1ος Ποδηλατικός Γύρος Δήμου Υμηττού

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Αύριο 28/4 όλοι στην πλατεία Δημαρχείου στις 18:00 για τον πρώτο ποδηλατικό γύρο Υμηττού. Δε νομίζω να κάνω λάθος και να είναι Κυριακή. Ο γύρος αυτός γίνεται στα πλάισια των τριήμερων εκδηλώσεων μνήμης για τους τρείς πέσοντες στην Γερμανική κατοχή

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Bin Podilanden
Παίδες, όποιος θέλει έρχεται. Εγώ λέω να έρθετε όλοι οι των τριγύρω περιοχών. Όχι φυσικά για τον ανταγωνισμό αλλά για την παρουσία που όλοι έχουμε την ανάγκη να είναι πολυπληθής. Είναι πολύ σημαντικό οι γειτονιές μακριά από το κέντρο να πλημμυρίζουν από ποδήλατα και τέτοιες ευκαιρίες είναι μοναδικές.

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Bin Podilanden
...στου Υμηττού το χάλι.
"Τσακιόντα τσακιόντα θα είναι και η τζοκόντα (ξέρετε εσείς)"
"Ο Ζούπας* έχει μια κοιλιά που είναι σα βουβάλι γι' αυτό και αποφάσισε ν' αρχίσει το πετάλι"

* ο δήμαρχος Υμηττού

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Bin Podilanden
Με δεδομένο ότι από πλευρά προβολής δεν είχε γίνει ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο με ψηλά γράμματα σε μια αφισούλα για την επέτειο των πεσόντων στο κάστρο Υμηττού, μαζεύτηκαν καμιά 100 άτομα στην πλατεία δημαρχείου και έγινε η ποδηλατική ΒΟΛΤΑ στις γειτονιές του Υμηττού. Τα μικρά παιδιά αλλά πολύ μικρά όμως έκλεψαν την παράσταση. Όσο για τα λόγια του δημάρχου, σίγουρα υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών. Στον κόσμο του εντελώς. Εντάξει ακουσαμε και για Μεγάλο γεγονός, φανταστικό, μοναδικό κλπ μπούρδες. Με το τσάμπα νόμισε ότι έκανε και κάτι. Από τα θετικά ήταν και η κλήρωση 4 ποδηλάτων (μπράβο στην κυρία ενώ κληρώθηκε δεν το πήρε και κληρώθηκε για άλλο παιδί). Μή φανταστείτε τίποτα σοϊκά ποδήλατα (από παιχνιδάδικο) αλλά εντάξει. Χορηγός η Πεζό η οποία φιγουράρισε και μερικά όμορφα μοντέλα. Μπράβο και στον Κώστα Δ. που ήρθε από τα Πατήσια για την ΙΔΕΑ. Το συμπέρασμά μου απο αυτή την μικροεκδήλωση ήταν ότι ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΤΙΣ ΝΗΠΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΗΠΙΑΚΟ (ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΒΡΥΑΚΟ) ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

contact