλατα πεζους λακουβες κλπ κλπ , στην αρχη και στο τελος ειναι τα καλα κομματια , στη μεση κανει μια κοιλια...

Marios
Απών/απούσα

επέστρεψα κι εγώ, 1250 περίπου χιλιόμετρα μετά, με ιταλία, ελβετία και λίγο γερμανία στα πόδια !!
Φοβερές οι άλπεις, μαγεία τα τοπία στην ελβετία ! Η οποία είναι γεμάτη από ποδηλατικές διαδρομές, που σε περνάνε από φοβερά μέρη !!
Άντε και του χρόνου, καλά να είμαστε να τα ξανακάνουμε !

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Καλωσόρισες!
(ε, όχι και "του χρόνου"!!! Ως τότε τι θα κάνεις; Ολο και κάποια δι-τρι-τετρα κλπ-ήμερα θα βρεθούν να κάνεις ποδηλατικές εξορμήσεις....)

contact