1η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας - 24 Μαΐου 2015

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
ΕΕΟΠ
Εικόνα ΕΕΟΠ
Απών/απούσα

http://www.mtbhellas.gr/2015/05/11/ενημέρωση-1η-πανελλήνια-συνάντηση-ορε/
http://www.mtbhellas.gr/2015/04/30/1η-πανελλήνια-συνάντηση-ορεινής-ποδηλ/

H Ελληνική Ένωση Ορεινής ποδηλασίας (Ε.Ε.Ο.Π.) με την υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας διοργανώνει την Κυριακή 24 Μαϊου 2015 στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας την 1η Πανελλήνια συνάντηση ορεινής ποδηλασίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αναβάτες όλων των επιπέδων και ηλικιών και έχει σκοπό την διάδοση του αθλήματος στο ευρύ κοινό αλλά και τη γνωριμία των αναβατών με τον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας.

Αφετηρία – τερματισμός: Θέση Μετόχι, Πάρνηθα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το εξής:

09:00 Eγγραφές και υπεύθυνες δηλώσεις για βόλτα και test rides -έλεγχος εξοπλισμού
10:00 Έναρξη μαθημάτων σε αρχαρίους και σε μέσους αναβάτες. Test rides ποδηλάτων
10:00 Εκκίνηση βόλτας έμπειρων αναβατών (Καταφύγιο Μπάφι)
12:00 Πέρας μαθημάτων αρχαρίων και μετρίων αναβατών και έναρξη βόλτας αρχαρίων και μετρίων αναβατών- μετάβαση του κόσμου και ποδηλάτων με λεωφορεία στο Σανατόριο
13:00 Συνάντηση όλων των αναβατών στο Σανατόριο. Εκκίνηση ομαδικής βόλτας.
14:30 Πέρας βόλτας στη βάση της εκδήλωσης-Παρουσίαση προϊόντων και test rides.

Η ποδηλατική βόλτα θα είναι ανοικτή στο κοινό (ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής) με όριο τους 130 αναβάτες και θα χωρίζεται σε 3 κατηγορίες αναβατών:
• Αρχάριους
• Μέτριους
• Έμπειρους (Μέγιστος αριθμός συμμετοχής 45 αναβάτες)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και για όλους τους αναβάτες είναι η χρήση κράνους!

Οι έμπειροι αναβάτες αρχικά θα κινηθούν σε μία απαιτητική enduro διαδρομή με έντονες κλίσεις χρονικής διάρκειας περίπου 3 ωρών.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και γι αυτό θα πρέπει στα σχόλια της ηλεκτρονικής δήλωσης να αναφέρετε αν θέλετε να συμμετάσχετε στη βόλτα των έμπειρων των μετρίων ή των αρχαρίων αναβατών. Eπίσης θα πρέπει να αναφέρετε εάν θέλετε να συμμετάσχετε στα μαθήματα των αρχαρίων και μέτριων αναβατών

Σας ενημερώνουμε οτι η συμμετοχή είναι δωρεάν και ότι το up-lift απο τη βάση της εκδήλωσης προς το Μπάφι για τους έμπειρους ποδηλάτες και το Σανατόριο για τους υπόλοιπους, θα πραγματοποιηθεί με τα trailers των Rodeo Rides, Gravity freaks και HillRaisers.

Eπίσης θα θέλαμε μέχρι στιγμής να ευχαριστήσουμε το περιοδικό Μbike για την ακόμα μία φορά υποστήριξή του ως χορηγός επικοινωνίας, τη Μomentum mtb Academy για τα μαθήματα που θα κάνουν στους αρχάριους και μέσους ποδηλάτες τα καταστήματα Piranha bikes, Life cycles, Low and Flow, Tsirikos bikes, Microxtreme-TSG καθώς και το downhill.gr και την Endura για την υποστήριξη τους. Ελάτε για να δείτε απο κοντά και να δοκιμάσετε ορισμένα απο τα ποδήλατα της De Vinci, Μorewood, Saracen και Κοna καθώς και εξοπλισμό των εταιρειών Endura, TSG, Spank, Chromag και Ο’ Νeal.

Είμαστε σίγουροι ότι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες και καταστήματα σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Να είστε ΟΛΟΙ εκεί!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι