ΑFTER XMAS MOUNTAIN RIDE 27_12_09 (10:30 σταθμός Κηφισιάς)

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

Λίγο πριν μπει το νέο έτος κι επειδή "κάποιοι" γκρίνιαξαν για την αργοπορημένη ανακοίνωση της βόλτας την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή την Κυριακή ξαναξεκινάμε από τον σταθμό της Κηφισιάς στις 10:30 το πρωί με προορισμό τα μονοπάτια των πρώην ανακτόρων και όχι μόνο...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

Γειά σου!η Αφροδίτη είμαι.
Η "Πάτρα Αθήνα αλλά με ΚΤΕΛ κ.α"
Κούρσες ακολουθούν ή δεν υπάρχει?
Θέλω πολύ να πάω στα ανάκτορα γι αυτό μπαίνω στον κόπο, αν και πιστεύω ότι είναι ανέφικτο με το κουρσόπουλο.
Γειά χαρά! Να σαι καλά!

Φιλικά,

εγώ.

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

Θα κανονίσω μια άλλη βόλτα προς τα κτήματα, Ιπποκράτειο Πολιτεία, λίμνη και σε πολλά ωραία μέρη που είναι εφικτά και με κούρσα. Αυτή η βόλτα δυστυχώς για σένα, αλλά θα έχει αρκετούς δασικούς δρόμους και μονοπάτια.

STAY TUNED!!!!

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

Αχ ναι!!!!Η Ιπποκράτειος πολιτεία, με την όμορφη λίμνη!Σε παρακαλώ να με έχεις υπόψην για τότε, παρά το ότι θα τριγυρνώ εδώ μέσα, οπότε θα το μάθω.

Να είσαι καλά, καλές γιορτές παρεμπιπτόντως και να περάσετε απολαυστικά και χορταστικά στη βόλτα σας!

Φιλικά,

εγώ.

pstasino
Απών/απούσα

Θα προσπαθήσω και εγώ... νέος στην παρέα!
Περίπου πόσα χιλιόμετρα θα κάνουμε και περίπου μια ώρα επιστροφής?
Για να κανονίσω δουλειες...

pstasino
Απών/απούσα

.

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

pstasino wrote:
Θα προσπαθήσω και εγώ... νέος στην παρέα!
Περίπου πόσα χιλιόμετρα θα κάνουμε και περίπου μια ώρα επιστροφής?
Για να κανονίσω δουλειες...

Ανάλογα με το πως θα τραβήξει η παρέα. Πάντως η βόλτα δεν ενδείκνυται για πολύ αρχάριους. (Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουμε downhill. ΧΜΜΜΜΜ!)

Φιλικά
mbiker.ex

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

Δεν βλέπω συμμετοχές! Η βόλτα θα είναι SUPER!!!!!

tpitsi
Εικόνα tpitsi
Απών/απούσα

αν δεν είναι άπειρα τα χλμ.θέλω να έρθω κιεγώ.περίπου να ξέρουμε όμως για να αυξηθούν οι συμμετοχές.

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

tpitsi wrote:
αν δεν είναι άπειρα τα χλμ.θέλω να έρθω κιεγώ.περίπου να ξέρουμε όμως για να αυξηθούν οι συμμετοχές.

10-15 χλμ άσφαλτινος δρόμος και γύρω στα 25 χλμ χωμάτινος.