κλεμμενο ποδηλατο απο Εθνικη αμυνα

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
glycerine
Απών/απούσα

μου κλεψανε ποδηλατο,σημερα, απο Εθνικη Αμυνα για δευτερη φορα.Το συγκεκριμενο ηταν ολοκαινουριο,μια βδομαδα κιολας.Το μοντελο ειναι mountain ERGON κιτρινο.Σε περιπτωση που δει καποιος κατι ας πει.Ελεος πια.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Έχω κάνει post για 3 κλεμένα ποδήλατα σε 4-5 μέρες.
Προχθες βρήκα άλλο ένα κομμένο συρματόσχοινο. Μην τα αφήνετε στο Μετρό, τα κλέβουν άερα. Ενημερώστε όσους ξέρετε να μην τα παρκάρουν εκεί. Επίσης πετάξτε τα συρματόσχοινα των 5 Ευρώ, αν δεν πιστεύετε κάντε ένα πείραμα μόνοι σας να δείτε πόσο εύκολα κόβονται.

Peri
Εικόνα Peri
Απών/απούσα

Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχώς διαμαρτύρεστε και μας λέτε μην αφήνεται τα ποδήλατα στο μετρό. Τι πρέπει να κάνουμε να πάρουμε τα αυτοκίνητα ξανά!!!! Ας βάλει μια περίπολο η αστυνομία επιτέλους έχουν δεκάδες καταγγελίες για τα κλεμμένα και ναι ας πάρουμε και εμείς καλύτερες κλειδαριές ή ποδήλατα των 100 ευρώ( αν Υπάρχουν).
Το γεγονός και μόνο ότι κλέβουν τόσα ποδήλατα στην Άμυνα δηλώνει συγκεκριμένα άτομα, το ότι εμεις ξέρουμε που τα πουλάνε και η αστυνομία δεν το γνωρίζει είναι εξωφρενικό αλλά ξέχασα 8500 χιλιάδες αστυνομκοί φυλάνε αυτούς με τα ακριβά αυτοκίνητα που να βρούνε προσωπικό για τους >.
Τι συμπάθεια μου για το χαμένο ποδήλατο θα έχουμε το νού μας.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Εγώ σε μέρος που κλέβουν συστηματικά δεν θα το άφηνα ούτε με 10 αλυσίδες. Ούτε λεφτά έχω να αγοράζω 300-400 ευρώ ποδήλατο κάθε τόσο, ούτε άγχος θέλω να έχω μήν τύχει και το κλέψουν.

Επειδή λοιπόν το κράτος και η αστυνομία δεν νοιάζεται (και ούτε πρόκειται να νοιαστεί) είτε παίρνεις σπαστό και το κουβαλάς μαζί σου, είτε βρίσκεις άλλο χώρο κάπου στη δουλειά σου να το κλειδώνεις.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

παρτε επιτέλους καλές κλειδαριές!!!!!!!!!!! Διαβάστε το "πως κλειδώνουμε το ποδήλατο μας" στο σαιτ αυτό...κάντε κάτι επιτέλους και μη περιμένετε ουτε απο την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της ούτε απο τους κλέφτες να αγιάσουν ξαφνικά....

freediver
Εικόνα freediver
Απών/απούσα

με πεταλο το χες κλειδωσει?

glycerine
Απών/απούσα

oxi,den eixa vrei kai hmoun na parw aytes tis meres.Den prolava.

contact