Hack.athon SmartCities

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου, η Microsoft και ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με το This is Athens του δήμου Αθηναίων, το Hack.athon #{SmartCities}. Κεντρικός θεματικός άξονας θα είναι η «Έξυπνη Πόλη», με επιμέρους ενότητες την Καθαριότητα, το Δημόσιο Χώρο και την Ενημέρωση. Ο δήμος Αθηναίων θα παρέχει τις σχετικές πληροφορίες και τα απαιτούμενα στοιχεία και οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επιστρατεύσουν τη γνώση, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους, για να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν καινοτόμες εφαρμογές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Η πόλη είναι γεμάτη προκλήσεις και οι δυνατότητες της τεχνολογίας απεριόριστες. Έχεις μια ιδέα που πιστεύεις ότι μπορεί να δώσει τη λύση σε ένα μικρό η μεγαλύτερο πρόβλημα; Λάβε μέρος στο Hack.athon #{SmartCities} – βάλε το λιθαράκι σου για μια πιο «έξυπνη» και φιλική πόλη!

Οι καλύτερες ιδέες θα βραβευτούν και θα υποστηριχθούν, ως προς την υλοποίηση και την εφαρμογή τους, από τον δήμο Αθηναίων και από τις τεχνολογίες της Microsoft.
http://hackathon.org.gr/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι