6ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού – Αργυρούπολης

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγουμένων ετών με την συμμετοχή πλέον 1200 ποδηλατιστών ανά έτος, διοργανώνει τον 6ο Ποδηλατικό Γύρο του ενιαίου Δήμου την Κυριακή 22/05/2016 και ώρα 10:30 π.μ.. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Βάρναλη επί της Λ. Μαρ. Γερουλάνου.

Στόχος και φιλοδοξία του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού είναι όχι μόνο να εισάγει αλλά και να εδραιώσει την σημασία του ποδηλάτου και του αθλητισμό στην ζωή των κατοίκων του ενιαίου Δήμου.

Η διαδρομή που έχει επιλεχθεί είναι ένας γύρος της πόλης 6,5χιλ. και θα έχει διάρκεια περίπου μιας ώρας. Στο χώρο του τερματισμού, μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής θα ακολουθήσουν κληρώσεις πλούσιων δώρων.
Σας ενημερώνουμε ότι η διαδρομή που θα διεξαχθεί ο ποδηλατικός γύρος είναι η ακόλουθη: Πλατεία Βάρναλη – Μ. Γερουλάνου – Αβέρωφ – Κρώμνης – Τριπόλεως – Θράκης –Καλλιπόλεως- Ξάνθου – Ευριπίδου – Μακεδονομάχων- Αγ. Βαρβάρας – Ηπείρου – Θράκης – 28ης Οκτωβρίου – Ειρήνης – Μ.Γερουλάνου- Πλατεία Βάρναλη.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
gts2013
Εικόνα gts2013
Απών/απούσα

Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού Αργυρούπολης σήμερα το πρωί. Πολλοί ποδηλάτες, πολλά παιδιά και ολόκληρες οικογένειες συμμετείχαν στην εκδήλωση με μεγάλο κέφι και όρεξη για παρειστικη βόλτα παρόλη την συνεχή απειλή βροχής.

Φωτό από το προσωπικό μου λογαριασμό (δεν ξέρω πως την εισάγω!)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1572675003029557&set=a.141075428...