Αχ εσείς οι βόρειοι....

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
one less car
Απών/απούσα

"Αχ εσείς οι βόρειοι... πάντα τυχεροί" αναφωνεί ο σικελός που βλέπει έναν Ναπολιτάνο νάχει κερδίσει το προ-πο και να πέφτει ξερός από την χαρά του. [ από την ταινία "σινεμά ο Παράδεισος"]

Αυτό είπα και 'γω διαβάζοντας -«Η πολιτική μας είναι να δώσουμε δυνατότητα στη βιώσιμη κινητικότητα. Πρώτα οι πεζοί, μετά το ποδήλατο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η παράκτια συγκοινωνία και τελευταίο το αυτοκίνητο. Θα επιδοθούμε σ’ ένα ανηλεές κυνηγητό των παράνομων σταθμεύσεων, δεν θα δείξουμε καμία ανοχή”....  «Πρέπει ο κόσμος να μάθει χωρίς αυτοκίνητο μέσα στην πόλη, να περπατάει και να κινείται διαφορετικά. Να γίνει συνείδηση στη Θεσσαλονίκη ο εναλλακτικός και κυρίως βιώσιμος τρόπος μετακίνησης».
δήμαρχος της Θεσσαλονίκης

Αχ εσείς οι βόρειοι... πάντα τυχεροί!!!

ένας χαμουτζής...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα
steliospal
Εικόνα steliospal
Απών/απούσα

Επειδή με τον γραπτό λόγο δεν καταλαβαίνω το ύφος σου , μιλάς ειρωνικά ή σοβαρά?

steliospal
Εικόνα steliospal
Απών/απούσα
to
Εικόνα to
Απών/απούσα

κι αυτό καλό ακούγεται:

Τέλος, ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την αντίθεσή του στην κατασκευή της εξωτερικής περιφερειακής οδού, αντί της οποίας πρότεινε τη χάραξη ενός μέσου σταθερής τροχιάς π.χ. ενός τραμ, προαστιακού ή υπέργειου monorai στην υπάρχουσα περιφερειακή.

Νικολαοςχ
Απών/απούσα

Αυτες τις μερες ειχα επισκεφθει την Ιταλια,κοντα στο μιλανο,ειδα και επαθα τι κανουν οι ανθρωποι?10-20 ατομα ποδηλατο και ουτε μια κορνα ποδηλατοδρομοι που δεν τους διασχιζουν μηχανακια οπως θα γινοταν εδω,ποδηλατοδρομοι που εδω απλα θα δεν θα υπηρχαν η αν υπηρχαν δεν θα ηταν αυτη η χρηση τους.
Και κατι ακομα ολες οι διαδρομες μεσα στο πρασινο.