Ξέρετε κατάστημα στην Αθήνα που να δίνει dahon για δοκιμή 1-2 μέρες;

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
morpheous
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω κάποιο κατάστημα που να σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις ένα dahon για μια-δυο μέρες ώστε να το δοκιμάσεις αν σου κάνει.

Ξέρετε κάποιο εντός Αθήνας;

Ευχαριστώ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
tsovas
Εικόνα tsovas
Απών/απούσα

http://www.dahon.gr/dealers.htm

Εδώ μπορείς να βρείς που γίνονται test rides. Για δύο μέρες δοκιμή όμως δεν νομίζω. επικοινώνησε μαζί τους να δεις τι γίνεται και πως.

morpheous
Απών/απούσα

Με βάση αυτή την λίστα πήρα κάποια τηλ αλλα κανεις δεν το δίνει για μέρα. ολοι για βόλτα εκει πέρα. Εγω θέλω να δω αν πραγματικά θα βολέψει στα μετρό κτλ.

papi
Εικόνα papi
Απών/απούσα

Μου φαινεται λογικο, να σου πω την αληθεια, να μη δινουν το ποδήλατο για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα που θες, δε νομιζω να βρεις καποιον προθυμο.... Οποιοσδηποτε θα ηταν -τουλαχιστον-καχυποτος... Πιστευω το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις γνωμες απο ηδη κατόχους σπαστων, αν και ολοι λενε τα καλυτερα, η....να βαλεις τη φαντασια σου να δουλεψει!!! Αν ηδη κανεις την αποσταση που λες με κανονικο ποδηλατο και το χρησιμοποιεις σε ηλεκτρικους κλπ δεν θα ναι δυσκολο...

Καλες βολτες, και αν παρεις, καλοταξιδο κιολας και ...καλοδίπλωτο!!

morpheous
Απών/απούσα

Εδω δίνουν αυτοκίνητα για ημερήσιο test drive!
είχα διαβάσει σε ένα άλλο φορουμ για ενα παιδί που πήρε ένα orbea κ αναρωτιόμουν αν έχει κάποιος ίδια εμπειρία απο dahon!

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Αντιγραφή από παλαιότερο μύνήμα στο σαιτ.

.ότι υπάρχει δυνατότητα για τέστ
ντράιβ στο brompton, για όποιον
θέλει μετά από συνεννόηση.
Πληροφορίες και στοιχεία για
επαφή www.action3.gr

Και εάν δεν κάνω λάθος μιλάμε για μέρα,υπάρχει και μια ωραία συζήτηση στο φόρουμ dahon vs brompton όπου είχαν ειπωθεί αρκετά χρήσιμα πράγματα.

Amsterdam
Απών/απούσα

Όταν αγόρασα το dahon κανείς δεν το έδινε για παραπάνω απο μια βόλτα πέριξ του καταστήματος!

Αντίθετα το brompton το είχα για 4 ημέρες αρχικά,και κατόπιν τηλεφωνικης επικοινωνίας με το κατάστημα το είχα για άλλες 3 ημέρες επιπλέον!!!

Επειδή έχω δοκιμάσει και τα δυο ποδήλατα για συνδυασμένες μετακινήσεις με τα ΜΜΜ,το brompton δεν συγκρίνεται!Η κυλιση του ποδηλάτου είναι απίστευτη!

gdeli
Απών/απούσα

Ό,τι λένε και τα παιδιά από πάνω. Μόνο ο αντιπρόσωπος της Brompton δίνει ποδήλατο για πολυήμερο test ride.
Θα σου συνιστούσα να περάσεις πρώτα από κάποιο κατάστημα και να καβαλήσεις ένα dahon να δεις αν σε βολεύει. Για τις μετακινήσεις σε μετρό κλπ μην το σκέφτεσαι καν, εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν το dahon μου μέσα στο μετρό και είναι εξαιρετικά βολικό, ακόμη και σε ώρες αιχμής. Απλώς να προτιμάς το 1ο βαγόνι.
Για τον τρόπο διπλώματος σύγκρινε και άλλες εταιρίες για να αποφασίσεις. Εγώ π.χ. είχα απορρίψει όλες τις εταιρείες πλην των dahon και brompton, αλλά η τελευταία ήταν πολύ πάνω από το budget μου. Πωλείται πάντως και ένα μεταχειρισμένο brompton εδώ αν δεν κάνω λάθος, τσέκαρέ το και αυτό!

morpheous
Απών/απούσα

ευχαριστώ πολυ παιδιά. Δυστυχώς τα brompton είναι εντελώς εκτος budget οπότε θα ψαχτούμε για dahon!

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Αμα το παρεις
να κανεις μια βολτα το τεταργωνο
και το επιστρεψεις μετα απο 3 μερες
και πεις οτι χαθηκες;

devil smile

contact