Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Μαραθώνα διοργανώνει ένα τριήμερο με εκπαιδευτικές,αθλητικές,πολιτιστικές και πολιτικές δραστηριότητες που έχει στόχο να φέρει κοντά νέους και νέες απο τις 27 χώρες-μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης.
Κορύφωση των εκδηλώσεων είναι ο Μαραθώνιος δρόμος νέων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το Παναθηναικό Στάδιο και τερματισμό στην ιστορική αφετηρία του Μαραθώνα,πορεία αντίστροφη της κλασικής διαδρομής.
Λογικά αυτό σημαίνει διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά μήκος της διαδρομής-τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστέυω-και την παραχώρηση της Μεσογείων σε οχήματα φιλικότερα προς τους δρομείς.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 12 Σεπτεμβρίου 2008 και ελπίζω για αυτές τις 3-5 ώρες που θα διαρκέσει ο αγώνας να έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να χαρούμε την πόλη μας με λιγότερο άγχος απο ότι συνήθως.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

....ας δώσουμε ένα ζεστό χειροκρότημα στα παιδιά που θα πάρουν εκκίνηση και ας τους συντροφέψουμε στην διαδρομή τους προς το Μαραθώνα ενθαρρύνωντας την προσπάθεια τους ακόμα και καθόλη την διάρκεια της πορείας τους ακολουθώντας τους με τα ποδήλατα μας.

contact