FREEDAY 13/11/2009

50 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
geoponer
Απών/απούσα

jdar002 wrote:
Elderly, geoponer, to_maraki, αγγελική, έλενα, dimatha, βαγγέλη, πάρη, 21 και dthemix τα λέμε σε λίγες ώρες...
Αν ξέχασα κάποιον ας με συγχωρέσει.
Νέες συμμετοχές... ευπρόσδεκτες και απαραίτητες.
GL and Thomas καλά χιλιόμετρα!

Θα αργήσουμε να ξεκινήσουμε από το Κορωπί με τον Olympic, οπότε θα προσπαθήσουμε να σας προλάβουμε στη Σεβαστουπόλεως. Θα μιλήσουμε μόλις φτάσουμε εκεί να δούμε πού είστε.

vang
Απών/απούσα

jdar002 wrote:
...
Η γνωστή αγαπημένη διαδρομή πλέον μέσα από Ζάππειο και Πλάκα!

ΥΓ
Elderly, geoponer, to_maraki, αγγελική, έλενα, dimatha, βαγγέλη, πάρη, 21 και dthemix τα λέμε σε λίγες ώρες...
...

δέν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά δέν μπορώ να βρώ την διαδρομή ώστε να αποφασίσω αν με παίρνει χρονικά κλπ, να κάνω δηλαδή το δικό μου πλάνο αφού ΔΕΝ μπορώ να ακολουθήσω όλη την βόλτα...
Ετσι διστάζω να πάω στο άγνωστο και να κινηθώ π.χ. προς την παραλία οπότε μόλις φτάνει η βόλτα εκεί εγώ θα πρέπει να φεύγω...,
¨Αν π.χ. ξέρω ότιθ η βόλτα θα κινηθεί πρός τα Β.Προάστεια, όπως την προηγούμενη φορά ( πάλι δέν το ήξερα από πρίν, ενώ κατάλαβα ότι κάποιοι το ήξεραν), ή αν κινηθούμε στο κέντρο, θα μπορούσα ίσως να έρθω...

Τελικά πώς μπορώ να μαθαίνω την διαδρομή εκ των προτέρων?? ( όχι κατ' ανάγκη με λεπτομέρειες, την γενική κατεύθυνση, στάσεις κλπ.)

Μπορεί να βοηθήσει περισσότερους να συμμετέχουν...

AfloEydK
Απών/απούσα

07:30
tromeri bolta me aniforokatifores kai parolo to kryo to proxwrimeno tis wras oi symetoxes einai stathera 100+
apisteyti palavovolta me kordelomaxies kai poly gelio
osoi eimastan ekei..............

@vang papathimioy@yahoo.gr

shutdown79
Εικόνα shutdown79
Απών/απούσα

H Παρασκευή και 13 έκανε το θαύμα της και....έμεινα από λάστιχο (για πρώτη φορά σε 2 χρόνια). Ευχαριστώ την παρέα των βορείων που με βοήθησε να αλλάξω σαμπρέλα και συμπαραστάθηκε στον γκαντέμη ποδηλάτη.

Καλές βόλτες.

jdar002
Εικόνα jdar002
Απών/απούσα

Είδα το post σου μετά τη βόλτα... δηλαδή πολύ αργά!

Η βόλτα χθες ήταν προς Θρακομακεδόνες. Ο προορισμός πάντα αναγράφεται στην αφίσα, ... πολλές φορές σαν εύκολος γρίφος.
Αν θυμάσαι στο είχα πει και στο προηγούμενο FREEday.
Πάντως κι εμείς από τα βόρεια που μετά τους Θρακομακεδόνες δεν επιστρέψαμε Θησείο, αλλά πήραμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Μεταμόρφωσης, Πεύκης, Αμαρουσίου, φτάσαμε γύρω στις 3:00...

Η χθεσινή βόλτα ήταν πραγματικά απροβλημάτιστη, παρ' όλο που η μέρα και η ημερομηνία μας είχε φοβίσει... ο ρυθμός πολύ καλός, χωρίς περιττές στάσεις, οι ανηφορίτσες ιδανικές για να μας ζεστάνουν... το κρύο αρκετό... η θέα απίστευτη... τα σουβλάκια... χμμμ για αυτά θα μιλήσει ο johnK...

Μπράβο Γιάννη για την πρωτοτυπία τόσο του προορισμού όσο και της διαδρομής.
Νομίζω ότι αξίζει στο μέλλον να δοκιμάζουμε νέες περιοχές ή/και νέες λιγότερο αυτοκινητοκρατούμενες διαδρομές, έτσι ώστε να γνωρίσουμε την άλλη - πιο όμορφη - πλευρά των προαστίων της πόλης μας.

To_maraki
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
ofeilw proeidopoiisw gia ta eksis
tha kanoume 43km ta 5-6 apo ta opoia aniforika me klisi 2-5% molis patisoume thrakomakedones
iremiste exoume ksanakanei xeirotera thymizw kifisia mikrolimano klp
se apozimiwnei i thea kai i katifora stin epistrofi

Ω πόσο δίκιο είχες!!!

Ω πόσο ωραία ήταν!!!

Ευχαριστώ όλη την παρέα για την απίστευτη χθεσινή βόλτα που για τους πιο εμπειρους ήταν piece of cake ενώ για τους πιο άπειρους (βλεπε εμενα) άλλη μια δοκιμή των ορίων αντοχής τους!!!!

Σημερα ζυγίστηκα και έχω απωλέσει κάπου στις ανηφόρες των Θρακομακεδόνων 1.5 κιλάκι... Μήπως το βρήκε κανείς? χαχαχαχα

padelos
Απών/απούσα

Ναι τα κατάφερα.θρακομακεδόνες με μια ρόδα(k 2 μικρούλες).σας ευχαριστώ που με περιμένατε όλοι στην κατηφόρα αλλα έπρεπε να κατεβω λίγο αργά γιατί είχε κάτι τρύπες ο δρόμος και η ξάπλα ήταν κοντά.τελικά βγήκε!!άντε την άλλη παρασκευή να ανεβούμε τον όλυμπο!!! παλαβοβολτα με όλη την σημασία τις.πάντα τέτοια!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.usQuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

υ.γ επιτέλους ένα ποδηλατάκι που φτιάχτηκε για μας,τώρα μπορώ να κάνω πετάλι και να τρώω σουβλάκι ταυτόχρονα!!!!!!!!!!!!!

AfloEydK
Απών/απούσα

ela re pantelo
einai dynaton na min se perimename
se ligo an den erxosoun tha se fortwname stin plati ante stin sxara kai bour gia thiseio

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

Ακόμη ένα άψογο Freeday! Μπράβο μας. Άντε και εις (υψομετρικά) ανώτερα - είτε με ρακόμελα είτε άνευ for the happy End

AfloEydK
Απών/απούσα

aksizoun sygxaritiria se olous pou irthan xthes
xwris gkrinia kai kako ftasate sto pio makrini perioxi tis attikis sta boreia
bravo sas

padelos
Απών/απούσα

.....FREEDAY.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..οχι , δεν μας επιασε βροχη χτες..

Επιστρεφοντας σπιτι σημερα το πρωι , φορτισμενος εντονα απο ευχαριστα συναισθηματα που μου δημιουργησε η χτεσινη βολτα , μου ηρθε αυτη η (ποιητικη , εστω) εικονα στο μυαλο.

Οτι δηλαδη ωρες ωρες μοιαζουμε με τις σταγονες της βροχης.
Μια σταγονα βροχης απο μονη της ειναι μια μικρη ποσοτητα ζωογόνου ουσιας σε ενα περιβαλλον στεγνο απο ζωντανια.
Μικρη , αλλα σημαντικη ειδικα οταν ενωθει με αλλες παρομοιες..

..παρομοιες γιατι ως γνωστον καθε μια απο αυτες ειναι ξεχωριστη και διαφορετικη .
Στα ματια ομως του παρατηρητη ολες εχουν τον ιδιο χαρακτηρισμο...

Οταν μια μονο σταγονα πεσει στο προσωπο μας ,θα κανει αισθητη την φευγαλέα παρουσια της.
Οταν ομως μια ξαφνικη νεροποντή "δροσισει" αναπαντεχα τον παρατηρητη τοτε..ισως και αυτος νιωσει οτι τωρα που εγινε μουσκεμα ,θα του ταιριαζε η εννοια της σταγονας.
Και αυτη η νεροποντη απασχολει συμμετεχοντες και παρατηρητες ενα χρονο τωρα..

.."βρεχει" καθε Παρασκευη , αλλα εξακολουθει να κατακλύζει τους δρομους και να δροσιζει το σωμα και το μυαλο οπως το ξαφνικο μπουρινι.
..και των περαστικων "πιτσιλισμενων" , και των προσφατα "βρεγμενων" και των "μουσκεμένων" ως το κοκκαλο που δεν χανουν και αλλαζουν το freeday με τιποτε!.

Νομιζω οτι η ποδηλατοπαρεα της Παρασκευης (aka freeday) βρισκεται στα καλυτερα της.

Τη Παρασκευη που μας περασε χορτασα παρεα , χαμογελα , χιλιομετρα , εμπειριες , κεφι , εικονες..
Με συναρπάζει η ιδεα του οτι κατι τοσο "γεματο" συμβαινει καθε Παρασκευη βραδυ (και) στον δικο προσωπικο χρονο.
Με συναρπαζει η ιδεα του οτι η φοβερη παρεα ,η ανεβασμενη διαθεση και η αγαπημενη μου αστικη ποδηλασια συνδυαζονται τοσο αρμονικα, "αυτοματα" και ειμαι τυχερος να το βιωνω συμμετεχοντας..

Ειμαστε ..μουσκεμα και ειναι πια αργα !

justelene
Απών/απούσα

ωραια εικονα ρε συ Κωστα!

παρολη την κουραση που ειχα λογω μιας μεγαλης κ δυσκολης εβδομαδας με το που ανεβηκα στο ποδηλατο με σκοπο να κατεβω στη βολτα πραγματικα εξαφανιστηκε καθε ιχνος της. Ποσο μαλλον οταν εφτασα κ συναντησα ολες αυτες τις ομορφες κ χαμογελαστες φατσουλες.....που θα μου λειψουν πραγματικα πολυ!
Και ολο αυτο συνεβαινε για μενα καθε Παρασκευη τους τελευταιους 9 μηνες.
Και ολο αυτο συμβαινει σε αλλους τοσους ΚΑΘΕ Παρασκευη τον τελευταιο χρονο.
Και θα συνεχισει....για πολυυυυυ ακομααααα

Μαζι σας εφτασα σε περιοχες που δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να παω. Μαζεψα εικονες, εμπειριες, καινουριες φιλιες και φοβερα καλη ενεργεια. Σε 3 μερες κλεινει η βαλιτσα κ αποχαιρετω αυτη την (κατα τα αλλα) υπεροχη πολη.
Δεν ηταν ευκολο για μενα να το αποφασισω κ τελικως με βοηθησατε κ εσεις (χωρις να το ξερετε χιχι)
Θελω να σας ευχαριστησω, δεν ειναι παντα δυνατο το να μπεις σε μια παρεα κ να σε δεχτουν αμεσως σαν να εισασταν φιλοι απο παλια :)
Θα εχω να λεω παντως!
Θα μου λειψετε! Αληθεια!

ΥΓ. για τις φωτογραφιες απο τις τελευταιες 2 βολτες λιγη υπομονη...μαλλον αρχες της επομενης βδομαδας θα τις εχουμε :)

ΥΓ2. Ειστε ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ!!!

ΥΓ3. you may say i'm a dreamer but i'm not the only one

ΥΓ4. :)

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Απο τι μια χαιρομαι γιατι ξερω οτι σε περιμενει φοβερη ζωη εκει που θα πας και που θα καταλήξεις - απο την αλλη λυπαμαι γιατι η παρεα και το κεφι σου αποτελουσαν χαρακτηριστικο κομματι του freeday .
Αν μπορεις , κρατησε μια επαφη (εστω απο δω) -οχι σαν κολλημα με το παρελθον αλλα περισσοτερο σαν επικοινωνία με φιλους- για να τα λεμε και να μαθαινουμε τα νεα σου απο τους τρελογειτονες στη Μεσογειο(απο ακρη σ'ακρη!).

Φυσικα οσο υπαρχει το freeday θα υπαρχει και μια θεση κρατημενη για σενα οταν θα ξαναρθεις ! Και βεβαια ενα ποδηλατο διαθεσιμο για να βολταρεις !

ΥΓ : Ανοιξε ενα λογαριασμο , εστω εικονικο , στο facebook να τα λεμε ευκολοτερα!
Αdios despo !!!

AfloEydK
Απών/απούσα

i parea tha se perimenei
sigoura tha breis ena antistoixo freeday ekei pou tha pas
me to idio kefi kai oreksi gia podilato (alla kai soublakios kai mpougatsias kai rakomelos)
oi podilates den xanontai aplws allazoun steki pou kai pou
ta leme stous dromous
adios despo

maftaki
Απών/απούσα

Πραγματικά θα μας λείψεις!Καλό ταξίδι!Ξέρεις πάντα που θα μας βρεις.

AfloEydK
Απών/απούσα

proetoimasteite gia akoma kalyteres freeday empeiries

wolf25041980
Εικόνα wolf25041980
Απών/απούσα

NA PROSEXIS MIKRI........JUSTELENE
MIKRI DESPO........

VagkaR
Απών/απούσα

Despinaki kala na pernas re!!! Tha ta ksanapoumeeeeee .... :)

contact