7η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών 22 Μαιου 2016

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/qsnplldwjy573bfd1e6edc5.jpg

Για άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά, το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα η Επιτροπή Αθλητισμού και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, οργανώνουν και θα πραγματοποιήσουν την 7η Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο: «Πάμε με Ποδήλατο».

Σκοπός της ποδηλατικής δράσης είναι να ενταχθεί το ποδήλατο στον τρόπο ζωής και στην καθημερινότητα των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της πόλης των Πατρών και της ευρύτερης περιοχής. Κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετέχουν εκατοντάδες ποδηλάτισσες και ποδηλάτες και όπως αναφέρει ο αναπληρωτής πρυτάνεως καθ. κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού αναπλ. καθ. κ. Απόστολος Βανταράκης και ο συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής κ. Άρης Αγγελόπουλος, η ποδηλατική βόλτα του Πανεπιστημίου Πατρών είναι πλέον ένας θεσμός και συμβάλλει στην ανάδειξη της χρήσης και της χρησιμότητας του ποδηλάτου τόσο ως μεταφορικού όσο και ως αθλητικού μέσου.

Η ποδηλατική βόλτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, ώρα 12:00 το μεσημέρι και η εκκίνηση θα γίνει εμπρός από το κτίριο της Πρυτανείας. Η διαδρομή θα είναι: Πανεπιστήμιο Πατρών (κτίριο Πρυτανείας) – πλατεία Γεωργίου και οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν από 10:30 πμ. – 12:00 πμ (κτίριο Πρυτανείας). Μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά που συνοδεύονται. Για τις πρώτες εγγραφές θα υπάρχουν εκπλήξεις. Επίσης θα πραγματοποιηθούν και κληρώσεις, ενώ θα γίνει και δανεισμός στους χώρους των εγγραφών ενός μικρού αριθμού ποδηλάτων σε όσους δεν διαθέτουν. Θα συμμετέχουν διάφορες ποδηλατικές ομάδες της πόλης των Πατρών. Η ποδηλατική βόλτα υποστηρίζεται από το Δήμο Πάτρας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών, την Εθελοντική ομάδα «Ε», τον Ερυθρό Σταυρό, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου.

Πάρτε μαζί το καπελάκι σας, ελαφρύ ρουχισμό και διάθεση για ποδηλατάδα! (Νερά θα προσφέρονται).

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
wp