Κλαπηκε ποδηλατο ΚΟΝΑ CINDER CONE 2007
με τιμονι και λαιμο NS χρωματος χρυσο.
Κλαπηκε στις 19/2/2015 ωρα 4:00μμ απο την περιοχη Παγκρατι.
Αν το δει καποιος η εχει πληροφοριες ας επικοινωνησει στο email μου jogglerv2000@gmail.com
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
![]() | 81.59 KB |
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
μετα τις τελευτες μερες που ειμαι στην γυρα για να βρω το ποδηλατακι
πηγα δυο φορες σοφοκλεους που πουλανε τα κλεμενα αυτα τα ποδηλατα που ειδα ειναι κυριως παλια χαμηλης αξιας αγνωστης μαρκας (σουπερμαρκετ ποδηλατα κτλ)
αλλα μεσα σ αυτα ειδα και δυο αξιολογα ενα γυναικειο specialized myka με v brakes χρωμα ασημι με φουξια γραμες και ενα focus δε συγκρατησα μοντελο που ειναι μεσα στη στοα οπως κατεβαινεις την σοφοκλεους στο αριστερο σου χερι
τους ρωτησα αν εχουν κανα καλυτερο ποδηλατο αλλα μου ειπαν μονο αυτα και αν ειναι να περασω καποια αλλη μερα.
Τωρα εχω καταληξει σε δυο σεναρια το ενα ειναι το ποδηλατο μου την ιδια μερα την πεμπτη να εγινε βιδες και να εφυγαν τα κοματια του για οπουδηποτε και το δευτερο οτι ειναι σε καποια αποθηκη της περιοχης αλλα δεν εχει βγει ακομα και περιμενουν να το βγαλουν σε κανα δυο εβδομαδες.
Καποιον που ρωτησα στην περιοχη μοναστηρακι ερμου κτλ αν και δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθες αυτο που μου ειπε ειναι οτι τα ποδηλατα που κλεβουν τα αλλαζουν χερι στη βαρβακειο αγορα κατα το απογευμα.
Ισως να αργησα να κινηθω γιατι την πεμπτη το απογευμα ετρεχα στην αστυνομια να κανω την μυνηση κτλ.
Το ερωτημα μου προς αυτους που εχουν βρει το ποδηλατο τους η ξερουν πος δουλευει το κολπο ειναι πος να κινηθω απο εδω και περα καμια ιδεα ???
Γιατι δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο που μπορω να κανω
http://www.podilates.gr/node/13607
ελπίζω να βοηθήσει.Πάντως αν θες πες με τι το είχες ασφαλίσει ή από που στο πήραν ετσι προς γνωση και συμόρφωση των υπολοίπων μας
...ενα μεγαλο μερος των κλεμμενων ποδηλατων, ιδιαιτερα τα "καλυτερα κομματια", φευγουν και πωλουνται σε αλλες χωρες της Βαλκανικης.
και εγω ετσι εχω καταλαβει απο την ερευνα που εχω κανει
το ερωτημα ειναι τι σημαινει καλο ποδηλατο
το δικο μου οπως ηταν δε μπορεις να πουλησεις και πολλα κοματια του
αναρτηση πολη μετρια και δεν εχει λοκ ουτ
τροχοι κτλ οχι κατι το τρομερο
τα ποδήλατα τύπου "σουπερ μαρκετ" δεν υπάρχει λόγος να τα προωθήσεις εξωτερικό
ενα ποδήλατο των 400Ε μια χαρά βγαίνει (παρέα με αλλα φυσικά )
αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι παλιά σπείρες κλέβαν παπιά τώρα ποδήλατα
και είναι πολύ καλή μπιζνα