Αμάν πια με τα κλεμμένα

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Pangreas
Απών/απούσα

Μερικές συμβουλές για μια πιο υγεινή διαχείριση των κλοπών:Πριν στο κλέψουν:1. Μην αγοράζεις πανάκριβο ποδήλατο και μην το αντιμετωπίζεις σαν παιδί σου. Αν δεν μπορείς, στείλτο οικότροφο σε σχολείο της Ελβετίας ή της Κάντζας και κρέμασε τη φωτογραφία του στο υπνοδωμάτιο (ή στο μπάνιο για τους/τις εναλλακτικούς/ές). Είναι εξαιρετικά απίθανο να στην κλέψουν.2. Μην το κοιτάς με λατρεία, τουλάχιστον αν δεν είστε μόνοι. Το πάθος προκαλεί αντιζηλίες.3. Μην "ποστάρεις" μανιωδώς αγγελίες για κλειδαριές, εκτός αν έχεις μαγαζί που τις πουλάει. Ως γνωστόν, όταν βελτιώνονται οι φράχτες, βελτιώνονται και οι άλτες. Αφού στο κλέψουν:4. Χαλάρωσε με την ιδέα ότι μπορεί να φτάσει σε χέρια που το χρειάζονται περισσότερο. Αν έχεις ακολουθήσει τις συμβουλές 1-3, κανείς/μία δε θα σου κλέψει το ποδήλατο για πλάκα, αλλά γιατί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το χρειάζεται.5.  Δανείσου. Θα σε διευκολύνει το γεγονός ότι πριν στο κλέψουν το δάνειζες κι εσύ και δεν έκανες το μαλάκα.6. Μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν το έκαναν για να σου στερήσουν ό,τι πολυτιμότερο είχες. Άλλωστε τα πάντα κλέβονται (αν δεν είναι ήδη κλεμμένα).7. Ρώτα και ψάξε. Μπορεί να το βρεις. Περισσότερα κλεμμένα ποδήλατα σημαίνει περισσότερα ποδήλατα στους δρόμους. 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
skywalker
Απών/απούσα

"Μπορεί να το βρεις. Περισσότερα κλεμμένα ποδήλατα σημαίνει περισσότερα ποδήλατα στους δρόμους."

Τι σοφία ήταν αυτή;;;;;

ofios
Απών/απούσα

....για να μην σκάσει απ' την τσαντίλα...

spirosta
Απών/απούσα

Δεν συμφωνώ καθόλου...

Αλλά άμα δεν πάθεις δεν θα καταλάβεις...

Ποια είναι η λύση φίλε μου. Έτσι όπως τα λες στο 1 προτείνεις να πάρουμε την φωτογραφία του ποδηλάτου και όχι ποδήλατο?
Σε πιανού τα χέρια να φτάσει?Στον αλλοδαπό που ναι μεν δεν έχει χρήματα αλλά γιατί να πάρει το δικό μου των 500 ευρώ ποδήλατο?Τι να δανειστώ? Δεν καταλαβαίνω.. Τα πάντα κλεβονται αν είναι κλεμμένα? Με συγχωρεις αλλά δεν έδωσα 400 Ευρώ για ποδήλατο κλεμμένο. Εσύ τι ακριβώς έκανες?

Ετσι όπως τα γράφεις αμφιβάλλω αν καν έχεις ποδήλατο. Και αν έχεις κλεμμένο θα είναι. Η λύση λοιπον δεν είναι μόνο το καλύτερο κλείδωμα αλλά και να περιορίσουμε το αγοραστικό κοινό. Όταν δεν θα αγοράζεις κλεμμένα δεν θα κλέβουν κιόλας.

Επίσης τι να βελτιωθεί το πρεζόνι? Που παραπατέι? Ε αν βελτιωθεί θα βελτιωθούμε και εμείς. Τι δηλαδή να μην ψάξω για καλή κλειδαρια ώστε να μου το πάρει? Και να μείνεις εσύ ο έξυπνος με την καλή κλειδαρια? Άσε ρε....

Pangreas
Απών/απούσα

48 ώρες μετά το "άνοιγμα", επανέρχομαι για να κλείσω από τη μεριά μου αυτή την κουβέντα με μια ακόμα "συμβουλή": Δ Ε Ι Τ Ε Τ Ο Ν "Κ Λ Ε Φ Τ Η Π Ο Δ Η Λ Α Τ Ω Ν" Τ Ο Υ Β Ι Τ Ο Ρ Ι Ο Ν Τ Ε Σ Ι Κ Α.