ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Αναδημοσίευση από mail...

Aπίστευτο!!!
Όπως άκουσα χθες στις ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΧΏΡΩΝ (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα) ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, εκτός ΜΙΑΣ !!

GUESS WHO????
Ο Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι "αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας" !!! - βλέπε Άρθρο 24, βέβαια περί "δασικών εκτάσεων" και "δασών".........

KAI ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ :

http://www.ert.gr/eu/News_EE_News.asp?id=338582&catid=1334&pid=News

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=758988

Παραθέτω και τα καλύτερα αποσπάσματα από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:
Ειδικά για τη χώρα μας, ενεκρίθη τροπολογία των Πρασίνων (342 ψήφοι υπέρ, 274 κατά και 20 αποχές) με την οποία "το Ε.Κ. καταδικάζει την πρακτική νομιμοποίησης παράνομων κατασκευών σε προστατευόμενες περιοχές και σε περιοχές που δεν επιτρέπεται γενικά η δόμηση και ζητεί να σταματήσει άμεσα κάθε προσπάθεια μείωσης της προστασίας των δασών μέσω τροποποιήσεων του Ελληνικού Συντάγματος (άρθρο 24)".

 

Υπάρχει αυτονομία μεταξύ των κρατών-μελών όσον αφορά το Σύνταγμα και δεν είναι νοητό κανένας να παρεμβαίνει στη διαδικασία αναθεώρησης, είναι αδιανόητο για τα κράτη-μέλη, θα έλεγα σε βάναυσο βαθμό, να προσπαθούν να καθορίσουν τον καταστατικό χάρτη μιας χώρας, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας σχετικά με τις αναφορές που υπάρχουν στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την αναθεώρηση του άρθρου 24.
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
tiger
Απών/απούσα

se auto to post
http://www.podilates.gr/?q=node/809

;-)

kai gia auto to logo uparhei kanonika apo oti akousa egw sto radio kapoia aitisi, alla den tin vriskw...

contact