combo ride 13/9: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΟΜΑ;

53 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
John_K
Απών/απούσα

george leo wrote:
σουβλακοφάγο παλιόπαιδο

me to zorii !!! :)

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Με τον καιρό σύμμαχο!! η βολτα ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! ακόμη και το σημείο με τις λάσπες ήταν μια εμπειρία... λόγω δουλείας όμως έπρεπε να γυρίσω πίσω...
Καλή συνέχεια παιδία...

Οταν μπορέσω θα ανεβάσω τις φωτο που τραβηξα!!!

George Leo!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! για την επιλογή της διαδρομής!

Με φιλικούς και ποδηλατικούς χαιρετισμούς ( όπως λεει και ο Jbggo)

dthemix

John_K
Απών/απούσα

H βόλτα ήτανε τελεια αξιζε με τα +1000000000 να ξυπνήσεις πρωι κυριακάτικα!!!

πολυ ωραια η διαδρομη κ πολυ καλο φαγητό - γλυκό - παγωτό

thanks George Leo

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Θα συμφωνησω με τους Προλαλησαντες.

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

Τσακησες τις μπριζολες!!!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

έπεσα ξερός... μάλλον έπρεπε να μείνω στη θεία για μεσημεριανό για να πάρω δυνάμεις και να συνεχίσω μετά! χαχα
:)

John_K
Απών/απούσα

politicsgr.blogspot.com wrote:
Τσακησες τις μπριζολες!!!

ti na kano afou pinaga!!!!! :)

pankat
Απών/απούσα

Πολύ καλή βόλτα! Με ποικιλία: ανηφόρες, κατηφόρες, ισιάδες, πράσινο, μαύρο (δυστυχώς), φαγητό, γλυκό, καφέ. Ακόμη και μπουγάδα είχε. Βέβαια αυτό το τελευταίο έγινε στο σπίτι για να ξελασπώσουμε αλλά χαλάλι. Ένα ευχαριστώ σε όλους για την καλή παρέα καθώς και στον εμπνευστή της βόλτας.

RESTORM
Απών/απούσα

Γι αυτή τη βόλτα κανείς δεν θα πεί κακία. Και για τις λάσπες, λέμε οτι ήταν ευκαιρία να πλύνουμε τα ποδήλατα.
Αφησα την παρέα στο τέλος της βόλτας και στην αρχή της ...ταβέρνας.
Αλλα οτι και να 'ταν οι μπριζόλες, ήμασταν μαζί στο καλύτερο.
Εφτασα Γλυφάδα γύρω στις 15.30, οριακά για το οικογενειακό τραπέζι
George leo, τα σέβη μου.

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

δεν υπάρχει καλή βόλτα δίχως καλούς συμμετέχοντες.
υπάρχουν πολλές βόλτες στα σκαριά, αλλά η επόμενη θα είναι -με καινούργια χάραξη- στα βασιλικά αυστηρά μετά από βροχή - ή υπό βροχή, ένιωσα ότι σε όλους άρεσε η λάσπη και ευκαιρίας δοθείσης το πλύσιμο του ποδηλάτου

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

μην ξεχνάμε ότι έχουμε την εβδομάδα αστικής κινητικότητας με ποδηλατικές βόλτες όλη την εβδομάδα και την ποδηλατοπορεία το Σάββατο :)

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Ωραία χάραξη και τοπία, ειδικά αν έχει κανείς μεγάλη φαντασία και μπορεί να κάνει εικόνες με το δάσος πράσινο και όχι μαύρο, όπως το αντικρύσαμε στην πραγματικότητα.

To πρώτο group συναντήθηκε στο σταθμό της Κηφισιάς στις 10:00. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, μέσω της οδού Στροφυλίου, η οποία απ' ότι είπε ο george leo θα αποκτήσει ποδηλατόδρομο, φτάσαμε στη Ν. Ερυθραία και μέσω της Λ. Θησέως στην πλ. της Δροσιάς, για να συναντήσουμε το δεύτερο group.

Αφού έγιναν τα σχετικά κεράσματα, γιατί ως γνωστόν αυτοί που φθάνουν καθυστερημένοι στα ραντεβού πρέπει να κεράσουν :-)))), ξεκίνήσαμε με κατεύθυνση την Άνοιξη. Μέσα από μικρά δρομάκια, με αρκετό πράσινο και 'φυτεμένες' μεζονέτες, καταλήξαμε σε ένα δάσος, καμμένο ολοσχερώς! Μια εικόνα που μας έμεινε αξέχαστη... μια χελώνα και ο αγώνας της για την επιβίωση... άραγε πως;

Συνεχίσαμε για Αγ. Στέφανο. Η χάραξη μας ικανοποίησε ιδιαίτερα μιας και περιελάμβανε ανηφόρες και κατηφόρες με εξαιρετικές εναλλαγές. Ακολούθησε ο Διόνυσος, όπου είχαμε την 'ξεχωριστή' εμπειρία να περπατήσουμε στα απομεινάρια της φωτιάς... καμμένα τούβλα, ξύλα, σκουπίδια... και ένα μικρό χαριτωμένο κουτάβι με αστείρευτη όρεξη για χάδια και παιχνίδια... Πιο πέρα το μονοπάτι μας γεμάτο νερά και λάσπες... Κανείς δεν πτοήθηκε... Οι κούρσες στα χέρια, τα υπόλοιπα ποδήλατα όπως και τα παπούτσια μας πραγματικά κολύμπησαν στις λάσπες!
Όμορφη εξέλιξη george leo, ας κάνουμε και ένα Mud Ride!!!

Μετά τον απαραίτητο καθαρισμό, πλέον τα νερά που βρίσκονταν στο δρόμο μας έμοιαζαν σωτήρια, πήραμε το δρόμο για τη Σταμάτα. Τα ίδια σχέδια είχε και το κουτάβι μας, που μας ακολούθησε για μεγάλο μέρος της διαδρομής! Ιδιαίτερα θαρραλέο και προκειμένου να μας ακολουθήσει, ήταν διατεθειμένο να βγει και στον κεντρικό δρόμο... αλλά εκεί του χαλάσαμε τα σχέδια και κάποιοι ανέλαβαν να το γυρίσουν πίσω.

Λίγο πριν τη Σταμάτα κάποιοι χαιρέτησαν και να τι έχασαν (@dthemix, 21chentury): μερικές μεγάλες ανηφόρες και το καταπληκτικό φαγητό στο 'Νάρκισσο' στην Εκάλη... Πεϊνιρλί, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες και κάμποσες μπριζόλες που τις έφαγε ένας μόνος του (ονόματα δε λέμε!!!). Συνέχεια για καφέδες, γαλακτομπούρεκο και παγωτό στο Λακαφώση στη Δροσιά... all time classic! Ο ίδιος που έφαγε τις μπριζόλες, έφαγε και γαλακτομπούρεκο αλλά και παγωτό και μας άφησε έκπληκτους!!!

Η επιστροφή μας, εκεί γύρω στις 5μμ, μας αποζημίωσε καθ' ότι για τους περισσότερους ήταν μια ατελείωτη κατηφόρα...

Ευχαριστούμε τον george leo για την ιδέα, οργάνωση και εκτέλεση...

Όταν μπήκα στο σπίτι το ταχύμετρό μου έδειχνε 50km!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Mud Ride...
μην το ξεφτιλίσουμε παιδιά...
λίγο εγκράτεια με τις ονομασίες!! Παίρνει θάρρος και ο dthemix και φτιάχνει logos! :P

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

θέλω να δω το γραφικό που θα φτιάξει για το Mud Ride!
Μα πιο πολύ θέλω να δω το ποδήλατό του λασπωμένο... (χθες είχε πάθει υστερία!)

Toby
Απών/απούσα

και εγώ να ευχαριστήσω με τη σειρά μου για τη βόλτα και την παρέα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έρχονται από τόσο μακρυά για να κάνουν τη διαδρομή. Αν επαναληφθεί κάτι παρόμοιο μπορώ να προτείνω ανάλογη διαδρομή μέσα από τη Δροσιά, Ροδόπολη, Σταμάτα, Μαραθώνα με πιο ήπιες ανηφοροκατηφόρες αλλά δυστυχώς με πολλά καμένα. Τα σέβη μου στο Geοrge leo για όλα.

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Το ιλουστρασιον καλυμμα τις αλυσίδας μου!!! ασε δε το πάνω μέρος απο τα φτερα που είχαν σκόνη!! Μία ώρα το καθάριζα μετα....

Θα σας φτιάξω κάτι για το Mud Ride...

jdar002 wrote:
θέλω να δω το γραφικό που θα φτιάξει για το Mud Ride!
Μα πιο πολύ θέλω να δω το ποδήλατό του λασπωμένο... (χθες είχε πάθει υστερία!)

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!! και εσυ μην παίρνεις θάρρος με τις γκρινιες σου!! απαπαπαπαπα - Apal-ευτος είσαι βρε παιδάκι μου....τσ τσ τσ...

djapal wrote:
Mud Ride...
μην το ξεφτιλίσουμε παιδιά...
λίγο εγκράτεια με τις ονομασίες!! Παίρνει θάρρος και ο dthemix και φτιάχνει logos! :P

John_K
Απών/απούσα

jdar002 wrote:
Ωρα κάμποσες μπριζόλες που τις έφαγε ένας μόνος του (ονόματα δε λέμε!!!). Συνέχεια για καφέδες, γαλακτομπούρεκο και παγωτό στο Λακαφώση στη Δροσιά... all time classic! Ο ίδιος που έφαγε τις μπριζόλες, έφαγε και γαλακτομπούρεκο αλλά και παγωτό και μας άφησε έκπληκτους!!!

ηταν οι μεριδες του θεμη γ αυτο εφαγα απο 2 :)

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Γεια σου Jonhny !!! με τα ωραία σου!!

John_K wrote:
jdar002 wrote:
Ωρα κάμποσες μπριζόλες που τις έφαγε ένας μόνος του (ονόματα δε λέμε!!!). Συνέχεια για καφέδες, γαλακτομπούρεκο και παγωτό στο Λακαφώση στη Δροσιά... all time classic! Ο ίδιος που έφαγε τις μπριζόλες, έφαγε και γαλακτομπούρεκο αλλά και παγωτό και μας άφησε έκπληκτους!!!

ηταν οι μεριδες του θεμη γ αυτο εφαγα απο 2 :)

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

Γρηγορα στο Γυμναστηριο να καψεις τις θερμιδες και αποψε πηγαινε και μια βολτα μεχρι Θρακομακεδονες και επιστροφη σε λιγοτερο απο 1 ωρα.

John_K
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:
Γρηγορα στο Γυμναστηριο να καψεις τις θερμιδες και αποψε πηγαινε και μια βολτα μεχρι Θρακομακεδονες και επιστροφη σε λιγοτερο απο 1 ωρα.

eisai kalaaa tosos kopos k xrima na apoktiso tis atimes tis thermides kai tha tis xasww tsabaa ta lefta xaxaxaxaxa

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

Toby wrote:
και εγώ να ευχαριστήσω με τη σειρά μου για τη βόλτα και την παρέα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έρχονται από τόσο μακρυά για να κάνουν τη διαδρομή. Αν επαναληφθεί κάτι παρόμοιο μπορώ να προτείνω ανάλογη διαδρομή μέσα από τη Δροσιά, Ροδόπολη, Σταμάτα, Μαραθώνα με πιο ήπιες ανηφοροκατηφόρες αλλά δυστυχώς με πολλά καμένα. Τα σέβη μου στο Geοrge leo για όλα.

περιμένω το κομμάτι του Μαραθώνα που μου είναι άγνωστο, οργάνωσε!