C Boardman Hybrid

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Γεια σε όλους, σήμερα το πρωί (15/1/10) έκλεψαν το ποδήλατό μου. Ήταν ένα chris boardman hybrid comp μαύρο. Είναι σαν κούρσα με λεπτές ρόδες 28άρες και με flat τιμόνι.

http://www.boardmanbikes.com/hybrid/hybrid_comp.html

Είναι ίδιο με αυτό της φωτογραφίας και έχει δισκόφρενα και αξεσουάρ στο τιμόνι (cateye, computer). Επειδή δεν πωλούνται στην Ελλάδα δε νομίζω πως κυκλοφορούν πολλά στην Αθήνα, ίσως να είναι και το μοναδικό. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να προσπαθήσουν να το σπρώξουν. Αυτό σημαίνει πως λογικά θα ξαναβγεί στο δρόμο.

Παρακαλώ αν το δει κάποιος, επειδή μου στοίχισε πολύ και δεν το χάρηκα παρά μόνο 20 μέρες να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω τηλεφώνου στο 6932608234.

Ευχαριστώ

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon boardman.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Ξέχασα να αναφέρω πως το ποδήλατό μου εκλάπη στα Βριλήσσια. Ευχαριστώ και πάλι!

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Είπα μιας και έχει περάσει καιρός και έχει ξεχαστεί, να κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια -αναζητώντας ένα θαύμα- να ενημερώσω το νήμα αυτό μήπως και κάποιος το έχει δει πουθενά...

μήπως κανείς....;! Ευχαριστώ πολύ...

SteliosEf
Εικόνα SteliosEf
Απών/απούσα

Δυστυχώς όχι φίλε Παύλο...

Τι να σου πώ...

Η ελπίδα παθαίνει τελευταία!

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Τίποτα κανείς? Κινδυνεύω να γίνω γραφικός στο τέλος αλλά...

jellosky
Εικόνα jellosky
Απών/απούσα

από περιέργεια..
ήταν κλειδωμένο;
αν ναι με τί;

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Δυστυχώς ήταν κλειδωμένο μόνο ρόδα με σκελετό επειδή δεν υπήρχε σταθερό σημείο αλλά ήταν τελείως κρυμένο και δε φαινόταν ούτε μέσα από την πολυκατοικία. Τέλος πάντων, ίσως να το ψάχνω ακόμα για να δικαιολογήσω την ανοησία μου και την αφέλειά μου που άφηνα έτσι το πρώτο μου "καλό" ποδήλατο στο έλεός του..

ΥΓ. τα επόμενα δυο που ακολούθησαν κάνουν πάντα παρέα στον καναπέ του σαλονιού και νομίζω πως τελικά είναι η καλύτερη λύση..