15 Αύγουστος διακοπές στους Κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με ποδήλατο

52 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
πολυκρατης
Απών/απούσα

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Παιδιά χθες έκανα την διαδρομή με Μ.Ο. ταχύτητας 26 χλμ και την εβγαλα σε 85 λεπτά. Βέβαια είχε κίνηση και φανάρια. Πολύ εύκολη διαδρομή πάντως.

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Paidia, etuxe ena aproopto ston allo odhgo ths voltas...uparxei periptosh na mporesei na voh8hsei kaneis me thn odhghsh ? Egw thn kserw thn diadromh kai mporw na odhghsw monos mou apla isws xreiastw voh8eia...

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

tabakiera wrote:
και γω μέσα αν δε με χώσουν να δουλεύω....
με τρομάζουν λίγο τα άβαταρ των διοργανωτών...
δεν θα παίρνουμε ούτε αιχμαλώτους δλδ?

Εδώ θα βρεις μια μικρή περιγραφή για μερικούς από τους διοργανωτές:
http://www.podilates.gr/?q=node/9692&page=4#comment-97695
Από την επιστροφή του ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ.

Το πιθανότερο είναι να είμαι κι εγώ μέσα. Εκείνη τη μέρα θα επιστρέφω από Πάτρα. Λογικά θα σας προλάβω.

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Poios dn pernei aixmalotous?Ougk!

giannisscott
Απών/απούσα

θα ειμαι εκει .με επιασε ποσηλατικη στερηση .

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Να δούμε, θα είναι άδιοι οι δρόμοι; Γιατί χθες 4 τη νύχτα κ είχε αμάξια...είναι που πέφτει 15 Κυριακή και μάλλον θα γυρνάει κόσμος για δουλειά....

AfloEydK
Απών/απούσα

barbari thermokrasia gia bolta

kaos giannisscot kai opoios mporei na akolouthisei psineste gia sxoinia me to pou pesei kapws i thermokrasia ?

den einai panw apo 120km

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

για σημερα έλγες; Χμ το ψήνω!

akaloith
Απών/απούσα

τελικα τι ωρα θα ειναι σημερα η βολτα?
πηρε παραταση για πιο μετα η στο λιοπυρι μεσα?

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

θα περιμένουμε μέχρι να πέσει λίγο ο ήλιος(7-7,30)... αλλα όχι μέχρι βράδυ γιατι θα αρχήσουν να γυρνάνε οι διακοπείς και θα γεμήσει το κέντρο αυτοκίνητα

giannisscott
Απών/απούσα

δεν ειμαι για πολλα σημερα .

Frank_Mc
Απών/απούσα

ευχομαι να ειμαι και εγω μαζι.

akaloith
Απών/απούσα

δυστυχως με φωναξαν για καφε, λουναπαρκ κτλ
οποτε αλλος σημερα θα γκρινιαζει για το ρυθμο :P
βραδακι ανετα παιζει αλλα στην αγαπημενη μου παραλιακη, καβουρι, λιμανακια κτλ
κανα βραδινο μπανιο δεν παιζει?

AfloEydK
Απών/απούσα

giannisscott esy eisai panta maximos

egw fantasou eimai aypnos apo xthes meta apo mia treli 100ra
eimai se tromeri yperentasi kai thelw k'allo
an den eixe tosi zesti tha xa traviksei monos mou pros anaviso i pros isthmo

giannisscott
Απών/απούσα

η 4 σεπτεμβριου ειναι κοντα . μην ανυσηχεις ,να ειμαστε καλα και θα κανονισουμε σιγουρα μακρινες διαδρομες .θα ειμαστε σε επαφη .

Frank_Mc
Απών/απούσα

thanks to all who participated, organised and kept us company.

Hope the guy who did a cartwheel at the last stage didn't do himself or his bike any damage and both are in full recovery.

Nice run people and look forward to another.

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Παιδιά να ζητήσω συγγνώμη που έτρεξα στην αρχή την βόλτα και σε κάποιους που βρήκαν κάτι άλλο από αυτό που περίμεναν.
Πρώτα απ όλα περίμενα τίποτα από το σημερινό όταν καλούσα να κάνουμε την βόλτα. 1)ΚΙΝΗΣΗ Περίμενα πραγματικά μηδενική κίνηση-Αλλα έπαιζε επιστροφή γιατί αύριο ήταν εργάσιμη και είχε αρκετά αυτοκίνητα 2)ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ στο μυαλό μου είχα 20 άτομα μάξιμουμ κ όχι 50+ 3)Περίμενα μια πιο χαβαλετζίδικη βόλτα -σε φάση, τρέχω στους άδειους δρόμους της αθήνας μέχρι να πεθάνω- 4)για κανένα λόγο δεν περίμενα να έχουμε και συνοδεία μπάτσων απο πίσω μας.
Τεσπα ελπίζω να μην σας ξενέρωσα και το παιδί που χτύπησε να είναι καλα...

dimitrismets
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους,

αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum και χθες ήταν η πρώτη μου ποδηλατοπορεία. Είμαι πολύ φρέσκος, πήρα ποδήλατο πριν από ένα μήνα και η χθεσινή εμπειρία στους (όχι και τόσο) άδειους δρόμους της Αθήνας ήταν περίπου μαγική. Μέχρι χθες έβγαινα μόνος μου (μένω κέντρο) και συνειδητοποίησα πόσο διαφορετικό είναι να είσαι μαζί με άλλους και να σε υπολογίζουν (έστω και συνοδεία ζητάδων, που δείχνει πόσος δρόμος υπάρχει ακόμα μέχρι τα αυτονόητα). Την "έκανα" λίγο πριν το τέλος, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος της Πινακοθήκης, γιατί "κατά λάθος" βρέθηκα δίπλα στο σπίτι φίλων που θα πήγαινα αμέσως μετά την πορεία. Αξιοσημείωτη πάντως η αίσθηση (σχετικής) δροσιάς στο δρόμο παρά τις αφόρητες θερμοκρασίες, φύσαγε ένα σωτήριο βοριαδάκι. Αυτά τα λίγα, να ευχαριστήσω αυτόν/αυτούς που είχαν την ιδέα και όσους βοήθησαν να διεξαχθεί η βόλτα κάτω από συνθήκες ασφάλειας (μάλλον, υποθέτω, πρόκειται για τα ίδια άτομα).

Χαιρετώ,

Δημήτρης

AfloEydK
Απών/απούσα

kaos dont worry
merikes fores etsi ginetai
bgainei gia bolta mia parea kai ystera apo ligo akolouthoun 1000 atoma
opote prosarmozetai ligo to thema

Frank_Mc
Απών/απούσα

I have some photo's for general view

http://www.facebook.com/album.php?aid=28927&id=100000092472181&l=0defab4f6d

some at Syntagma before the start, a couple of photo's going down Alexandras Avenue and a few more whilst having a breather on Academias.

contact