Τοπ (ακριβά) Ποδηλατάδικα

14 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
alexbike777
Εικόνα alexbike777
Απών/απούσα

-DynoCycles 2.5 η ντιζα φρενου/ταχυτητων 7.5 ευρω συνολικα μου πηρε (για mountain απλη ουτε καν καμια campagnolo σουπερ σπεσιαλ κλπ
-ToPodilato : Δε ξερω αν χρειαζεται να χρειαζεται περιγραφη.. Μαγκα μου μπορεις να φερνεις Cervelo & Cipollini και δε ξερω εγω τι σουπερ aero 7butten carbon αλλα δε μπορεις να μου χρεωνεις την αλλαγη σαμπρελα σε ποδηλατακι με βοηθητικες 15 ευρω..να πω παλι οτι χρυσοπληρωνεις τους υπαλληλους σου;.. εσυ θα μου πεις..
-Tsimpidis Bikes: Αποτελουσες το πλεον Φθηνο -Αξιοπιστο ποδηλαταδικο και με τον καλυτερο μηχανικο κατ' εμε απο αυτους που ξερω, αλλα τωρα τελευταια.. δε ξερω τι παιχτηκε με τη παρτη σου.. μαλλον θελεις να το κλεισεις το μαγαζακι.. κριμα κριμα σε ειχα υψηλη εκτιμηση (δεν εχει να κανει τοσο με τα χρηματα αυτο αλλα με το τροπο σκεψης) σαμπρελα csτ 26" 4 ευρω..
-BikeMe.gr : ακριβο ,δε ξερω τι παιζει εκει ακριβως αλλα για ενα απλο σερβισακι με εγδαρε κι εκει λιγο..
wheelmania: : ακολουθει νοοτροπια ΤοPodilato : Τα παιρνουμε απο τα χαπατα που βγαινουν μονο Κυριακη και σκανε ενα 5.000 στο ποδηλατο τους 500ευρω+ σε κολυμβητικη στολη και αλλα 200 σε oasics moon edition gel για το πολυαγαπημενο τους 3αθλο Tzortzopoulos: κλασσικη νοοτροπια του παραπανω: ακριβος στα ανταλλακτικα. Φερνει Cinellia,Campagnolia kai loipon ,αποκλειστικος αντιπροσωπος σε καποιες μαρκες και θα σε γδαρει προφανως.
VCA ασχολιαστο XD ( οκ πολυ φιλικη συμπεριφορα απο τον Gareth και τους υπαλληλους του -σου φιαχνει τη διαθεση..απλα λιγο φαρμακειο.. )
Σερκος: ιδια φαση με "Τσιμπιδη"( σε παρενθεση διοτι δεν το εχει ιδιος αλλα ο γαμπρος του ,οπου απο τοτε που το πηρε παει κατα διαολου)
: Φθηνος ,Ευχαριστος τυπος , οχι πια φθηνος :/ νταξει μετριος αλλα τα ανταλλακτικα που εβρισκα δε τα βρισκω τωρα πια ...

Αν γινει αποδεκτο αυτο το ποστ(ελπιζω να ναι και στη καταλληλη κατηγορια btw)
θα θελα να προσκαλεσω τους φιλους συμφορουμιτες να ποσταρουν τη γνωμη τους (+τις εμπειριες τους) για τα ποδηλαταδικα που εχουν συναντησει -καλες/κακες
- Καλες εμπειριες δε συμπεριλαμβανω σε αυτο το thread διοτι ισως θεωρηθει διαφημιση - μπορει στο μελλον να ποσταρω thread με θετικες εντυπωσεις :) )

*Περισσοτερο κραξιμο και Χολη ειναι το thread παρα λιστα με τα πιο ακριβα ποδηλαταδικα
** Το ξερω οτι δεν υπαρχουν μετρα που υποστηριζουν τις επιχειρησεις αλλα μη τα βγαζετε στους καταναλωτες
*** Γιατι νομιζετε οτι οσοι εχουν μερακι γινοται DIYαδες; (Do It Yourself)
>i.alli.ellada "κωνοπλαστικη" επιτυχης σε 3 τροχους τουλαχιστον

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Marinhs
Εικόνα Marinhs
Απών/απούσα

Φίλε συμποδηλατη εισαι νιουφης ακομα .

Θα εξηγηθώ...
Δυστυχώς η λογική των περισσότερων ειναι > ή >.

Οποτε θα σου δωσω πρακτικές συμβουλες.

1) μαθαίνεις να φτιάχνεις/αλλαζεις μόνος σου ότι χρειάζεσαι. Και οταν πας στο μαγαζί, για να αγοράσεις ανταλλακτικό που θα αλλάξεις μόνος σου, πρωτα ρωτάς και αν δεν σου αρέσει η τιμή φευγεις ή παζαρεύεις. Καλό ειναι να πηγαίνεις σε έναν ποδήλατα, της προτιμησης σου. Ώστε να σε θυμάται και να μη σου κόβει τον κωλο ως νέο πελάτη .

2) Αν δεν σου αρέσει να επισκευάζεις/συντηρείς, μόνος σου το ποδήλατο. Τότε διάλεξε ενα ποδηλαταδικο με ενα σωστό μαστόρι και γίνε πελάτης. Όσο και να θέλεις να μου πεις ότι δεν είναι σωστό να σου κόβουν τον κωλο απο το πουθενά, η αλήθεια ειναι, ότι αν δεν γινεις πιλατς θα εισαι έρμαιο των ορεξεων τους.

3) Κανεις φίλους περισσότερους ποδηλάτες. Έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες, όλο και κάποιος να έχει εργαλείο που χρειάζεσαι ή να σκαμπάζει παραπάνω απο εσένα.

Πηγαίνω σε εναν ποδηλατά καιρό τώρα, ενώ μπορώ να κάνω ο ίδιος τις αλλαγές.
Στην αρχή μου έκοβε τον κωλο..
Όταν άρχισα να αγοραζω απο αυτόν τα ανταλλακτικά όμως, σε πιο σταθερή βάση. Άρχισε ακόμα και να μη με χρεώνει σε εργασίες που χρειάζονταν ειδικευμένα εργαλεία. Οποτε, μην πηγαίνεις σε διάφορους, όσο μπορείς σε έναν για να σε μαθει

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Θα συμφωνησω και εγω με τον marinhs.
Δεν ειναι τοσο απλο. Ας πουμε 4 ευρω για cst σαμπρελα δεν μου φαινεται τρελη τιμη ειδικα εαν ειναι και με γαλλικη βαλβιδα (εαν ειναι και με μακρια γαλλικη...). Για να ειμαι ειλικρινης ομως δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι η γαλλικη βαλβιδα ειναι παντα πιο ακριβη (απο τις κατασκευαστριες εταιρειες και οχι στα μαγαζια).

Για το σερβις τωρα.
Για εμενα μετραει πρωτα η ποιοτητα και μετα το κοστος.
Φερνω παραδειγμα (υπαρκτο).
Εχει ενα παληκαρι κουρσα και θελει σερβις και λυση στο προβλημα που ειχε οτι του πεταει την 1η ταχυτητα πισω (μεγαλο γραναζι).
Πηγαινει εκει που την αγορασε κοστος 0(μηδεν) αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.
(για εμενα δεν εχει σημασια οτι δεν του πηρε λεφτα αλλα οτι δεν ελυσε το προβλημα).
Ξαναπαει αλλα πια δεν ηταν το πρωτο δωρεαν σερβις και τον χρεωνουν 10 ευρω. Το προβλημα βελτιωθηκε αλλα δεν λυθηκε.
Παει σε αρκετα μαγαζια οπου το κοστος ηταν απο σχετικα φτηνο (5 εως 15 ευρω) εως ακριβο για αυτο που ηθελε να λυσει (30 ευρω).
Συνολο σε εξαμηνο πρεπει να του εφυγαν 120 με 130 ευρω.
Τελικα πηγαινει σε ενα μαγαζι τον χρεωνει 20 ευρω και του δινει τελικα οριστικη λυση στο προβλημα του.
Μιλαμε μονο εργασιες και χωρις ανταλακτικα. Σκεφτομενος ομως ολη την ιστορια εμενα δεν μου φανηκε καθολου ακριβα (τελικα) τα 20 ευρω στον τελευταιο.

Παραδειγμα 2ο
a
Αυτες οι ακτινες ειναι απο εναν πισω τροχο τον οποιον τον πηγαιναν σε καποιον που χρεωνε λιγο για την ακτινολογηση. Ακτινες εσπαγαν συνεχεια και ο τροχος ποτε δεν ηταν οπως επρεπε.
Οταν τον ελυσα και ειδα 6 (ΕΞΙ) διαφορετικα μηκη ακτινων επαθα πλακα.
Τι να το κανω οτι η χρεωση ηταν μικρη εαν η δουλεια δεν γινοταν σωστα και καθε λιγο πληρωνε ακτινα και νεα ακτινολογηση.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

πολλά πράγματα χρεώνονται χωρίς λόγο, ίσως η γαλλική να είναι πιό....ποδηλατίσια!

Το δεύτερο θέμα, με τη ρύθμιση των ταχυτήτων, ήταν θέμα αρμοδιότητας του πωλητή, αυτός έπρεπε να το λύσει. Απο εκεί που αγοράστηκε το ποδήλατο, είτε ήταν η top σειρά ντεραγιέ είτε ήταν βασική, low end, οι ταχύτητες έπρεπε να ανεβοκατεβαίνουν σα ραπτομηχανή ένα πράμα.

Το θέμα των ακτινών, μπράβο που το βρήκες, πάλι αφορά τον πωλητή.

Προσεχώς θα φτιάξω μιά ενδεικτική συμπεριφορά του "Ιδανικού Ποδηλατά". Τα do & dont's
- δε πουλάει λάθος νούμερα
- δε συμμέτεχει σε φόρουμ ερασιτεχνών ποδηλατών
- έχει αναρτημένο τιμοκατάλογο υπηρεσιών και προϊόντων
- είναι ευγενικός, εξυπηρετικός, και δε σε κοιτάζει σα να βλέπει εικοσάευρο
- παραδέχεται οτι υπάρχουν άλλοι έμποροι και άλλα, ίσως καλύτερα προϊόντα απο τα δικά του
- Δε διώχνει το κόσμο λέγοντας "εδώ είναι ποδηλατάδικο με ρόδες 700c μόνο"! Εν ανάγκη, για να κερδίσει το πελάτη, παραγγέλνει απο αλλού
- Δέ δυσφημεί τα εμπορεύματα του άλλου
- Δεν αισχροκερδεί σε βάρος άλλων ανθρώπων, σήμερα ειδικά ο κόσμος δέν έχει χρήματα, πώς να το κάνουμε;
- Δε κρατάει τα παλιά ανταλλακτικά απο τη vintage κουρσα που του πήγαμε, με σκοπό να τα μοσχοπουλήσει λέγοντάς μας: "είναι παλιά αυτά, τί θα τα κάνεις"?!
- ανανεώνεται διαρκώς με συνεχή και ανοικτή έρευνα για όλα τα θέματα των ποδηλάτων, ωστε να δώσει τελικά το optimum στη πελατεία που τον τιμά

Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός, και δέ μπορεί να εξαντληθεί εδώ όλη η περιπτωσιολογία, για αυτό και εμείς απο το στάδιο του καταναλωτή, περνάμε
στο do it yourself (όσο μπορούμε τουλάχιστον!)

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Εκπληκτικό μονόπρακτο από τον από πάνου,στυλ πες τα Χρυσόστομε!!!!!!!

Φανερός Πράκτωρ
Απών/απούσα

@Petaliaris
Και εγώ νομίζω ότι οι έχοντες (επαγγελματική) σχέση με το ποδήλατο πρέπει να είναι ευδιάκριτοι στο φόρουμ (π.χ. να φαίνεται στο προφίλ τους) & σίγουρα να μην μπορούν να πουλήσουν μέσω φόρουμ.

@kktsol
Τα 130-150 ευρώ μόνο για εργατικά είναι τρελό ποσό για Ελλάδα. Η τιμή ενός πίσω καλού ντεραγιέ κάνει 30-40 ευρώ (π.χ. shimano 105). Επιπλέον το πρόβλημα έπρεπε να το λύσει αυτός που του το πούλησε και μάλιστα τσάμπα. Ακόμα και αν έπρεπε να αλλάξει ντεραγιέ ή και χειριστήρια. Γι'αυτό υπάρχει η εγγύηση.

alexbike777
Εικόνα alexbike777
Απών/απούσα

για το DIY εχω μαθει τα εξης: (το "έχω μαθει" οριζεται ως: εχω καταφερει να το κανω επιτυχως -οχι προφανως κατα τυχη)

-Ρυθμισμα Πισω ντεραγιερ
-Παλευουμε να ρυθμισουμε σωστα το εμπρος ντεραγιερ( σχεδον το εχουμε καταφερει..)

-Εχουμε αποτυχει στην ακτινολογηση,οποτε πρεπει να μαθουμε ακτινολογηση+ χτησιμο τροχου+ ομπρελιασμα

-προφανως γνωριζουμε αλλαγη ελαστικου
δε γνωριζουμε ομως πληρως τι κανουμε με το θεμα φακαρολα...( εστω οτι δεν εχουμε φακαρολα.. τι βαζουμε; μονοτικη; χαρτοταινια; κομμενη σαμπρελα ποσες στρωσεις; μετα: αμα βρουμε φακαρολα τη βαζουμε πανω απο ολα αυτα; αν οχι και εχει μεινει κολλα απο τις ταινιες τη βγαζουμε;

-ανοιγμα κλεισιμο αλυσιδας το καταφεραμε αλλα εχουμε θεμα ακομη..

επισης εχουμε πετυχει να στησουμε εν ποδηλατο απο το μηδεν

xifias
Απών/απούσα

Μαν μου..εισαι μικρος ακομα.μη βιαζεσαι.εχεις πολυ δρομο ακομα να διαλυσεις ανταλλακτικα κ να μαθεις.Πχ αυτο με τη φακαρολα ειναι πολυ παιδικη απορια.πας ζητας μια φακαρολα 1,5ε κ τελος.οι πατεντες με τις ταινιες περασαν ανεπιστρεπτι.

Υπαρχουν μαγαζια κ μαγαζια.Στο χερι σου ειναι να ξεδιαλεγεις τον καθενα για το καθε τι.Δεν ειναι ολοι για ολα.
Απο οσους εγραψες εχω κ αρνητικες κ θετικες εμπειριες.Πχ στο wheelmania ειχα βρει το μοναδικο κλειδι που ταιριαζε στην τριβη μου κ δεν ειχε κανενας στα νοτια προαστια.προς τιμη του μου το δανεισε για 5' εξω απτο μαγαζι να τη βγαλω κ να περασω μια hollowtech επιτοπου.Τον τιμησα δεοντως αλλη φορα κ πηρα παπουτσια οταν οι υπολοιποι ειχαν ελλειψη.

στο σερκο εχω χρονια πελατης με τσαμπα σερβις φτηνα παρτς κ φιλικη κουβεντα.

σε εναν αλλο γερακο στο φαληρο εχω βρει οτι πιο ακυρο ανταλλακτικο μου λειπε κ εχω μαθει κ πραματα απο αλλη οπτικη.

Ειναι πως θα σε κοψουν ολοι,κ με τι αερα θα μπεις.Αν εισαι ψαρας κ αδιαβαστος φαινεται κ θα πληρωσεις χρημα.Εχουν μαγαζια κ θελουν να ζησουν,δε θα σου κανουν φροντιστηριο αν δε ξερεις να ψαξεις στο ιντερνετ 5 πραματακια.

Κ σκεψου τωρα υπαρχει κ αυτο κ βλεπεις πριν διαλυσεις κατι.Πριν 15 χρονια μαθαινες "the hard way" τι θα γινει αν δε βαλεις φακαρολα σε μονοπατη ζαντα,η αν σφιξεις πολυ τη βιδα του λαιμου,η του ντεραγιε κλπ.

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

xifias wrote:

σε εναν αλλο γερακο στο φαληρο εχω βρει οτι πιο ακυρο ανταλλακτικο μου λειπε κ εχω μαθει κ πραματα απο αλλη οπτικη..

Δεν είναι πιά και τόοσο γέρος...
Κώστας Κεχαγιάς, Ζησιμοπούλου 73. Ποδηλατάς παλαιάς κοπής.

alexbike777
Εικόνα alexbike777
Απών/απούσα

ευχαριστω για τη Διευθυνση του ποδηλατά ,οσο για τις φακαρολες 4 ευρω η μια γιατι δεν εχουν φθηνη (kenda) , π.χ. kefalas,Gatsoulis,Bikeway,dynocycles.. δε θυμαμαι αλλους..

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

Γατσούλης Αιγάλεω:
Pet: - καλημέρα! θα ήθελα πετάλια για ΜΤΒ, ...απλά..
- ...διάλεξε, εκεί στο τοίχο..
- ...αυτά εδώ δε γυρίζουν, δε ρολλάρουν γλυκά, παραείναι σφιχτά, θέλουν...
- άκου βρε φίλε...(όχι δε μου λέει το γνωστό άσμα!) Έχω φτιάξει δύο οικοδομές... ... Καί στις δύο, καί στη τρίτη αν ξεκινήσω να φτιάχνω, ο εργολάβος με "έριξε"...
... Ετσι είναι, πώς να το κάνουμε?! και εγώ με τη σειρά μου, αν ο εργολάβος με ρίξει στα υλικά, θα το δεχτώ, δέ μπορώ να κάνω αλλιώς, δέ μπορώ να τον ελέγχω τί κάνει...((συνεχίζει μιά ανούσια συζήτηση-καρμπόν, ίσως και σε άλλους τα ίδια λέει το μαγνητόφωνο, ενώ αλληγορώντας λέει ό,τι με αφήνει η φαντασία μου να σκεφτώ,οτι, ok, "μήν αγοράζεις αυτά, γιατι δέν είναι καλά/δε σε συμφέρει/θα τη πατήσεις σα και εμένα απο τον εργολάβο/θα σε εκμεταλλευτώ και εγώ σαν εργολάβος/ότι κατάλαβες κολλάει, απλώς θέλω να σου πώ οτι ποτέ δε θα φτάσεις στο επίπεδο να ελέγχεις ποσότητες και ποιότητες οικοδομικών υλικών/δέ θα ήθελε να γίνει εργολάβος, αλλα τελικά η μαύρη μοίρα των ώθησε να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες με τιμή στον ουρανό/.... / μή ξεκινήσεις ανοικοδόμηση, πρέπει πρώτα να δώσεις εξετάσεις για Πολιτικός Μηχανικός/ ίσως φτάσεις να γίνεις και πρωθυπουργάρα κάποια στιγμή!
/ δέ ξέρεις εσύ, εγώ ξέρω, και να κάνεις τουμπέκα, όπως ακριβώς κάνουμε όλοι τουμπεκί ψιλοκομένο όταν μας ζητάνε χρήματα, και δε μας αφήνουν να συγκρίνουμε το
περιβόητο money to value, ή την επίσκεψη σε άλλα, ακόμα και ιντερνετικά καταστήματα

Δεν εκπαιδεύεις έτσι το πελάτη, ο οποίος φτάνει στο σημείο να αναρωτιέται άν το χτίσιμο του custom ποδηλάτου του θα γίνει απο εργολάβους ή υδραυλικούς, και άν αξίζει καν το κόπο να βάλει ένσημα στους εργάτες! μήπως καί αυτοί τον εκμεταλλευτούν?!
πω πω πω μπλεξίματα για ένα πεταλάκι!

Φεύγω, πάω σε άλλο Local Bicycle Shop (LBS)θα φύγω, θα πάω αλλού! να μοιραστεί η πίτα, να φάνε και οι μικροί ποδηλατάδες, της γειτονιάς όχι μόνο οι όμιλοι και δυνατοί. Γιατι οι μεγάλοι θα γίνουν μεγαλύτεροι, και οι φτωχοί φτωχότεροι έχει κι αλλού περτικαλιές! για να μου κάνει τέτοια εισαγωγή, αντί να μου πεί απο την αρχή πως "οτι πληρώνεις παίρνεις", φαντάσου πώς με βλέπει! ρε μπάς και θέλει να ξαναχτίσει και άρχισε κι όλας να ...μαζεύει χρήμα?!))
- ευχαριστώ, καλή σας μέρα, πολύ ζουμερή η παραβολή σας!

alexbike777
Εικόνα alexbike777
Απών/απούσα

κοιταξε ,υπαρχει λογος για τον οποιο δε γυρνανε τα πεταλια:
διοτι δεν ειναι κλειστα ρουλεμαν( αυτα γυρνανε μαλακα απο την πρωτη στιγμη)
και ειναι με "κανονικα" ρουλεμαν ,τα οποια οσο θα κανεις πεταλι θα χαλαρωνουν και θα ρολαρουν καλα( θα απλωνεται το γρασο; .. δε ξερω..)
πηρα και εγω μολις κατι πεταλια wellgo και του εκανα την ιδια ερωτηση (γιατι δε γυρνανε..) μου εξηγησε ,τον πιστεψα
τωρα γυρνανε σαφως πιο καλα

O λογος που εφτιαξα αυτο το τοπικ ηταν για να :
α) Κραξω
β) γιατι με πονεσε το 7.5 ευρω για 3 ντιζες

;)

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

...πάω Γλυφάδα, αγορά απλόπατης αλουμινένιας, 26άρας...Βρίσκω μία κρεμασμένη, τη κατεβάζω, τη ψιλοδοκιμάζω, ο πωλητής άρχισε να με βλέπει οτι παίζω με το τροχό...
(με το ζόρι έκανε μία πλήρη περιστροφή, μαύρα χάλια!). Aρχίζει ο Pet:
- θα χρειαστεί ρύθμιση; μήπως είναι πολύ χαμηλής ποιότητας;
- όχι κύριε, κατ΄ ευθείαν τη τοποθετείτε και τη βιδώνετε στο πηρούνι

(η ευτυχής κατάληξη ήταν οτι ήθελε άνοιγμα το κέντρο,ρύθμιση και γρασσάρισμα με άφθονο ποιοτικό γράσσο και μεράκι.Τώρα κυλάει και περιστρέφεται βελούδινα-ουδεμία σύγκριση με τη προγενέστερη σφιχτή, απαράδεκτη και ηλίθια περιστροφή που μου παρέδιδε ως σωστή. Αν τη τοποθετούσα όπως ήταν, η ποδηλατική απόλαυση θα ήταν ελάχιστη, και σύντομα θα πήγαινα για αγορά νέας ρόδας.Aγαπητά LBS, παντού υπάρχει ένας Pet, είναι μέσα μας, αλλα μή μας πλασάρετε ώς ιδανικό, κάτι που στοιχειωδώς δε παίζει, ήμαρτον, είναι το internet ηλίθιοι)
Y.Γ.: πετάλια και τροχοί, ειδικά χαμηλής τιμής και συνήθως ποιότητας, έρχονται μονταρισμένα όπως νά΄ναι. Πιθανώς να είναι καργαρισμένα λές και τα βίδωσε μουλάρι, ή τελείως λασκαρισμένα, και πάντως δέ στροφάρουν βελουδένια, σα τη χειροποίητη ρύθμιση νομίζω δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος. Το πιό σφιχτό στην αρχή πιστεύω δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει. Προσωπικά μιλώντας αυτά τα απλά πραγματάκια μπορούμε μόνοι μας να τα κάνουμε, (άλλοι είναι κολλημένοι σε αυτά!) και έτσι μόνο απολαμβάνουμε τις βόλτες μας. Θα με κέρδιζε ο τύπος άν αφιέρωνε ένα δεκαλεπτάκι για ρεγουλάρισμα, εννοείται πως θα του έδινα κάτι παραπάνω, παρ΄ όλο που μπορώ και μόνος μου να το κάνω. Με "έχασε" όμως, καθώς επιμένει οτι το εργοστασιακό σφίξιμο είναι και το ιδανικό. Χωρίς έλεγχο, χωρίς δοκιμή, επειδή το είπε αυτός.
Ο Απόλυτος Ποδηλατάς

xifias
Απών/απούσα

Οτι δινεις παιρνεις.Εχω περασει απειρο χρονο με τετοιες αγνωστου πατρος ζαντες ωστε να φερω τους κωνους εκει που πρεπει για να γυρνανε της προκοπης.Εχω καταληξει οτι δεν αξιζει η ταλαιπωρια.Αν θες για το DIY εχει καλως,ετσι για να αποκτα μηχανικη παιδεια ενα παιδι/νεος στο σπορ αλλα σχεση ζωης δεν ειναι.Η λειτουργεια ενος σετ με κλειστα ρουλεμαν δεν πιανεται ποτε απλα λογω ποιοτητας υλικων.

Στηριζετε τα μικρα μαγαζακια -χιλιοειπωμενο κ προφανες-.Οχι σουπερ μαρκετ-μπουτικ.

contact