είναι κάτι σαν τα παλιά μοτοποδήλατα αν έχω καταλάβει καλά αλλά κινείται (εκτός από τα πετάλια) με ηλεκτρική ενέργεια...είναι καλή φάση πιστεύω για το βουνό αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει προμηθευτής στην ελλάδα.
πείτε τη γνώμη σας ρε παιδιά...
(βάζω κ φωτό)
| Συνημμένο | Μέγεθος |
|---|---|
| 0 bytes |
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Έχω κάτι αντίστοιχο σε σπαστό. Το βάρος μεγάλο (πολύ μεγάλο) και οι επιδόσεις μέτριες. Αν θέλεις να πας κάπου κοντά και να μην ιδρώσεις, τότε είναι καλό.
Στο βουνό πάντως δεν θα τολμούσα να πάω με τέτοιο όχημα. Αν μείνεις, απλά ΔΕΝ μπορείς να επιστρέψεις με τα πετάλια μόνο, είναι πάρα πολύ βαρύ.
Η γνώμη μου είναι...μπα ;-)
Μηχανάκιον υπό μορφήν ποδηλάτου ή ποδήλατον υπό μορφήν μηχανακίου;
..προσωπικα νομιζω οτι ο κατοχος θα φαει πολυ δουλεμα απο τους ποδηλατες και κυριως απο τους μηχανοβιους (παρα πολυ)!
*Δειχνει λιγο μπρικι ή μου φαινεται ?
θα σε σχολιασουν δεν το γλυτωνεις σου λεω...
ασε που θα σε πουνε και τεμπελη... αυτο που το πας..
φιλοι εεε???
Είναι το Solex του 21ου αιώνα...
Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις είναι σήμερα διαφορετικές από αυτές του '50.
δεν έχω σκοπό να αγοράσω κάτι τέτοιο γιατί ξέρω πως ούτε λίγο ούτε πολύ είναι κάπως άχρηστο... απλά το είδα ψάχνοντας κάτι άλλο και είπα να το σχολιάσουμε. είχα πετύχει μια φορά κάτι παρόμοιο στο γκούγκλ αλλά ήταν μόνο με πετάλια και χωρίς μπαταρία...και λογικά θα ήταν ελαφρύτερο.
Αυτό, φίλε μου, μοιάζει με εντούρο..., για να μην πω μοτο-κρος...!!!
Καμμία σχέση με ποδήλατο...
Άλλωστε, αν του βάζαμε και μια έλικα από πάνω θα το λέγαμε ελικόπτερο...!!!