Δεν έχω ξαναερθει σε βόλτα απο εδώ. Ξεκινάμε απο ΗΣΑΠ θησείο; Πρωτα απο όλα ο σταθμός δουλεύει;
Δεν ξέρω αν θα έρθω με τουτούνι η το φορτώσω στο τρένο και ερθώ μιας και σκεφτομαι το παρκάρισμα.
Οποιος θέλει να επικοινωνήσουμε parhs--@hotmail.com mail+msn
Ελπίζω ναείμαστε αρκετοί κ καλοί αύριο!
Πάρτε μαζί σας κασκόλ και γάντια!!!
ήμουν πρίν λίγο.. ..ποδηλατοβόλτα ζωγράφου μεριά (=μακριά από το κέντρο) και έκανε πάρα πολύ κρύο!! πάγωσαν τα χέρια μου!.
Άν ειδικά πρόκειται να αργήσουμε θα είναι πρόβλημα το κρύο..
Ρεε μαλακια..Παιζει αυριο να βρεχει..!Εμεις ομως θα μαζευτουμε ...εε;;;
η συναντηση θα γινει ΚΑΝΟΝΙΚΑ (εκτος κ αν βρεχει καρεκλοποδαρα)
καλο θα ειναι να φερετε κ κανενα αδιαβροχο για παν ενδεχομενο.
παντως εχει ξαναγινει βολτα με βροχη κ περασαμε τελεια!
Δεν έχω ξαναερθει σε βόλτα απο εδώ. Ξεκινάμε απο ΗΣΑΠ θησείο; Πρωτα απο όλα ο σταθμός δουλεύει;
Δεν ξέρω αν θα έρθω με τουτούνι η το φορτώσω στο τρένο και ερθώ μιας και σκεφτομαι το παρκάρισμα.
Οποιος θέλει να επικοινωνήσουμε parhs--@hotmail.com mail+msn
για να μην αγχωθεις να πουμε μερικα πραγματα:
1)σταθμος θησειου γιοκ,δεν λειτουργει.οποτε αν αρθεις με το ποδηλατο κατεβαινεις μοναστηρακι ή πετραλωνα κ ερχεσαι μεχρι θησειο ποδηλατωντας.
2)το ραντεβου ειναι απεναντι απο το σταθμο (εξω απο το παρκο)
3)οπως ειπα κ στη Νελλη καλο θα ηταν να παρεις κανενα αδιαβροχο μαζι σου
4)ναι θα ειμαστε αρκετοι (οπως παντα αλλωστε)
5)φερε μαζι σου καλη διαθεση
αυτα προς το παρον.τα λεμε το βραδυ :DDDDD
Υ.Γ.
SOS!!!!!!!ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ
παιδια για τις βραδυνες ποδηλατοβολτες θα πρεπει να ειστε εφοδιασμενοι με φωτα (μπρος - πισω) για δικη σας ασφαλεια κ ευκολια.
αν σημερα δεν προλαβαινετε να προμηθευτειτε δεν πειραζει..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!
σε ποια site βλέπετε ότι θα έχει βροχή???
εγώ μπαίνω στο meteo και δείχνει ότι δεν θα βρέξει.
τι να σου πω ρε Δημητρη?δεν ξερω που το βλεπουν.εγω παντως βλεπω απο το παραθυρο κατι συννεφα που ελπιζω μεχρι το βραδυ να εχουν εξαφανιστει.Α!κ το poseidon θεωρειται καλο site,αλλα δεν εχω δει τι προβλεψεις κανει για αποψε
ότι ο καιρός θα χειροτερέψει από απόψε αυτό το ξέρουμε. αλλά θα αρχίσει από δυτικά. μέχρι να φτάσει αττική προλαβαίνουμε για την βολτούλα μας. το πρόβλημα θα είναι τις επόμενες δύο μέρες του σκ.
αγαπητοι φιλοι ποδηλατες καλημερα σας.
ο καιρος σημερα για τις απογευματινες κ βραδυνες ωρες θα ειναι αιθριος στα κεντρικα κ νοτια.
υψηλη νεφοκαλυψη θα παρατηρειται σε ολη την αθηνα, αλλα οι πιθανοτητες βροχης ειναι μικρες.
η θερμοκρασια στο κεντρο θα κυμανθει απο 4 εως 6 βαθμους κελσιου, ενω στα νοτια απο 8 μεχρι 10 βαθμους.
ο ανεμος στα κεντρικα θα ειναι νοτιος - νοτιοανατολικος 2 beaufort , ενω στα νοτια 3-4 beaufort.
σας ευχαριστουμε που μας εμπιστευτηκατε για την ενημερωση σας
καλη σας μερα....
...αγαπητέ μου df χάσαμε. Φοβάμαι ότι η Κυριακάτικη 'θεραπεία' στη θάλασσα δεν θα είναι εφικτή. Για σήμερα θα είσαστε καλά. Άκουσα τον Κολυδά στο Mega. Το σ/κ σκούρα τα πράγματα.
John Connor.....IT IS TIME!
Come with me if you wanna live...
Οι Βόρειοι Ποδηλάτες είναι ΕΔΩ! Ετοιμάζονται πυρετωδώς. Από τα υψίπεδα του Αμαρουσίου θα κατέβουν με ταχύτητα σφαιρός προς την πεδιάδα των Αθηνών. Γάντια, αδιάβροχα και λοιπά θα επιστρατευτούν και κατά τις 21:30....ερχόμαστε!
επειδή θα σκάσουν μύτη κάτι κουρσοcarbonια (θα σας κουφάνω στο τέλος) και κάτι άλλα κουρσάκια ,θα παρακαλούσα η διαδρομμή να είναι νορμάλ για να ακολουθήσουν όλοι.
..και γω που ελεγα να ερθω με το mountain !
Ελα για να κρατησεις τις ισορροπιες .
... αν και μου φαίνεται το ξέχασες το παγωτό ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ στις πιατέλες με τα γλυκά γύρω-γύρω
:ppppp
Θησείο-Πειραιάς-ΟΛΠ-Φρεαττύδα-Πασαλιμάνι-Μικρολίμανο-ΣΕΦ
Οποιος θέλει να επικοινωνήσουμε
parhs--@hotmail.com mail+msn
Ρεε μαλακια..Παιζει αυριο να βρεχει..!Εμεις ομως θα μαζευτουμε ...εε;;;
Εχει δικιο. Και αν δεν βρεχει θα εχει νταλα υγρασια και αερα.
i bolta tis paraskeyis einai pantws kairoy
poly spania anabaletai
opote adiabroxo gantia klp
i'll be there
Πάρτε μαζί σας κασκόλ και γάντια!!!
ήμουν πρίν λίγο.. ..ποδηλατοβόλτα ζωγράφου μεριά (=μακριά από το κέντρο) και έκανε πάρα πολύ κρύο!! πάγωσαν τα χέρια μου!.
Άν ειδικά πρόκειται να αργήσουμε θα είναι πρόβλημα το κρύο..
..ωρα για καγκουροκωλιες με το jeep-o-mountain !!!
Εγώ έτσι για σπάσιμο θα έρθω με το σπαστό
η συναντηση θα γινει ΚΑΝΟΝΙΚΑ (εκτος κ αν βρεχει καρεκλοποδαρα)
καλο θα ειναι να φερετε κ κανενα αδιαβροχο για παν ενδεχομενο.
παντως εχει ξαναγινει βολτα με βροχη κ περασαμε τελεια!
για να μην αγχωθεις να πουμε μερικα πραγματα:
1)σταθμος θησειου γιοκ,δεν λειτουργει.οποτε αν αρθεις με το ποδηλατο κατεβαινεις μοναστηρακι ή πετραλωνα κ ερχεσαι μεχρι θησειο ποδηλατωντας.
2)το ραντεβου ειναι απεναντι απο το σταθμο (εξω απο το παρκο)
3)οπως ειπα κ στη Νελλη καλο θα ηταν να παρεις κανενα αδιαβροχο μαζι σου
4)ναι θα ειμαστε αρκετοι (οπως παντα αλλωστε)
5)φερε μαζι σου καλη διαθεση
αυτα προς το παρον.τα λεμε το βραδυ :DDDDD
Υ.Γ.
SOS!!!!!!!ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ
παιδια για τις βραδυνες ποδηλατοβολτες θα πρεπει να ειστε εφοδιασμενοι με φωτα (μπρος - πισω) για δικη σας ασφαλεια κ ευκολια.
αν σημερα δεν προλαβαινετε να προμηθευτειτε δεν πειραζει..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!
σε ποια site βλέπετε ότι θα έχει βροχή???
εγώ μπαίνω στο meteo και δείχνει ότι δεν θα βρέξει.
τι να σου πω ρε Δημητρη?δεν ξερω που το βλεπουν.εγω παντως βλεπω απο το παραθυρο κατι συννεφα που ελπιζω μεχρι το βραδυ να εχουν εξαφανιστει.Α!κ το poseidon θεωρειται καλο site,αλλα δεν εχω δει τι προβλεψεις κανει για αποψε
ότι ο καιρός θα χειροτερέψει από απόψε αυτό το ξέρουμε. αλλά θα αρχίσει από δυτικά. μέχρι να φτάσει αττική προλαβαίνουμε για την βολτούλα μας. το πρόβλημα θα είναι τις επόμενες δύο μέρες του σκ.
αγαπητοι φιλοι ποδηλατες καλημερα σας.
ο καιρος σημερα για τις απογευματινες κ βραδυνες ωρες θα ειναι αιθριος στα κεντρικα κ νοτια.
υψηλη νεφοκαλυψη θα παρατηρειται σε ολη την αθηνα, αλλα οι πιθανοτητες βροχης ειναι μικρες.
η θερμοκρασια στο κεντρο θα κυμανθει απο 4 εως 6 βαθμους κελσιου, ενω στα νοτια απο 8 μεχρι 10 βαθμους.
ο ανεμος στα κεντρικα θα ειναι νοτιος - νοτιοανατολικος 2 beaufort , ενω στα νοτια 3-4 beaufort.
σας ευχαριστουμε που μας εμπιστευτηκατε για την ενημερωση σας
καλη σας μερα....
...αγαπητέ μου df χάσαμε. Φοβάμαι ότι η Κυριακάτικη 'θεραπεία' στη θάλασσα δεν θα είναι εφικτή. Για σήμερα θα είσαστε καλά. Άκουσα τον Κολυδά στο Mega. Το σ/κ σκούρα τα πράγματα.
... κατά το poseidon, το οποιο όσες φορές το έχω εμπιστευθεί δεν με έχει απογοητεύσει,
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΒΡΟΧΕΣ.
δείτε και μόνοι σας ==> POSEIDON
βόλτα...!!!
βόλτα...!!!
βόλτα...!!!
βόλτα...!!!
βόλτα...!!!
εμενα δεν με εμπιστευεσαι?γιατι τι ειχε η προβλεψη μου?ααααα....
δεν μας τα λες καλα...(μουτρα)
... καλα... τυφλα να χει η Πετρούλα!!!
και που να με δεις να τον παρουσιαζω...
...τι λετε?????
παιδια... η ρουλα το βραδυ θα παρουσιασει τον καιρο...
''ειμαι η pet-ρουλα και μολις τελειωσα!''
χαχαχαχαχα
John Connor.....IT IS TIME!
Come with me if you wanna live...
Οι Βόρειοι Ποδηλάτες είναι ΕΔΩ! Ετοιμάζονται πυρετωδώς. Από τα υψίπεδα του Αμαρουσίου θα κατέβουν με ταχύτητα σφαιρός προς την πεδιάδα των Αθηνών. Γάντια, αδιάβροχα και λοιπά θα επιστρατευτούν και κατά τις 21:30....ερχόμαστε!
επειδή θα σκάσουν μύτη κάτι κουρσοcarbonια (θα σας κουφάνω στο τέλος) και κάτι άλλα κουρσάκια ,θα παρακαλούσα η διαδρομμή να είναι νορμάλ για να ακολουθήσουν όλοι.
Ε λοιπον σημερα δε θα τη χασω! Βρεξει χιονισει εντοοος!
τρεις ωρίτσες έμειναν!!!! Θα τα πούμε στο Θησείο...
kalispera!!! me ti podilato na ertho? tha kanume pola hiliometra?
οι 20 (και κάτι) πρώτοι που θα έρθουν έχουν μπόνους...!!