Αγορά απο CRC

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Kakoulis
Απών/απούσα

Καλημέρα,
Θα ήθελα αν κάποιος απο το forum έχει κάνει αγορά απο CRC να μας ενημερώσει τι παίζει σχετικά α)την εγγύηση (χαρτία, κλπ), β)Απόδειξη αγοράς (η τιμολόγιο) μας έρχεται, ώστε να μπορούμε να έχουμε κάτι χειροπιαστό στο χέρι μας.
Σε γενικές γραμμές η απορία είναι αν αξίζει η αγορά απο το συγκεκριμένο online shop για να καρπωθείς μια εκπτωση 10-15% απο τις τιμές της εγχώριας αγοράς.

Ευχαριστώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Τους έχουν κλέψει τα δεδομένα των καρτών μερικές φορές και η τελευταία έγινε πρόσφατα.
Όσοι δεν πλήρωσαν μέσω paypal αλλά πλήρωσαν μέσω του site είδαν ωραίες χρεώσεις μετά
από καιρό στην κάρτα τους.

10-15% για ποδήλατο δεν αξίζει. Γενικά υπάρχουν φθηνότερα μαγαζιά από το CRC. Για τιμολόγιο δεν γνωρίζω, για απόδειξη σου στέλνουν κανονικά. Εγγύηση αν δεν υπάρχει η μάρκα εδώ τότε ότι πάθει το στέλνεις στο CRC.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

γενικά υπάρχει ενα θέμα με τα ιντερνετικα μαγαζια, εγω ας πουμε απο το συγκεκριμένο ψωνίζω με προπληρωμένη κάρτα και επειδή μεσα δεν εχω ποτέ πάνω απο 2Ε δεν εχω πρόβλημα .

η paypal η προπληρωμένη

στο θεμα εγγύηση ειναι αναλόγως, πχ αν πάρεις ρουχισμό που μπορεί να βρεις μέχρι κ μισή τιμή ποιο κάτω απο οτι εδώ δεν νομίζω να σε νοιάξει να εχει φτάσει οκ το ρούχο.Στα υπόλοιπα αν εχω καταλάβει καλά απλά επιβαρύνεστε με εξοδα αποστολής

contact