βρε μην ρωτάτε ελάτε!
για να γελάσουμε πάμε , απλά προσεχτε γιατί ο ένας είναι αναρχικός με μούσια ,ο άλλος έχει ποδήλατο ουράνιο τόξο, και ένας άλλος είναι ο γιατρός τις βιλαριμπα .
Τώρα πως εγώ νέο όμορφο παιδί στα 24 έμπλεξα δεν ξέρω...
Helekin για να μην αισθάνεσαι άγνωστος με λένε Μπαναγιώτη!
ΌΧΙ ΟΧΙ όχιιι ...έλα έεελα έεεεελαααα.
Ρε Μπαναγιώτη...μη δίνεις στοιχεία...είναι θέμα αιφνιδιασμού.
Θα θαμπωθεί από το ουράνιο τόξο, ο ανάρχας θα τον κοπανίσει και ο γιατρός θα τον αναλάβει...και εσύ θα πάρεις το ποδήλατο.
¨ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ντε!
...
α, και μην το ξεχάσω..... ο τελευταίος κερνάει τους υπόλοιπους.... χαΧΑχαχαχχχα
Να σου πω ελεγα να ερθω με το single και να ειμαι ντυμενος με normal ρουχα. Ετσι οπως το λες με κοβω με κουμπωτα, κουρσα και ολοσωμη aero φορμα (να φαινονται και οι κοιλιες).
υ.γ. off topic Τσεκαρε και το κειμενο στα pm εαν ειναι για να το στειλω. end off topic
Για να μην τρομαζουμε τον κοσμο με τις βλακειες που λεμε. Normal θα παμε. Κανενας δεν μενει πισω.
αν τώρα κάποιος θέλει έχω στην καβάτζα 2 σκελετούς απο κουρσάκια (δεν θυμάμαι μέγεθος ο ένας βγάζει κοκκινόχωμα ακόμα, romani(?) και puch ) 2 ζάντες σε άθλια κατάσταση ,σκουριασμένα περιφερικά , 1 κολλημένο -στραβό πιρούνι στο ένα που θέλει κόψιμο και ένα που μάλλον είναι off (βγαλμένο ομως ) .Έρχεται να βοηθήσει και έρχομαι με κουρσί (ή death trap ) .
πρακτικά θέλω να φέρετε 1 τιμόνι (και τα 2 είναι στραβά το ένα έγινε κρεμάστρα είδη )
, 2 ρόδες που δεν θα θέλουν να με σκοτώσουν , ντίζες και αλυσίδα
Στις κατηφόρες ειδικά διαπρέπω στο σπριντ. Αφού με το ποδήλατο πάω πιο αργά. Αλήθεια
εδιτ: Ο τελευταίος κερνάει είπαμε; Για να δω... Θησείο - Πειραιάς με μετρό, θα είμαι εκεί σε κανα μισάωρο το πολύ... Άλλο ένα 5-10 λεπτο μέχρι Κουκκάκι... Πάει το στοίχημα
εδιτ: Ο τελευταίος κερνάει είπαμε; Για να δω... Θησείο - Πειραιάς με μετρό, θα είμαι εκεί σε κανα μισάωρο το πολύ... Άλλο ένα 5-10 λεπτο μέχρι Κουκκάκι... Πάει το στοίχημα
Μην το βαλεις θα το χασεις. Ο rocka Που σε προκαλει ειναι αθλητης τρεχει σε αγωνες με σπονσορες κτλ. Αφου σε καθε βολτα τον ακολουθει support 12 ατομων με φορτηγακι κτλ.
Μην το βαλεις θα το χασεις. Ο rocka Που σε προκαλει ειναι αθλητης τρεχει σε αγωνες με σπονσορες κτλ. Αφου σε καθε βολτα τον ακολουθει support 12 ατομων με φορτηγακι κτλ.
... το σωστό θα ήταν "τρέχει σε αγώνες που στο τέλος έχουν κοψίδια και μασαμπούκες"
επίσης, το σωστό θα ήταν "σε κάθε βόλτα τον ακολουθεί support team με φορτηγό τροφοδοσίας"....
χαχαχαχα
[πέρα από την πλάκα, το στοίχημα χαλαρά το έχανες.....]
Ρε σεις, με ποδήλατα χρονομέτρου θα πάμε, χαλαρά, σταθερή ΜΩΤ 35+ και στην επιστροφή ρολόι δεξιόστροφο. Κοιτάξτε να δέσετε σφικτά παπούτσια - σχαράκια, γιατί το πάτα-τράβα στην ανηφόρα βγάζει πολλά watts.
[γράψτε και άλλα τέτοια, αν έρθουν όλοι δεν θα μείνει λουκουμάς για 2ο γύρο... μια μερίδα τι να μας κάνει ]
με τετοια που γραφουμε δεν θα ερθει κανενας τελικα. Και να δω πως θα κανουμε ρολοι δεξιοστροφο δυο ατομα.
Μην τρομαζετε. Ειπαμε δεν αφηνουμε ΚΑΝΕΝΑ πισω. Ο ρυθμος θα ειναι ο ρυθμος του πιο αργου(να το δουνε καλα αυτο οι "γρηγοροι"). Και η αποσταση ειναι μικρη (πολυ μικρη).
υ.γ.ετοιμασου να απαντας τι σημαινει ρολοι δεξιοστροφο.
RockaRolla μου έταξες λουκουμάδες. (Προτιμώ αυτούς που έχουν μέλι και κανελίτσα.. )Θα πάρω την Arya και θα έρθω να τους φάω.. ( ελπίζω να έχουν και καφέ espresso εκεί που πάμε).
Λοιπόν, πάμε από την αρχή.
Το θρεντ αναφέρεται σε ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΟΒΟΛΤΑ.
Σύμφωνα με τα μαθήματα που πήρα στην 4η δημοτικού, η σύνθετη αυτή λέξη (ά,ρε γλωσσοπλάστες εδω μέσα όλοι.... ) αποτελείται από τις επιμέρους λέξεις: λουκουμάδο-, που αναφέρεται στο αγαπητό γλύκισμα "λουκουμάς" που θα φάμε, και -βόλτα, που περιλαμβάνει κρυφές και υποχθόνιες έννοιες, όπως τρομερά υψομετρικά, απίθανες ταχύτητες, τρομακτικούς ρυθμούς, απάνθρωπες συνολικές αποστάσεις, με σκοπό να σας βγάλουμε τα άντερα και να μην ξανακαβαλήσετε στη ζωή σας ποδήλατο..... όπως άλλωστε είναι γνωστό ότι κάνουμε, κάθε φορά που βγαίνουμε ΒΟΛΤΑ.
... εντάξει?... το πιάσατε το υπονοούμενο?
Υ.Γ. Wicca, το είπα, το έταξα, μπορεί να φοράω που_και_που κολλάν, αλλά συνήθως φοράω παντελόνια.... χαχαχαχα.
Οι λουκουμάδες είναι διαίτης ή να απέχω; Λέω να βάλω την αντιασφυξιογόνα μάσκα μου και να έρθω παρέα...
σε παραπέμπω στην απάντηση Νο 9 (βλ. 1η σελίδα).
Και εγώ σε δίαιτα είμαι.... μην ανησυχείς....
... το άλλο που γράφεις για την μάσκα... όντως... άστα να πάνε....
(θα πάρουμε μια βαθειά ανάσα στην εκκίνηση και άλλη μία στον τερματισμό, ενδιάμεσα η αναπνοή είναι optional )
Ποιος μαζεύει τα λεφτά? Εμένα στο γυρισμο να με φέρετε δυο μερίδες στο 2ο όροφο. Σκραμπλερ λεει το κουδούνι. Μα να μην αργησετε μετα τις 9 γιατι δεν θ ανοιξω και θα χασετε το κατιτις. Ευχαριστώ.
Σύμφωνα με τα μαθήματα που πήρα στην 4η δημοτικού, η σύνθετη αυτή λέξη (ά,ρε γλωσσοπλάστες εδω μέσα όλοι.... ) αποτελείται από τις επιμέρους λέξεις: λουκουμάδο-, που αναφέρεται στο αγαπητό γλύκισμα "λουκουμάς" που θα φάμε, και -βόλτα, που περιλαμβάνει κρυφές και υποχθόνιες έννοιες, όπως τρομερά υψομετρικά, απίθανες ταχύτητες, τρομακτικούς ρυθμούς, απάνθρωπες συνολικές αποστάσεις, με σκοπό να σας βγάλουμε τα άντερα και να μην ξανακαβαλήσετε στη ζωή σας ποδήλατο..... όπως άλλωστε είναι γνωστό ότι κάνουμε, κάθε φορά που βγαίνουμε ΒΟΛΤΑ.
Υ.Γ. Wicca, το είπα, το έταξα, μπορεί να φοράω που_και_που κολλάν, αλλά συνήθως φοράω παντελόνια.... χαχαχαχα.
Άμα δεν κρυώνει ο .. πωπός σας, τρέξτε όσο θέλετε. Εγώ μάλιστα θα πάρω και το καινούργιο μου κοντεράκι που μου έκανε δώρο ένας φίλος μου από την Δράμα, και θα κρατήσω την μέση ωριαία.. Και αν δεν βγάλετε επιδόσεις θα σας δώσω εδώ κανονικά...μπουα χαχαχαχα χα εκεί να δείτε τι θα πάθετε... !!!
Βαγγελιώ πάρε τη μάσκα και έλα να κάνουμε debate εμείς, όσο ετούτοι εδώ, θα τρέχουν.
Δεν πιστεύω να υπάρχει dress code;;;; Χαλαρός θα σας έρθω εγώ. Ένα κασκόλ και πολύ είναι.
Τα φωτάκια για το ποδήλατο φυσικά δεν τα συζητάω.
Ήθελα να ερθω ντυμένος αι βασίλης αλλά δεν εχω στολή, οσοτου θα μείνω στο αρχικό ντύσιμο με τίτλο "μην το δαγκώσουμε καρΝΤια μου" άνετα με σταματάνε για εξακρίβωση , εγώ είμαι απο τους κρυφούς φοράω κολαν μέσα απο το παντελόνι
Δεν πιστεύω να υπάρχει dress code;;;; Χαλαρός θα σας έρθω εγώ. Ένα κασκόλ και πολύ είναι.
Ήθελα να ερθω ντυμένος αι βασίλης αλλά δεν εχω στολή, οσοτου θα μείνω στο αρχικό ντύσιμο με τίτλο "μην το δαγκώσουμε καρΝΤια μου" άνετα με σταματάνε για εξακρίβωση , εγώ είμαι απο τους κρυφούς φοράω κολαν μέσα απο το παντελόνι
Εγώ θα φορέσω τις μπότες μου για να μην κρυώνουν τα πόδια μου, και το μάλλινο παλτό μου.. Θα παίξει πολύ cycle chic.. Αμέ..
Θα θαμπωθεί από το ουράνιο τόξο, ο ανάρχας θα τον κοπανίσει και ο γιατρός θα τον αναλάβει...και εσύ θα πάρεις το ποδήλατο.
ελπίζω να έρθουν αρκετοί θέλω ποικιλία.
Wicca αν ερθω ντυμένος άνθρωπος θα ερθω με τα πόδια !στις 2ρόδες είμαι επικίνδυνος .
Χάρηκα, Ηλίας.
( Παράξενο σχήμα...... Να το ξανασκεφτώ; )
ok, ψήθηκα. Θα έρθω χωρίς ποδήλατο.
ελπίζω να τρέχεις γρήγορα, στην κατηφόρα θα πάμε κομματάκι γρήγορα....
Με εμενα μπροστα να δειχνω τον δρομο???........
εχμμμ... καλού κακού, βάλε ένα στίγμα του τερματισμού εδώ στο θέμα, και μετά μην ανησυχείς για τίποτα.
...
...
α, και μην το ξεχάσω..... ο τελευταίος κερνάει τους υπόλοιπους.... χαΧΑχαχαχχχα
Να σου πω ελεγα να ερθω με το single και να ειμαι ντυμενος με normal ρουχα. Ετσι οπως το λες με κοβω με κουμπωτα, κουρσα και ολοσωμη aero φορμα (να φαινονται και οι κοιλιες).
υ.γ. off topic Τσεκαρε και το κειμενο στα pm εαν ειναι για να το στειλω. end off topic
Για να μην τρομαζουμε τον κοσμο με τις βλακειες που λεμε. Normal θα παμε. Κανενας δεν μενει πισω.
Μαζί με τον πρώτο φυσικά
Ερώτηση: Ο γιατρός της Βιλαρίμπα ποιος είναι;
για δυνατούς λύτες , απλά δεν τον έχεις δει με γάντια και ένεση στο χέρι...
για να σας προλάβω έρχομαι με mtb 2,2 πίσω, μπροστά 2,35
εγώ θα πηγαίνω έτσι
http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18
αν τώρα κάποιος θέλει έχω στην καβάτζα 2 σκελετούς απο κουρσάκια (δεν θυμάμαι μέγεθος ο ένας βγάζει κοκκινόχωμα ακόμα, romani(?) και puch ) 2 ζάντες σε άθλια κατάσταση ,σκουριασμένα περιφερικά , 1 κολλημένο -στραβό πιρούνι στο ένα που θέλει κόψιμο και ένα που μάλλον είναι off (βγαλμένο ομως ) .Έρχεται να βοηθήσει και έρχομαι με κουρσί (ή death trap ) .
πρακτικά θέλω να φέρετε 1 τιμόνι (και τα 2 είναι στραβά το ένα έγινε κρεμάστρα είδη )
, 2 ρόδες που δεν θα θέλουν να με σκοτώσουν , ντίζες και αλυσίδα
Στις κατηφόρες ειδικά διαπρέπω στο σπριντ. Αφού με το ποδήλατο πάω πιο αργά. Αλήθεια

ΤΕΛΙΚΑ ρε πολυλογάδες...
ΝΑ ΒΑΛΩ τη σταγόνα κράνος??? ή να έρθω με χαλαρός?
... το σωστό θα ήταν "τρέχει σε αγώνες που στο τέλος έχουν κοψίδια και μασαμπούκες"
επίσης, το σωστό θα ήταν "σε κάθε βόλτα τον ακολουθεί support team με φορτηγό τροφοδοσίας"....
χαχαχαχα
[πέρα από την πλάκα, το στοίχημα χαλαρά το έχανες.....
]
Ρε σεις, με ποδήλατα χρονομέτρου θα πάμε, χαλαρά, σταθερή ΜΩΤ 35+ και στην επιστροφή ρολόι δεξιόστροφο. Κοιτάξτε να δέσετε σφικτά παπούτσια - σχαράκια, γιατί το πάτα-τράβα στην ανηφόρα βγάζει πολλά watts.

[γράψτε και άλλα τέτοια, αν έρθουν όλοι δεν θα μείνει λουκουμάς για 2ο γύρο... μια μερίδα τι να μας κάνει
]
με τετοια που γραφουμε δεν θα ερθει κανενας τελικα. Και να δω πως θα κανουμε ρολοι δεξιοστροφο δυο ατομα.

Μην τρομαζετε. Ειπαμε δεν αφηνουμε ΚΑΝΕΝΑ πισω. Ο ρυθμος θα ειναι ο ρυθμος του πιο αργου(να το δουνε καλα αυτο οι "γρηγοροι"). Και η αποσταση ειναι μικρη (πολυ μικρη).
υ.γ.ετοιμασου να απαντας τι σημαινει ρολοι δεξιοστροφο.
Υπάρχει ρολόι αριστερόστροφο?να απαντήσει σε αυτό πρωτα.
Αμάν με την παραπληροφόρηση
Ενταξει ρε συ roul. Οχι και να ρωταμε τα αυτονοητα
http://www.youtube.com/watch?v=Jsq2CB6YJVU
αν και με πρόλαβε , ορίστε κάτι απο κάποιον που είναι αριστερόχειρας http://www.aristeroxeiras.gr/product_info.php?products_id=136
Κατάλαβα... Ο δικός μου δηλαδη...
RockaRolla μου έταξες λουκουμάδες. (Προτιμώ αυτούς που έχουν μέλι και κανελίτσα.. )Θα πάρω την Arya και θα έρθω να τους φάω.. ( ελπίζω να έχουν και καφέ espresso εκεί που πάμε).
) αποτελείται από τις επιμέρους λέξεις:
Σύμφωνα με τα μαθήματα που πήρα στην 4η δημοτικού, η σύνθετη αυτή λέξη (ά,ρε γλωσσοπλάστες εδω μέσα όλοι....
λουκουμάδο-, που αναφέρεται στο αγαπητό γλύκισμα "λουκουμάς" που θα φάμε, και
-βόλτα, που περιλαμβάνει κρυφές και υποχθόνιες έννοιες, όπως τρομερά υψομετρικά, απίθανες ταχύτητες, τρομακτικούς ρυθμούς, απάνθρωπες συνολικές αποστάσεις, με σκοπό να σας βγάλουμε τα άντερα και να μην ξανακαβαλήσετε στη ζωή σας ποδήλατο..... όπως άλλωστε είναι γνωστό ότι κάνουμε, κάθε φορά που βγαίνουμε ΒΟΛΤΑ.

Οι λουκουμάδες είναι διαίτης ή να απέχω; Λέω να βάλω την αντιασφυξιογόνα μάσκα μου και να έρθω παρέα...
σε παραπέμπω στην απάντηση Νο 9 (βλ. 1η σελίδα).
Και εγώ σε δίαιτα είμαι.... μην ανησυχείς....
... το άλλο που γράφεις για την μάσκα... όντως... άστα να πάνε....
)
(θα πάρουμε μια βαθειά ανάσα στην εκκίνηση και άλλη μία στον τερματισμό, ενδιάμεσα η αναπνοή είναι optional
με μέλι και κανέλλα εγώ...ναι είμαι λίγο απρόσεκτη, δεν το είχα δει το 9...παρεΐτσα Πέτρο!
Ποιος μαζεύει τα λεφτά? Εμένα στο γυρισμο να με φέρετε δυο μερίδες στο 2ο όροφο. Σκραμπλερ λεει το κουδούνι. Μα να μην αργησετε μετα τις 9 γιατι δεν θ ανοιξω και θα χασετε το κατιτις. Ευχαριστώ.
Έχω ρακή απ’ το μοναστήρι Τοπλού τση Κρήτης bio. Να το φέρω και ό,τι θέλει προκύψει με τους λουκουμάδες παρέα;
Άμα δεν κρυώνει ο .. πωπός σας, τρέξτε όσο θέλετε. Εγώ μάλιστα θα πάρω και το καινούργιο μου κοντεράκι που μου έκανε δώρο ένας φίλος μου από την Δράμα, και θα κρατήσω την μέση ωριαία.. Και αν δεν βγάλετε επιδόσεις θα σας δώσω εδώ κανονικά...μπουα χαχαχαχα χα

εκεί να δείτε τι θα πάθετε... !!! 
Βαγγελιώ πάρε τη μάσκα και έλα να κάνουμε debate εμείς, όσο ετούτοι εδώ, θα τρέχουν.
Εγώ θα φορέσω τις μπότες μου για να μην κρυώνουν τα πόδια μου, και το μάλλινο παλτό μου.. Θα παίξει πολύ cycle chic.. Αμέ..

Wicca αν ερθω ντυμένος άνθρωπος θα ερθω με τα πόδια !στις 2ρόδες είμαι επικίνδυνος .