κοινωνικά ποδήλατα

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
AthenaZ
Εικόνα AthenaZ
Απών/απούσα

είχε κάνει παρουσίαση ένας από τους εμπνευστές
της ομάδας worldbike (ross evans)
http://worldbike.org
τον ιούνιο σε μια εκδήλωση της ΑΑΟ
http://aaoproject.org

"...Η Worldbike είναι ένα διεθνές δίκτυο σχεδιαστών ποδηλάτου, βιομηχάνων και επαγγελματιών διεθνών αναπτυξιακών προγραμμάτων που συνεργάζονται για την εξεύρεση λύσεων στον τομέα των μεταφορών και τη δημιουργία ευκαιριών για αύξηση του εισοδήματος των φτωχών του κόσμου.
Σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδήλατο όπως εμείς χρησιμοποιούμε τα φορτηγάκια και τα σχολικά λεωφορεία. Εντούτοις, τα ποδήλατα που πωλούνται στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι σχεδιασμένα για ψυχαγωγία και όχι για τη μεταφορά φορτίων.
Η Worldbike σχεδιάζει πιο ανθεκτικά ποδήλατα με μακρύτερο μεταξόνιο και με μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου. Ερευνά δοκιμαστικές αγορές για να καθορίσει τα ιδανικά επίπεδα τιμών και συνεργάζεται με τη βιομηχανία ποδηλάτων για να εξασφαλίζει ποιοτικότερα εξαρτήματα και σκελετούς με το χαμηλότερο κόστος, καθώς και με διεθνείς αναπτυξιακούς οργανισμούς όπως η Kickstart International για την πώληση και τη διανομή των ποδηλάτων.
Τον Μάιο του 2007, το National Design Museum επέλεξε δυο ποδήλατα μεταφοράς φορτίων της Worldbike για την έκθεση «Design for the Other 90%»...."

μια επίσκεψη στο site μπορεί να προσφέρει
καλή τροφή για σκέψη...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Ενδιαφερον !!!

contact