βολτα στο κέντρο και σκασμένα λάστιχα

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Panospggiann
Απών/απούσα

καλημερα,

σήμερα λόγω ζέστης είπα να παω κάπου κοντά με το ποδήλατο. Διάλεξα το κέντρο, κατέβηκα απο μεσογείων (μένω Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα,μετά περιφερικά της Ακρόπολης και δεν άντεξα ήθελα λίγο χώμα, στρίβω αριστερά στο φιλιπάππου και ανεβαίνω στο λόφο των μουσών. Στην κατάβαση όμως, ανέβαιναν πεζοί τουρίστες απο τα μονοπάτια και αναγκάστηκα να κατεβαίνω εκτός μονοπατιών.

Σταμάτησα στον Λουμπαρδιάρη και είδα τα λάστιχά μου γεματα αγκάθια (τριβόλια). Αποτέλεσμα δύο σκασμένα λάστιχα. Σαμπρέλες τρόμπα και εργαλία δεν έπεζαν, οπότε κατέβηκα στο Μοναστηράκι.
θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Σέρκου "serkos bike" τα οποία με εξπηρέτησαν αμέσος.

Πάνος

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ConteAlmaviva
Εικόνα ConteAlmaviva
Απών/απούσα

Σχεδόn όλα τα λάστιχα schwalbe (και όχι μόνο) έχουν μιά ζώνη κέβλαρ κάτω από το πέλμα που τα προστατεύει απο τέτοιες "κακοτοπιές"... Ίσως πρέπει να τα δεις.

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

Καλημέρα,
μήπως υπάρχει κάποιο link για τα λάστιχα που αναφέρεις?

Είναι προσιτά από οικονομικής άποψης?

Heisenberg
Εικόνα Heisenberg
Απών/απούσα

To sxedon ola den einai kai toso akrives alla yparxoun.
Des ayto to link:

http://www.schwalbe.com/gbl/en/produkte/tour_city/produkt/index.php5?fla...

Ta sygkekrimena einai oti kalytero. Sxedon askasta.
Ta exw 1,5 xrono athikta..
Kostos gyrw sta 80 eurw to zeygari.

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

..τα λεφτά βρε συ Heisenberg!

Πάντως ευχαριστώ για την πρόταση...

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

εγω παντως (και πολλοι αλλοι δεν ειναι δικη μου πατεντα) εχουμε μια ακομα σαμπρελα (κομμενη βεβαια απο σκασμενο) μεταξυ σαμπρελας και λαστιχου. Σαν να εχουμε διπλου παχους σαμπρελα. Απο τοτε που το εκανα δεν εχω λαστιχο στο mtb μου.

lefkal
Εικόνα lefkal
Απών/απούσα

είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα και έβαλα αυτό με έσωσε από τότε δε μου έχει ξανασκάσει.

contact