Αλλαγή έτους με κλοπή κοντερ Sigma Sport BC506

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
raise0
Απών/απούσα

Η καλύτερη πρωτοχρονιά. Μου έκλεψαν το κοντεράκι της Sigma Sport BC605. Το ποδήλατο το είχα κλειδωμένο σε ανοιχτό γκαράζ σπιτιού στην αλσούπολη. Για να μη κουβαλάω τα περιφερειακά μαζί μου σε μικρές επισκέψεις τα αφαιρώ και τα βάζω μέσα σε ένα μικρό τσαντάκι το οποίο είναι πάνω στο ποδήλατο, περισσότερο για προστασία από βροχή παρά από κλοπή. Το απογευματάκι λοιπόν ενώ έβγαινε ο ξάδερφος από το σπίτι πετυχαίνει τον τυπά δίπλα στο ποδήλατο ψιλοσαστισμένο. Είχε το θράσος να ανοίξει τη γκαραζόπορτα και να μπει στο κήπο. Του λέει ¨τι θες ρε μάγκα;¨ και ο τύπος λέει ψάχνω μια βρύση να πλυθώ γιατί χτύπησα με το ποδήλατο. Όντως έξω από το σπίτι είδε ένα ποδήλατο. ΟΚ του λέει, τον αφήνει να πλυθεί και φεύγει. Την επόμενη μέρα όμως μέσα στο τσαντάκι υπήρχε μόνο το μπροστά φως. Πάει το κοντεράκι. Το σκουλήκι μπήκε να δει τι παίζει με το ποδήλατο, το βρήκε κλειδωμένο οπότε άρχιζε να ψειρίζει ότι έβρισκε. Αν δε τον είχαν διακόψει πόσα από τα quick release θα είχε τσεπώσει; Είναι το δεύτερο κοντεράκι που μου βουτάνε. Και τα δύο χωρίς τη βάση τους. Τα χρησιμοποιούν για απλά ρολογάκια; Τι τα κάνουν σκέτα; Μακάρι όσα χιλιόμετρα είχε γράψει το κοντέρ να του χωθούν στο κώλο. Αλλα τι περιμένεις από τέτοιους ηλίθιους; Τα κωλόπαιδα από νέα ιωνία, φιλοθέη, χαλάνδρι κτλ. που μαζεύονται στο ΟΑΚΑ με τα γαμω BMX τους. Κάτι GT των 1500 euro. Καρκινιάριδες emo και πάνκιδες απο 20 εως 30 χρονών που ακόμα αγοράζουν skate απο τα λεφτά του μπαμπάκα. Εγώ θα δουλέψω και θα βγάλω λεφτά να πάρω και 3ο κοντεράκι και θα αφήνω και αυτό απάνω. Απλά να ξέρει ο επόμενος ότι 5 – 10 - 15 κοντεράκια, κάποτε θα πετύχω κάποιον να το βουτάει. Ε αυτός καλά θα κάνει να είναι καλός στο τρέξιμο γιατί θα πληρώσει για όλα τα προηγούμενα. ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ και ΦΥΛΑΞΟΥ!

Τα είπα και ξεθύμανα... Ευχαριστώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

αλλά και εσύ βρε παιδί μου μην αφήνεις τα αξεσουάρ του ποδηλάτου σου πάνω στο ποδήλατο. Αφού το βλέπεις τι μαλακισμένα είναι κάποια.
Και έχεις απόλυτο δίκιο όταν λες ότι αυτά που παίρνουν δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Κλέβουν έτσι.. για την "μαγκιά" που νομίζουν ότι αποκτούν στον κύκλο τους άμα πουν ότι ψείρισαν ένα κοντεράκι και ένα κατσαβίδι και ένα σκατό κάθε φορά.
Και κάτι ακόμα βρε παιδιά. Είδατε τύπο μέσα στον κήπο σας και πιστέψατε ότι μπήκε μέσα να πάρει νερό για να πλυθεί; Τι δουλειά είχε μέσα στον κήπο σας; Και η πόρτα θα έπρεπε να έχει κλειδαριά, το καλύτερο θα ήταν να είναι αυτόματη για να την ανοίγετε μόνο εσείς όταν θέλετε να μπείτε ή από μέσα αν σκάσει μύτη κάποιος επισκέπτης.

Γενικότερα μάζεψε το ποδήλατο από τον κήπο γιατί τώρα που το μαλακισμένο είδε ότι το ποδήλατο το κλειδώνεις εκεί μπορεί και να το έχει βάλει στο μάτι.