Φεγγαρόβολτα! Πέμπτη 6/8 (δηλαδή σήμερα!!!) Πανσέληνος του Αυγούστου: Θησείο 9,30μμ

71 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
giannisscott
Απών/απούσα

Σε παρακαλουμε να χαραξεις μια διαδρομη για να τελειωνουμε .

podilatix
Απών/απούσα

μια ωραια διαδρομη για υμηττο ειναι απο ζωγραφου-καισαριανη διπλα απ' την πανεπιστημιουπολη (έχει πολυ πρασινο, πολυ καλο δρομο και γενικα ειναι ωραια ειδικα στην κατηφοραα)...εναλλακτικα προς παραλια ;)

ΥΓ..διαδρομή χαραζεται ευκολα στο bikely...

vga09
Απών/απούσα

Η διαδρομή εντός πολυτεχνείου είναι γύρω στα 3, το πολύ 4 χλμ και συγκεκριμένη , δεδομένου ότι υπάρχει μονοπάτι. Είναι σχετικά εύκολη (και για μας τους πιο χύμα) παρότι είναι μισή ανηφόρα και μισή κατηφόρα. Τώρα, για να προτείνω διαδρομή δεν είμαι η κατάλληλη καθώς δε ξέρω και πολλά από καισαριανή συν του ότι ο ζωγράφος είναι όλο ανηφόρες κατηφόρες. Από που βολέυει τους περισσότερους να ξεκινήσουμε και τι ώρα; Μη ξεχνάτε ότι για σιγουριά θα πρέπει να μπούμε από πύλη ζωγράφου που σημαίνει ότι θα έχουμε αρκετή ανηφόρα για αρχή. Το 21.15-21.30 πως σας ακούγεται;

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Αν και δε μου αρέσουν τα ρομάντζα και ειδικά με την πανσέληνο του Αυγούστου (είναι λάθος περί της μεγαλύτερης του έτους) σας προτείνω μια διαδρομή προς τα δυτικά εκεί δηλαδή όπου θα έχετε το φεγγάρι στο πιάτο καθότι βγαίνει από τα ανατολικά. Συγκεκριμένα προτείνω διαδρομή προς θέατρο Φοίνικα στο Περιστέρι, είναι λίγο ανηφορικά αλλά αξίζει τον κόπο.

giannisscott
Απών/απούσα

bin podilanden wrote:
Αν και δε μου αρέσουν τα ρομάντζα και ειδικά με την πανσέληνο του Αυγούστου (είναι λάθος περί της μεγαλύτερης του έτους) σας προτείνω μια διαδρομή προς τα δυτικά εκεί δηλαδή όπου θα έχετε το φεγγάρι στο πιάτο καθότι βγαίνει από τα ανατολικά. Συγκεκριμένα προτείνω διαδρομή προς θέατρο Φοίνικα στο Περιστέρι, είναι λίγο ανηφορικά αλλά αξίζει τον κόπο.

Συμφωνω με τον bin . θα ελεγα να παμε εκει .

Dude
Απών/απούσα

Οπότε δεν έχω και μεγάλη διαδρομή... :D

bin podilanden wrote:

TeslaCoil
Απών/απούσα

Dude wrote:
bin podilanden wrote:

Dude μην λες τετια!!

δηλαδη καταληξαμε καπου γιατι αυριο ειναι , Πεμπτη!!!

εγω οπου και να πατε θα ερθω , αλλα να ξερουμε απο που θα ξεκινησουμε και που θα καταλιξουμε!! καθως και ωρα εκινησης!!
κρανος , φωτα , πεταλ , φυγαμεεεεεεεε

vga09
Απών/απούσα

... να καταλήξουμε κάπου. Δεν έχουμε και πολλές ώρες μπροστά μας. Εμένα δε με νοιάζει η περιοχή, δείξτε μου στο χάρτη από που θα ξεκινήσουμε και θα το βρω. Θα φοτρώσω το ποδήλατο στο αμάξι και θα φτάσω ως εκεί.

Dude
Απών/απούσα

Δεν έχω πρόβλημα! Και στο Φεγγάρι ακόμα! :D
Απλά λέω αν πάμε Περιστέρι, δεν υπάρχει λόγος να ανεβοκατεβαίνω. Θα πάω Άλσος να κάνω τη βόλτα μου και μετά θα έρθω από εκεί να σας βρω.
@Teslacoil: Σε περίμενα στα Goodies αλλά δεν ήρθες. Αν είναι, να βρεθούμε αυτή τη φορά. ;-)

TeslaCoil wrote:
Dude wrote:
bin podilanden wrote:

Dude μην λες τετια!!

δηλαδη καταληξαμε καπου γιατι αυριο ειναι , Πεμπτη!!!

εγω οπου και να πατε θα ερθω , αλλα να ξερουμε απο που θα ξεκινησουμε και που θα καταλιξουμε!! καθως και ωρα εκινησης!!
κρανος , φωτα , πεταλ , φυγαμεεεεεεεε

Parhs
Απών/απούσα

Tesla διαβασε το τιτλο...
Θα ειναι πολύ καλή βόλτα....Ομως προσοχή γιατι θα κυκλοφορούν πολλοί σεληνιασμένοι με τα τουτού τους

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

παρακαλώ ας γίνει μία επιβεβαίωση από κάποιον,
ισχύει η συνάντηση στο Θησείο 2130?
ποιοί είναι οι πιθανοί προορισμοί?

Dude
Απών/απούσα

Πείτε μου αν είναι να πάμε Περιστέρι να μην κατεβαίνω... Να σας δω εκεί.
TeslaCoil που είσαι; Θα βρεθούμε αυτή τη φορά;

Dude
Απών/απούσα

Ρε πού πάμε και πού βαδίζουμε;;;
Πού πάει αυτός ο κόσμος;;;
Άτιμη κενονία!!!
Καλά έχω μεγάλες ανησυχίες... :D :P

orck
Απών/απούσα

σημερα ειναι η βολτα; εχω χασει τις ημερες
διαβαζα ολο το θεμα και σκεφτομουν "κοιτα να δεις, εχασα μια καλη βολτα παλι"
ΘΑ ΕΡΘΩ
παμε οπου θελετε, εχω προσωπικο απωθημενο το Περαμα (το ανω Περαμα ομως)
ΥΓ η ερωτηση ειναι ρητορικη

Dude
Απών/απούσα

Βλέπω τις ώρες να περνάνε και δε βλέπω να έχει βγει απόφαση που θα πάμε...

Pig
Απών/απούσα

και όχι μόνο εσύ....

Dude
Απών/απούσα

Που θα είναι ανοιχτοί;;;
πχ: Σούνιο, αν αντέχετε την απόσταση... :D

chrisvek
Απών/απούσα

να σας ρωτήσω κάτι????Γιατί τόσος "ντόρος" για τον προορισμό???Νομίζω οτι το κοινό θέλημα όλων είναι να πάμε κάπου και να απολαύσουμε το φεγγαρόφωτο....ε??έτσι δεν είναι???Γιατί λοιπόν να μην μαζευτούμε εκεί και να αποφασίσουμε???

TeslaCoil
Απών/απούσα

Ποιο Σουνιο περαμα , ρε συς μην πετατε κουλουρια ειναι νοστημα!!

αμα ειναι να βρεθουμε θυσειο να αποφασισουμε ουλι μαζι που θα παμε ατα!!
Ουλα τα πεδακια

προορισμοι που ετεθηκαν ειναι πολοι
ειναι εφικτο να παμε πολυτεχνιουπολη η καπου βατα για ολους?? μην παρουμε τα βουνα
και παραλια να παμε κατω οχι πολυ μακρια ειναι καλα εκει στην παραλια καληθεας ασπουμε!!

Dude πες ωρα και θα ερθω
οπως σου ειπα και παντα θα το λεω αν δεν με δεις φευγεις!! στα 5 λεπτα το πολυ μου δινεις και πολυ μου ειναι!!

τι αλλη φορα εμπλεξα!!
cu

Dude
Απών/απούσα

Κατά τις 20:50 στα Goodies (Θηβών και Πετρουπόλεως) είναι καλά;

portokali
Απών/απούσα

σήμερα είναι και ισχύει!
Ας βρεθούμε στο Θησείο και αποφασίζουμε που θα πάμε.
Εγώ θα είμαι σίγουρα εκεί!!!
Τα λέμε!!!

TeslaCoil
Απών/απούσα

Dude wrote:
Κατά τις 20:50 στα Goodies (Θηβών και Πετρουπόλεως) είναι καλά;

ναι μια χαρα ειναι τα λεμε εκει!!!

aggoikon
Απών/απούσα

Θα ξεκινήσει κανείς απο Ηλιούπολη; Να πάμε μαζί Θησείο αλλά και αν πάμε πρός βόρεια θα ήταν καλό να γυρίσουμε παρέα.

John_K
Απών/απούσα

Poli kali i fegarovolta stin politexnioupoli

Dude
Απών/απούσα

Πολύ καλά περάσαμε.
Joe, ευχαριστώ για την παρέα στο γυρισμό. :D

John_K
Απών/απούσα

Να είσαι καλά dude ελπίζω έφτασες καλά

Dude
Απών/απούσα

Και 'γω και ο Teslacoil.
Και εσύ φαντάζομαι μια χαρά έφτασες. ;-)
Καλό ταξίδι σου εύχομαι για αύριο μιας και το ξέχασα να στο πω από κοντά, αν και δεν πας και μακριά... :D
Να περάσεις καλά και να μας ξανάρθεις ανανεωμένος για νέες βόλτες! ;-)
Live long and prosper! _\V/

John_K wrote:
Να είσαι καλά dude ελπίζω έφτασες καλά

orck
Απών/απούσα

πολυ καλη η βολτα χθες
οσοι δεν ηρθαν μαζι μας τελικα που πηγαν;

tomac4
Απών/απούσα

θα πηγαν και οι υπολοιποι ειτε με παρεουλα ειτε μονοι τους θα την κανανε
την βολτα μερες που ειναι.... μην ξεχνατε οτι υπαρχει παρα μα παρα πολλοις
κοσμος που κανει ποδηλατο και δεν παει στις βολτες...

Sulpice
Απών/απούσα

Πληροφοριακά πήγα παραλιακή.. Από το ΣΕΦ ως τη βίλα Συγγρού και λίγο παρακάτω (κοντά στο Αβέρωφ). Πολύ ωραία βόλτα. Συνάντησα και κάποιους άλλους ποδηλάτες. Α επί της ευκαιρίας, από τη Μαρίνα Φαλήρου δεν μπορούμε να μπούμε μέσα για να πάμε ως τα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι δίπλα στα Village; Γιατί πήγαμε να μπούμε από κει με τη φίλη μου και ο φύλακας δεν μας άφησε λέγοντας ότι δεν πηγαίνει πουθενά.

contact