Την ήπια και εγώ τη πορτοκαλάδα μου σήμερα το μεσημέρι στην Πατησίων...ανέβηκα στον 6ο όροφο που είναι το γραφείο της αδερφής μου μαζί με τον Μέγιστο και τον άφησα για 15 λεπτά έξω απο τη πόρτα...βγαίνοντας το ποδήλατο χωρίς να πιει red bull έβγαλε φτερά...μακάρι αυτός που το βούτηξε να βρεί το διάολό του απο το προφυλακτήρα κανενός ταρίφα...
Ο Μέγιστος είναι μαύρος-κόκκινος μοντέλο του 2010 42 frame xs.
Πρώτη φορά που τον άφησα εντελώς ακλείδωτο....που να φανταστώ...
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Συγγνωμη, στο κλεψαν απ τον 6ο?? Θα τρελαθω!! Η το ειχες στην εισοδο της πολυκατοικιας??? Αν συνεβη το πρωτο, μιλαμε για ΤΟ θρασσος!!
(αλλα τι λεω, εδω μου χαν κλεψει παπουτσια απ τον 5ο!!) Κανεις δεν ειδε η ακουσε τιποτα ε? Μα το πηραν και βγηκαν?? Γκκκκρρρρρ!!!!
Πολυ κριμα, ελπιζω να το βρεις, οπως και να χει...
Απο τον 6ο μου το φάγανε έξω απο το γραφείο της αδερφής μου το είχα αφήσει...πρώτη φορά εντελώς ξεκλείδωτο...Μακάρι να το βρώ αν και λίγο δύσκολο μιας και αύριο σαλπάρω για Αμοργό δυστυχώς χωρίς τον Μέγιστο!
Μπορεί να μην κατέβηκε τα σκαλιά, αλλά να ανέβηκε στην ταράτσα ή να μπήκε στο δίπλα γραφείο.. Τα τσέκαρες αυτά;
Σίγουρα στη ταράτσα δεν σκέφτηκα καν να κοιτάξω,στο δίπλα γραφείο ρωτήσαμε αλλά χαμπάρι...άσε που είναι τίγκα στους δικηγόρους οι οποίοι βγάζουν ένα σκασμό λεφτά,σιγά μη κάθονταν να κλέψουν τον Μέγιστο που δεν είναι και κανα σούπερ μοντέλο...Έκανα κάτι βόλτες προς Μενάνδρου μεριά και στα γύρω πέριξ αλλά η αισθητή παρουσία της αστυνομίας είχε αποτρέψει κάθε είδους δοσοληψίας κλεμμένων ποδηλάτων κτλ...Κρίμα και τα πηγαίναμε τόσο καλά με το ποδηλατάκι μου
Το κτηριο είναι τίγκα στους δικηγόρους.
Τους δικηγόρους επισκέπτονται (και) αυτοί που διαπράττουν αδικήματα.
Το ποδήλατό σου έκανε φτερά.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω.
ΥΓ. Ποτέ ξεκλείδωτο. Κολάζεις.
Τελικά παιδιά το ποδηλατάκι δεν το βρήκα ποτέ...σήμερα όμως αγόρασα ένα ideal ergomax 2010 και ξανά στους δρόμους...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!