FREEDAY 17/07/09 θησειο 21:30

190 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
TeslaCoil
Απών/απούσα

αν θελουμε να γυρισουμε σπιτι μας
να τηρουμε κανονες του freeday

αφιερωνω το παρακατω τραγουδι παραφραζοντας τους στοιχους
ολους και ολες , ποδηλατες- τισες
που οργωνουν τους δρομους
μεσα στην κινηση και μη
και σε αυτους που δεν ειναι κοντα μας
οπως ο Vigor

Ευχαριστω να στε ολοι καλα!!
και προσοχη!!

Ο/Η Λιάνος Δημήτρης έγραψε
στις 6:45 μ.μ.
http://www.youtube.com/watch?v=rzqBaIJ6Fxs

http://stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=16456

παραφραζοντας το τραγουδι
"Μια μέρα έμεινε ακόμα"

Στίχοι: Κώστας Λειβαδάς
Μουσική: Οδυσσέας Τσάκαλος
Πρώτη εκτέλεση: Κώστας Λειβαδάς & Ανδριάνα Μπάμπαλη ( Ντουέτο )

Μια ώρα έμεινε ακόμα ( πριν το τελος του freeday )
>
"Μια ωρα έμεινε ακόμα τι να προλάβω να σας πω
τι να προλάβεις να μου δείξεις και τι ν'αφήσουμε κρυφό
Έρχεται ζόρικος χειμώνας και πάμε ορθοπεταλίες
κι άμα θα φεύγει κάθε εικόνα κι ρόδες είν.. κι ροδες είν.. περαστικές

Στη σε λα μου υπάρχει θέση μοναχά για μια ψυχη
μη φοβάσαι δε στερεύει της Αθηνας διαδρομη
που όταν τρέμει, τρέμει ροδα την αυγη

Μια ωρα έμεινε ακόμα
τι κι αν το ξέραμε αυτο
η βολτα δε τελιωσε ακομα
παμε ο.. παμε ορθοπεταλιες...

ελα μπορουμε ναι να παμε σε να κοντινο νησι ( π.χ. Σαλαμίνα )
μη φοβάσαι δε στερεύει της Αθηνας το φιλι
που όταν τρέμει, τρέμει ροδα την αυγη"

kambou
Απών/απούσα

Αψογα ολα...συγχαρητηρια σε ολα τα χαμογελαστα τυπακια που συμμετείχαν μα πανω απολα συγχαρητηρια στα παιδια που αφιερωσαν αρκετο απο τον ελευθερο τους χρονο για να βγαλουν αυτη την διαδρομη με σοβαρότητά και συνεπεια ετσι ωστε ολοι οι υπολοιποι να απολαυσουμε ξεγνιαστα το τελευταιο Freeday του καλοκαιριου. Ναι ..μας επιφυλασσατε μια γλικοπικρη εκπληξη με το "ραβασακι" που θα ανοιγαμε στο τελος...!!! Ας ειναι...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ...να ειστε παντα καλα...να χαμογελατε...ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ...

~~~~~~~~ k@mbou ~~~~~~~~

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

Η βόλτα ήταν ποοοοολύ ωραία!

ria
Απών/απούσα

ειστε ολοι υπεροχοι!
πεφτει η αυλαια σημερα ε?
ας ειναι! καλα να περασετε το κουλοκαιρι σας!

απο σεπτεμβρη τα ξαναλεμε!

AfloEydK
Απών/απούσα

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FREEDAY ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
με πολυ γελιο ρυθμο χαρα πεταλι ανηφορες(?) κατηφοοοοοοοοοοοορες
σιγουρα θα μας λειψει το freeday τον αυγουστο

για την ακριβεια ηταν παλαβοfreeday αφου επισημα τελειωσε στις 5 το πρωι με πανω απο 30 freedayers στον τερματισμο

αν δεν ειχαμε τοσες πολλες στασεις απο λαστιχα βλαβες και μια πτωση θα ειχε και καλυτερο ρυθμο

το μοναδικο μελανο σημειο και θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο ολα τα παιδια για αυτο
ηταν που απο χαζομαρα και βλακεια μου δεν κοιταξα τον χαρτη στην κατεχακη με αποτελεσμα να παμε ενα φαναρι πιο πανω απο την χαραξη που ειχα κανει κατι που μας αναγκασε να κανουμε αναστροφη

θελω να ευχαριστησω οσους φερανε τα walky talky που πραγματικα βοηθησαν παρα πολυ
και οσους βοηθησαν στο να κλεινουμε δρομους για να περναμε με ασφαλεια
επισης να δωσω συνγχαρητηρια σε ολους για την αψογη εναρμονιση με τους κανονες του freeday αλλα και γενικα για την αψογη συμπεριφορα στους χαοτικους αθηναικους δρομους

dimbazus
Εικόνα dimbazus
Απών/απούσα

.... ανέβαζα όλο το βράδυ φωτογραφίες....όχι κάτι καλλιτεχνικό.....αλλά την βόλτα μας. Χαμογελαστά πρόσωπα, ξέγνοιαστη διαδρομή, εμπειρία που σε αφήνει αμήχανο μετά.

Πως θα γίνει να κάνω ποδήλατο με 120+ άτομα παρέα, που όλοι έχουν το ίδιο πράγμα στο μυαλό τους?. "Ποδήλατο".

Θα πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη...οκ....θα περιμένω.

Μέχρι τότε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!

Δήμος

maftaki
Απών/απούσα

Ε όχι και να ζητάς συγνώμη.Η πιο ευχάριστη και ξεκούραστη χάραξη διαδρομής μέχρι σήμερα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

orck
Απών/απούσα

οι συνποδηλατες μας που οργανωνουν την βολτα και φροντιζουν να σταματουν την κινηση κανουν οπως παντα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
πολυ ωραια βολτα η χθεσινη, θα περιμενω τον Σεπτεμβρη για τις επομενες
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ

VagkaR
Απών/απούσα

Ε... εχθές δεν μπορεί... θα μας είδε ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ!!!! Ρε ήταν τέλεια η βόλτα... τα καλύτερα ακόμα όμως έρχονται.... Σεπτέεεεεεεμβρηηηηηηηηηη!!!!

@DF : Που είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!?!?!?!?!?!?!?!?!?

freeday2130
Εικόνα freeday2130
Απών/απούσα

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ FREEDAY TOUR D'ATENE 09'
120 ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΛΙ ΠΑΛΑΒΟΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ 64km
ΤΟ FREEDAY ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ
ΚΑΛΕΣ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ

snipous
Απών/απούσα

παρόλο που ήταν το 1ο μου freeday (και συμπτωματικά και τελευταίο για τη σεζόν) δηλώνω ενθουσιασμένος.
συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διοργάνωση, η διαδρομή ήταν υποδειγματική και προσιτή για όλους/όλες!
δεν γνωρισα προσωπικά πολλούς, αλλά αισθάνομαι σαν να σας ξέρω όλους!

Παρόλο που σας άφησα στο μικρολίμανο, είμαι σίγουρος ότι συνεχίσατε μέχρι τέλους με το ίδιο κέφι και τον ίδιο ρυθμό!
ελπίζω ο φίλος/φίλη που είχε την πτώση να είναι καλά.
καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού το σεπτέμβρη!

Elderly biker
Εικόνα Elderly biker
Απών/απούσα

Από τα καλύτερα freeday!!!
Συγχαρητήρια στον Aflo για την διαδρομή και την γενική εποπτεία! Άψογος!
Και συγχαρητήρια στα υπόλοιπα παιδιά για τον συντονισμό και την αλληλοβοήθεια...
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όσους δεν μπόρεσα να χαιρετίσω και καλές διακοπές σε όσους σχεδιάζουν διάφορα...

Pimp
Απών/απούσα

σε όλους! Σε αυτούς που ασχολήθηκαν να χαράξουν τη διαδρομή και ανέλαβαν να οργανώσουν την διεξαγωγή. Μπράβο και σε όλους εμάς που συμμετείχαμε σ'αυτό το γύρο της πόλης μας και που καταφέραμε να τον ολοκληρώσουμε με το πρώτο φως της ημέρας. Όμορφη εμπειρία που θα γεμίσει τις σκέψεις μας για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι μέχρι την επόμενη συνάντησή μας το Σεπτέμβρη. Να'στε όλοι και όλες καλά, να περάσετε καλά και να γυρίσετε σώοι και με πολλές εμπειρίες. Εξάλλου το FreeDay μας περιμένει ξανα όλους ....... Ευχαριστώ όλους σας!!!

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

Παιδιά, μπήκa μιά στα γρήγορα το πρωί, αλλά τώρα, δε μου φτάνει ν αρκεστώ στο "πολύ καλή βόλτα". Τώρα που ξύπνησα, ναυάγιο μεν σωματικά (χαχα ερείπιοοοοοοο), αλλά που αν έπαιζε κάτι άλλο σε 2 ωρίτσες ήμουν μέσα, ασυζητητί, θέλω να πω στους διοργανωτές ευχαριστώ εντελώς. Τις διαδρομές αυτές τις ανακαλύψατε και τις μοιαστήκατε, χωρίς μαγκιές και σούξου μούξου. Με έφτιαξε πολύ που ήσασταν οργανωμένοι χωρίς να είστε πρήχτες, λιτοί και μπαμ μπαμ στα διαδικαστικά, χωρίς να γίνεται θέμα, ήσασταν πριν από το σώμα για το σώμα και αυτό έγινε απλά, χωρίς ιστορίες αμαρτίες. Εγώ έτσι την είδα και μου άρεσε.
Προσωπικά έχω πήξει στις μούρες. Πού κάτι επενδύεται με μιά ολόκληρη κατάσταση για να καταναλωθεί. λες κι αν δεν έχει περιτύλιγμα δεν καταναλώνεται.Γι αυτό ευχαριστώ για το χθεσινό. Που η ιστορία δεν είχε χαρτί περιτυλίγματος.
Ήταν κιμπάρικο, ατόφιο και χορταστικό. Και για έναν νεόκοπο στο χώρο , ήταν σχεδόν μπούφλα ευχαρίστησης στο σαγόνι. Ένα "πάρε να χεις κι άμα θες ξαναέλα".
Εεε...λίγο είναι?
Να στε καλά όλοι!γεροί και δυνατοί!

Σόρρυ για τις πολλές γκαρίκλες χθες βράδυ, μπορεί κάποιους να ενόχλησαν (λέω, μπορεί). Είναι απ τη χαρά του μαλάκα που βρίσκει κι άλλους με παρεμφερές "πετσικάρισμα". CU

Αφροδίτη

Αγωνιστική αλλυλεγγύη και θερμή συμπαράσταση στους σημερινοπρωινούς εργαζόμενους!!!!
Λευτεριά στις διακοπές!!!

εγώ πάλι

portokali
Απών/απούσα

Τόσο τέλεια που με στεναχωρεί ότι πρέπει να περιμένω τον Σεπτέμβρη....
Ήταν καλοοργανωμένη, με παλμό και με κέφι. Και παρόλο που είχαμε πολλά λάστιχα δεν ακούστηκαν γκρίνιες!Ευχαριστώ τον Aflo! Ξέρεις εσύ γιατί!
Ελπίζω οι εναπομείναντες στην Αθήνα να οργανώσουμε καμιά βόλτα, πιο χαλαρή και χύμα απλά για να μην ξεχνιόμαστε!
Καλές διακοπές σε όλους τους τυχερούς!
Εγω αργώ ακόμα...

TeslaCoil
Απών/απούσα

Αγκαλιασαμε ολοι μαζι την Αθηνα

ο καθε ενας με τον τροπο του ξεχωριστα

και μας αγκαλιασε και αυτη!!
εγω αγορασα ενα οικοπεδο (Γλιστρισα σε νερα στον δρομο) νομιζο ηταν στον Βυρωνα
ειχε νερα και ενα σκιλαδικο!!

ευχαριστω πολυ τα παιδια που με βοηθησαν!!
τελεια οργανωση , pmr και καλος ελεγχος
ελπιζω να μην ειχαμε κατι αλλο εκτος απο εμενα και κατι λαστιχα!!

καλο υπολοιπο του καλοκαιριου
Οσοι δουλευετε ψαξτε να βρειτε ενα κοντινο νησι να πατε με το ποδηλατο σας!!
σκινουλα και υπνοσακο μαζι γιατι οχι!!!
αρκει να εχετε καλη παρεα!!

kambou
Απών/απούσα

.........Θα κλαψω!!!.....ουαααα..χαχαχα....πωπω συγκινΙηση!!!!

το νου σας ρεμαλιαααα!!!

TeslaCoil
Απών/απούσα

kambou wrote:
.........Θα κλαψω!!!.....ουαααα..χαχαχα....πωπω συγκινΙηση!!!!

το νου σας ρεμαλιαααα!!!

εγω λεω να παρεις την κιθαρα να παιξεις κανα τραγουδι!!

αντε μην κλες θα σε παω στην Λαρισα!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..αυτη την στιγμη νιωθω ο πιο ευτυχισμενος ποδηλατης στη γη..!

Νιωθω επισης σαν να ειμαι ξανα μαθητης και να βιωνω το τελος της σχολικης χρονιας..
..με μια διαφορα : ανυπομονώ να ξαναρχισει το "σχολειο" !!

Παρολα αυτα , μεταξυ μας , ηταν ο μοναδικος τροπος να παμε διακοπες χωρις να εχουμε το σωμα μας στα νησια και το μυαλο στο..Θησειο , καθε επομενη καλοκαιρινη Παρασκευη !
Θα ηταν βασανιστικό !
Μια μικρη "Θυσία" , λοιπον , στο βωμο του "Θησειου(21:30)" για τις καλοκαιρινες διακοπες..για την υπολοιπη χρονια εχουμε το καλυτερο παρεακι !

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον καθενα μας για το κεφι , την ζωντανια ,την συμμετοχη ,την ορεξη ,τον ενθουσιασμο , την συγκίνηση !!!
Να ξερετε οτι η χαρα σας(μας) ειναι το κινητρο για αυτους που ασχολουνται λιγο παραπανω με τα οργανωτικα πριν την βολτα.Νιωθω ευγνωμοσύνη..

..η φετινη χρονια ηταν μονο η αρχη !

Να εχουμε ενα αληθινο καλοκαιρι !Ραντεβου το Σεπτεμβρη !

freeday2130
Εικόνα freeday2130
Απών/απούσα

TO VIDEO ΤΟΥ TOUR D'ATENE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ FREEDAY ΣΕΖΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η' ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ :

1/ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ (ΠΧ ΜΕ ΛΙΝΚ)
2/ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ MAIL ΣΤΟ xtravaganzagold@hotmail.com Ή
3/ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ GROUP ΤΟΥ FACEBOOK http://www.facebook.com/group.php?gid=49283986544&ref=mf#/photo_search.p...
.
ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ .

padelos
Απών/απούσα

teleia volta.wraies kai oi anifores kai oi katifores!moy aresei ppou imaste mia enomeni grothia!egw ektos apo ayti tin paraskevi (logo diakopwn)kathe paraskevi tha eimai sto thiseio stin gnwsti wra gia na vrw pareoula gia xalari volta me pagoto ypoxreotiko.oeeeeee kai den stamatwwwww!!!

freeday2130
Εικόνα freeday2130
Απών/απούσα
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

χεχε!
Οσοι μεινουν Αθηνα και τους βολευει φυσικα και θα μαζευονται για βολτουλες !!
Ξερω σιγουρα εναν ,τον Γιαννη (aflo) που ξεμεινε απο αδεια και θα ειναι Αθηνα.
Σε αρκετες θα ειμαι και γω μεχρι να καταφερω να φυγω για λιγο !

Απλα η βολτα-δομη-οργανωση-παρεα ,αν θες, freeday παει διακοπες !
55 μερουλες "υπομονη" ..

Άρια
Απών/απούσα

Πρέπει να δηλώσω ότι μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον ποδηλατικό χώρο. Αν και ο ρυθμός στην αρχή μας φάνηκε αργός τελικά αποδείχθηκε ευχάριστος καθότι μπορούσαμε να πιάνουμε κουβέντα και να πηγαίνουμε ήρεμα. Το κομβόι γενικά σού προσφέρει τέτοια ασφάλεια που παίρνεις μια γεύση από το πώς θα ήταν να κινείσαι σε ποδηλατόδρομο. Επίσης αποκτάς μια διαφορετική σχέση με την πόλη σου και το δημόσιο χώρο - δρόμοι που δε θα διέσχιζες σε μια φυσιολογική ημέρα, η νύχτα, οι άνθρωποι που βγαίνουν να χαιρετίσουν στα μπαλκόνια και τις καφετέριες.

Η οργάνωση απλά άψογη. Δεν είναι καθόλου εύκολο να αναλάβεις την ευθύνη της κίνησης τόσων ατόμων. Από τη διαδρομή μέχρι τη συνεχή επικοινωνία αρκετών οργανωτών με walkie talkie και το άμεσο κλείσιμο των πλαϊνών δρόμων για ασφάλεια, μέχρι και τα καθωσπρέπει σταματήματα για ανασυγκρότηση. Κάναμε και μερικούς περιπτεράδες πολύ ευτυχισμένους μεταμεσονύκτια. Επίσης ευχαριστούμε για τις καραμελίτσες :)

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

RESPECT σε όλους!!!
Η συμμετοχή... ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ
Το αποτέλεσμα... ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ
Την αγάπη μας για την βόλτα της Παρασκευής ....Την ΖΗΣΑΜΕ

Extra!!! Η ενέργεια σου ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, τα παραπάνω χιλίομετρα για να μας βγάλεις πανοραμικά πλάνα ΜΟΝΑΔΙΚΑ! ( οταν σε κάποια φάση σε βλέπω να κόβεις δρομό για να μας πετύχεις παρακάτω την ώρα που περνάμε ενας ενας - πιστεύω οτι θα ετοιμάσεις ενα σουπερ-ντουπερ βιντεο)

AfloEydK !!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!
H ενέργεια σου απίστευτη!!
Η Χάραξη της Διαδρομής!!!
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να αλλαξουμε ποδήλατα και να ποδηλατίσω με το θρυλικό AfloEydK-Bike!!

ElderlyBike!! ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ :

Ολα τα Παιδιά του Freeday που εφτιαξαν και ετοίμασαν τα αναμνηστικά δωράκια!!

Τα παιδιά με τα walkie Talkies!!!με τα οποία βοήθησαν στο να υπάρχει επικοινωνία, συνοχή. (Η φάση που κλείσαμε τον Κεντρικό στον Αγιο Δημητριο τα παιδια με τα ανακλαστικά γιλέκα!!)

Σε όλους μας για την συμμετοχή μας!!!

Και

Καλό ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Θέμης

Περιμένω με αγωνία να δω την ομαδική φωτογραφία που βγάλαμε στο τέλος οταν φτάσαμε στον Τερματισμό της Βόλτας!!!!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

σίγουρα δε θα φύγουμε όλοι. Αρκετοί θα ήμαστε και την άλλη Παρασκευή εδώ.
Άρα αν θέλουν κάποιοι να βρεθούν και την άλλη Παρασκευή, γιατί να μην ανεβάσουν θέμα εδώ και να μαζέψουν κόσμο και να βρεθούν;
Θέλω να πω... γιατί το φυλλάδιο έγραφε ότι το freeday πάει διακοπές τη στιγμή που σίγουρα θα βρεθεί κόσμος (προσωπική άποψη) και την άλλη Παρασκευή για να κάνει βόλτα;

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..το freeday , οπως ειναι και το γνωριζουμε ολοι , πανε..διακοπες (μαζι τους και η συγκεκριμένη διοργάνωση) !

Οσοι συμμετέχουν, παλι, σε αυτες φυσικα και μπορουν να κανονισουν κατι αλλο ανεξάρτητο και να πανε βολτα . Αυτονοητο !

(δεν καταλαβα τι..δεν καταλαβες !!χεχεχε!)

Παιδια στειλετε φωτογραφιες !!!

σχεδον 54 μερουλες υπομονη

portokali
Απών/απούσα

φυσικά και θα πηγαίνουμε βόλτες! Αυτό έλειπε, να κόψουμε και τις βόλτες. Και αφού απ΄ότι φαίνεται είμαστε αρκετοί αυτοί που θα ξεμείνουμε Αθήνα, θα κανονίσουμε σίγουρα βόλτες. Απλά δεν θα είναι freeday!
Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε την επόμενη Παρασκευή!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..that's the spirit !

Φωτογραφιες παιδιαααα !

Άρια
Απών/απούσα

Ξέχασα να αναφέρω στον ποδηλάτη που με ρώτησε για το φωτάκι μου πίσω. Έχει:
-5 προγράμματα (αναβοσβήνει πιο γρήγορα, πιο αργά κτλ)
-φως όταν πατάς το πίσω φρένο
-φλας μαζί με ήχο
-κόρνα με 5 διαφορετικούς ήχους
-μηχανηματάκι που τα ελέγχει όλα αυτά με το τιμόνι, δείχνοντάς σου παράλληλα σε ποιο πρόγραμμα βρίσκεται το φως σου για να μην χρειαστεί να κατέβεις.

Καφέ δεν φτιάχνει, λυπάμαι :P

Τέλος πάντων, άμα μαζευτείτε κάποιοι που θέλετε μπορώ να σας φέρω από το εξωτερικό όταν κατακατέβω.