Ειναι παρανομο να εισαι εκτος ποδηλατοδρομου!! ακομα και αν ο ποδηλατοδρομος ειναι μη ασφαλης!!

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
TeslaCoil
Απών/απούσα

Στο εξωτερικο εχουν ποδηλατοδρομους , και φυσικα αφου εχουν πρεπει τα ποδηλατα να κινουνται εντος του ποδηλατοδρομου!! σωστα?? υπαρχει λοιπον νομος που λεει οτι αν ο ποδηλατης δεν ειναι εντος τρωει προστιμο , γιατι δεν ειναι ασφαλες να ειναι στο οδικο δυκτιο!! δειτε λοιπον τι ψαρεψε ενας φιλος !!

http://www.youtube.com/watch?v=bzE-IMaegzQ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

...δεν το ήξερες αυτό,όπως μάλλον πως και στο Ελλάντα προβλέπεται αυτή η ποινή (αν κατάλαβα λάθος...'σχώρα με).

http://www.astynomia.gr/images/stories/DOCS/KOK_pdf.pdf

Σελίδα 73,άρθρο 31,παράγραφο 1 όσον αφορά τα εμπόδια και σελίδα 89,άρθρο 40,παράγραφο 5 όσον αφορά την κίνηση.

Στο βίντεο που παρέθεσες ο τύπος,ώς άλλος πολιτικός που θεωρεί πως απευθύνεται σε άλογους,μας δείχνει πως "έλκεται" από τα εμπόδια!

Καταρχάς ποτέ δεν οδηγάμε αφηρεμένοι και χωρίς να κοιτάμε μπροστά μας,ώστε να αποφύγουμε τα εμπόδια.Είμαι σίγουρος πως το πρόστιμο θα δόθηκε διότι ήταν καθολική η κίνηση του ποδηλάτη εκτός ποδηλατόδρομου και όχι όταν απέφευγε εμπόδιο.

Στην περίπτωση που συναντήσετε εμπόδιο,μην πέσετε πάνω του διότι θα βγείτε ζημιωμένοι και υλικά εκτός από σωματικά,κοινώς θα πληρώσετε τις ζημιές που θα προξενήσετε στον άλλον (εξαιρούνται λακούβες και έργα οδοστρώματος που δεν θα έχουν την κατάληλη σύμανση για αποφυγή τους).

Εχετε όμως όλο το δικαίωμα και την δυνατότητα (τον χρόνο δεν ξερω) να αναφέρετε τα εκάστοτε εμπόδια,ώστε να τιμωρούνταιοι παραβάτες.

krisperla
Εικόνα krisperla
Απών/απούσα
contact