Βρήκα κλεμμένα ποδήλατα IDEAL!

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
svoura
Απών/απούσα
Χθες το βράδυ έκλεψαν τα ποδήλατα μας, ένα kona dew (μωβ-γαλάζιο) κι ένα GT Transeo 4.0 (καφέ σκούρο) στα Άνω Πατήσια κάτω από το σπίτι μου. Διάβασα στα φόρουμ ότι γίνεται ένα παζάρι με κλεμμένα ποδήλατα στο κέντρο (ζήνωνος κ γερανίου) και πήγα να δω. Βρήκα 2 περιπολικά κ κανέναν με ποδήλατα φυσικά αλλά ρώτησα τους αστυνομικούς οι οποίοι μου είπαν ότι τα ποδήλατα τα πουλάνε σοφοκλέους και μενάνδρου. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι το ποδήλατο αυτό είναι δικό σου (με κάποιον αριθμό ίσως που φαίνεται στα χαρτιά του, ή την εγγύηση.. μπορείς να καλέσεις το 100 κ να βγάλεις άκρη.

Πήγα στη Μενάνδρου και είδα 2 πακιστανούς να κρατάνε ο καθένας από 2 ποδήλατα: ένα IDEAL ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΥΡΣΑ, ένα IDEAL ΑΣΗΜΙ CITY και άλλο ένα IDEAL ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ (νομίζω MOUNTAIN). Δυστυχώς δεν κατάφερα να διακρίνω μάρκα γιατί η περιοχή είναι περίεργη και ήδη με κοίταζαν επίμονα, μάλλον επειδή είμαι κοπέλα. Τα ποδήλατα ήταν φανερό πως ήταν κλεμμένα, με τα καθρεφτάκια και τα φωτάκια τους, κάποια είχαν και αλυσίδα.
Δεν ξέρω τι μπορεί κανείς να κάνει, ακόμα κι αν το βρει στο δρόμο το ποδήλατό του να το πουλάει κάποιος. Να το αγοράσει; Είναι σαν να τροφοδοτείς αυτή την ιστορία, χώρια που είναι εντελώς γελοίο να αγοράζεις ξανά το ποδήλατό σου. Να πάρεις το 100; Δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό θα είναι. Θεώρησα σκόπιμο να αναφέρω ότι είδα αυτά τα ποδήλατα εκεί, μπας και κάποιος τυχερός καταφέρει να βρει το δικό του.

Από κει και πέρα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Το σημείο αυτό στη μενάνδρου υπάρχει και είναι δεδομένο. Το ξέρουν και οι Αρχές. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς και πόσο αποτελεσματικό θα ήταν, αυτό είναι ένα ζήτημα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
georigos
Απών/απούσα

Θα πάω και σήμερα στις 6. Και μένα από τα άνω Πατήσια μου το έκλεψαν. Αν δω κάτι θα σου πώ. Δεν έχει μόνο αυτα που είδες έχουν και άλλα στις στοες. Πάντως εγώ το δικό μου αν το βρω θα το αγοράσω και συγνώμη αλλα 400 Ε έδωσα πριν δύο εβδομάδες. Αν τα δω τι θες να κάνω;

svoura
Απών/απούσα

Αν τα δεις.. πάρε με τηλέφωνο!
Μπορώ να σου στείλω το κινητό μου σε κάποιο μαιλ?
Το kona: http://www.konaworld.com/bikes/2k7/DEW/index.html
και το GT: http://www.gtbicycles.com/GTFiles/ProductImages/2622_3420_large.jpg

georigos
Απών/απούσα

rigos@leonteios.gr.Αν έχεις MSN κανε με add georgios_rigos@hotmail.com

Spirius
Απών/απούσα

Παιδιά συνεχώς διαβάζω για κλοπές ποδηλάτων στην Αθήνα, για το "γνωστό σημείο" κ.α. Εδώ (Αγρίνιο) οι μόνοι που μπορούν να σου κλέψουν το ποδήλατο είναι οι Αλβανοί και οι γύφτοι. Και θα το κάνουν για να το καβαλάνε οι ίδιοι τις περισσότερες φορές (!!!), όχι για λεφτά. Αν είσαι λίγο τυχερός και με αρκετό ψάξιμο ίσως το προβάλεις πριν το βάψουνε ώστε να μη το αναγνωρίσεις στο δρόμο και δυστυχώς θα το κάνουν και τελοίως παρδαλό :@. Για εσάς το μόνο που εύχομαι από όσα έχω διαβάσει, είναι καλό κουράγιο αν και εφόσουν σταθείτε τόσο άτυχοι να σας κλέψουν το ποδήλατο.

Η δικία μου εμπειρία σχετικά με το θέμα είναι η παρακάτω: Πριν 10-12 χρόνια, είχα κλέψει το ποδήλατο ενός γείτονα-φίλου (IDEAL COMFORT, μαζί πηγαίναμε ποδηλατοβόλτες) το πρωί, και μετά από ένα ολοήμερο "κάψιμο" του δίστυχου ποδηλάτου, πήγα στη πλατεία που συχνάζαμε καβάλα στο ποδήλατό του :D. Περιττό να σας περιγράψω ότι με κυνήγαγε όλη η γειτονο-παρέα... Φυσικά το ποδήλατο το πήρε ο φίλος χωρίς το παραμικρό πρόβλημμα (τον είχα όλη τη μέρα στην αγωνία, να τον βάλω και σε έξοδα;) αφού έκατσα να φάω και τις "ψιλές" μου ώστε να ξεθυμάνει...

Θα μπορούσατε όμως να φτιάξετε μια βάση δεδομένων στο σιτε όπως η παρακάτω (τα ονόματα είναι τυχαία):

Ποδήλατο-------Χρώμμα--------------Μέλος----------Τηλέφωνο-------e-mail
gt aggresor-----γαλάζιο-άσπρο-----drakoylas-----6912345678--john@123.gr
ideal nitro-------μαύρο-κόκκινο-----psipsinel-----6912345679--marry@486.gr κ.τ.λ.

ώστε όταν κάποιιος από εσάς βρήσκει ένα κλεμμένο κάπου, να κοιτάζει στo site και να στέλνει ένα sms ή e-mail στο μέλος που έχει τέτοιο ποδήλατο, ώστε να κερδίζετε πολύ χρόνο στον εντοπισμό του χαμμένου ποδηλάτου.

georigos
Απών/απούσα

Αν και αυτοι που τα παίρνουν δεν είναι τόσο της τεχνολογίας, φαντάσου να στο κλέβουν και μετα να σε παίρνουν τηλέφωνο για να στο δώσουν πίσω. Τι να πω δεν ξέρω, ευχαριστώ πάντως.

mr.linatsa69
Απών/απούσα

Kάπου είχε ειπωθεί...
Γιατί δε μαζευόμαστε 10 ποδηλάτες να αφήσουμε ένα κλειδωμένο με μια απλή κλειδαριά, να στήσουμε καραούλι και αυτός που θα πάει να το κλέψει να γίνει μαύρος στο ξύλο??? Το ξέρω δεν είναι η καλύτερη λύση ούτε είναι νόμιμο να τον δείρεις τον άλλο....αλλά........ :-S

contact