FREEDAY 30/04/10

31 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
freeday2130
Εικόνα freeday2130
Απών/απούσα

-φουσκωνουμε λαστιχα , παιρνουμε σαμπρελα , φωτακια μπρος/πισω,παιρνουμε κρανος και τα λεμε την Παρασκευη στο γνωστο σημειο-
πλατεια Ασωματων (σταθμος ΗΣΑΠ Θησειου) , 21:30 !

Τα υπολοιπα απο κοντα..

21:30-02:00
Ποδηλατοβολτα καθε Παρασκευη , 21:30 Σταθμος Θησειου*
02:00-07:00
freeday παλαβοβολτα

ΚΑΝΟΝΕΣ ποδηλατοβόλτας FREEDAY εδω :
http://www.vimeo.com/4713744

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗΣ εδω :
http://www.vimeo.com/6612153

Πως ειναι μια freeday βολτα ?
http://www.vimeo.com/673776

To group στο facebook για θεματα ειδικα για το freeday:
http://www.facebook.com/group.php?gid=49283986544&ref=mf

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
TeslaCoil
Απών/απούσα

το λινκ
http://www.vimeo.com/673776
παραπεμπει σε εναν ισπανο τυπα που δεν την παλευει !!
ή εγω δεν ξερω την γλωσσα!!
ειναι ισπανικο το βιντεο και δεν εχει σχεση με ποδηλατο!!

νομιζω ηθελες να βαλεις αυτο το βιντεο
http://www.vimeo.com/6737768

ελπιζω να βοηθισα!! ευχαριστω!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

thanks mate !

Xipaki
Εικόνα Xipaki
Απών/απούσα

Μένω στην Πετρούπολη κ εδω κ πολλά χρόνια ποδηλατάδες κάνω στο βουνό με τα αγρίμια! Άντε κανα Πετρούπολη Χαιδάρι ή Περιστέρι! Σήμερα θα σας κάνω παρέα κ πιστευω θα περάσω τέλεια! Ντροπή μου όμως που δεν έχω κράνος κ σαμπρέλα, απο ανακλαστικα όμως ντισκομπάλα, τρόμπες, φως νερότηλεφωνο ειμαι κομπλέ! Επιφυλάσομαι την επόμενη φορά να είμαι απόλυτα οργανωμένος!

CU σήμερα!

jimhs
Απών/απούσα

εχω μαθημα μεχρι της 9, κατα της 10 θα προλαβω κανεναν????

Zubizzareta
Απών/απούσα

Aνετα προλαβαινεις,ειδικα αν μενεις κοντα στο κεντρο....εμεις φαντασου ξεκιναμε 9.30 απο Αιγαλεω!!

jennifer
Απών/απούσα

Μηπως ξερει καποιος ποια ειναι η σημερινη διαδρομη στο περιπου?

-bike-
Εικόνα -bike-
Απών/απούσα

OLOI sthn panelladikh poreia pedia elpizw na uparxei enhmerwsh sto freeday kai na mhrastoun afises kai ekei ... kalh volta ! ! !

jimhs
Απών/απούσα

και εγω απο αιγάλεω θα ξεκιναγα
αλλα ακυρο δεν βρηκα παρεα και δεν φόρτωσα το ποδήλατο στο αμαξι
μμλκια μια αλλη φορα..

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

jennifer wrote:
Μηπως ξερει καποιος ποια ειναι η σημερινη διαδρομη στο περιπου?

..βορεια !

Zubizzareta
Απών/απούσα

jimhs wrote:
και εγω απο αιγάλεω θα ξεκιναγα
αλλα ακυρο δεν βρηκα παρεα και δεν φόρτωσα το ποδήλατο στο αμαξι
μμλκια μια αλλη φορα..

Την επομενη κανονιζουμε και ερχεσαι μαζι μας!!

jimhs
Απών/απούσα

οκ μεσα!!

TeslaCoil
Απών/απούσα

Λοιπον μενω πετρουπολη και κατεβένω με το ποδηλατο!!
απο Αιγαλεω δεν ξερω , αλλα πιστευω πως μπορεις να βρεις ατομα απο εκει!!

γενικα οσοι εισται κοντα στην Πετρουπολη
να κανονιζουμε να συναντιομαστε καπου σαν groupaki. π.χ. Λακιοτη μια ωρα που να μπορουμε ολοι!!

εγω δεν μπορω καθε παρασκευη , αλλα γινει συχνα και μαζευομαστε , μην παει ενας μονος του!!

αν ειναι κανεις λοιπον που θελει περιμενω Π.Μ. με το κινητο του να κανονισουμε!!

ετσι και αλλιως 30λεπτα θελω περιπου για να ειμαι θυσειο!!
οχι απο κεντρικους δρομους!!

ευχαριστω!!

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

Δημήτρη,μπορεί να σου ζήτησα συγγνώμη κατά τη διάρκεια της βόλτας,όμως επειδή ο πολύς ο κόσμος έχει μείνει με τις εικόνες της έντονης λογομαχίας,θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη και μέσα από το φόρουμ,διότι ούτε δικαίωμα μου έχεις δώσει να σου φωνάξω,άλλα και ούτε για μένα είναι ο εγγεκριμένος τρόπος συμπεριφοράς απέναντι σε κάποιον άλλον.Απλώς εκείνη την στιγμή ένιωσα πως γινόμασταν αυτοί που κατηγορούμε.Αυτά όσον αφορά εσένα.

Καθώς γυρνούσα από το freeday,στη διαδρομή,έφερα στο μυαλό μου όλο το περιστατικό που έγινε στην Καποδηστρίου και θυμήθηκα πως ο λόγος της εκρηξής μου δεν ήσουν εσύ (άσχετα αν παρεμπόδιζες το αυτοκίνητο να φύγει),αλλά ο άλλος που έβαλε κάθετα το ποδήλατο του στην αριστερή λωρίδα και έλεγε του οδηγού πως δεν θα πάει πουθενά και εδώ θα κάτσει!!!
Γιατί ρε παληκάρι,τσιφλίκι σου είναι ο δρόμος;;;στο χωράφι σου είναι;Αν δεν μπορείς να συνυπάρξεις με τα άλλα μηχανοκίνητα,κάτσε σπίτι σου.Αυτό βέβαια αφορά και άλλους.
Που ήσουν,όταν στην Αγία Παρασκευή σε ένα στενό περασμένες 2 και ένω είχαμε σταματήσει,άρχισαν κάποιοι να φωνάζουν και να χτυπάνε τα κουδουνάκια;(spyrosv,χάρηκα που σε γνώρισα χθες,αλλά σχετικά με την αποροία που είχες "γιατί δεν το λες τότε αντί να το γράφεις στο φόρουμ" και που το είπα,πρφφφ!)
Μα καλά και εσείς που το κάνατε αυτό,τόσο καταπιεσμένοι είστε;;;
Ανθρωποι,οι οποίοι με ό,τι ασχολούνται,θεωρούν πως έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις,δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους και με αυτά που τους περιβάλουν.
Επίσης σε αυτόν που αναρωτήθηκε στην πλατεία Κένεντυ "είμαστε 300,τι θα μας κάνει (ένας οδηγός)",έχω να του πω πως δεν είμαστε μπράβοι κανενός!

Κατά τ΄ άλλα το αστειάκι του Berry μας μειώνει ως ποδηλάτες,όλα αυτά που κάνουν κάποιοι στα freeday,επωφελούμενοι του πλήθους δεν έχουν σημασία!

*Οσον αφορά το ζευγάρι των ηλικιωμένων που ήταν στο αυτοκίνητο στην Καποδιστρίου,λυπάμαι πάρα πολύ για την δήμευση της ελεύθερης μετακινησής τους που υπέστησαν από την αριθμητική υπεροχή των ποδηλατών και για την διαφορετική εικόνα που εισέπραξαν...ή αυτή θέλουμε να δείχνουμε;(Ρητορικό ερώτημα).

Καλό ξημέρωμα.

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

τέλειο το βίντεο που έφτιαξες και ειδικά τα μουσικά θέματα που επέλεξες
http://www.youtube.com/watch?v=hYi80kmOizY

Αυτό το freeday μάθαμε και έτσι θέλουμε να μείνει!

tabakiera
Απών/απούσα

καλημέρα κ καλή πρωτομαγιά νίκο
βλέπω πριν κοιμηθείς τόσο αργά είπες να ξεκαθαρίσεις κάποια βάρη από το γενικά όμορφο φρήντεη
το παθαίνω και γω και σε καταλαβαίνω...
επειδή και για μένα το φρη είναι μια κορυφαία στιγμή της βδομάδας μου, με ενδιαφέρει πολύ πως θα το κρατήσουμε σε ένα επίπεδο που μας αφήνει όλους μια ευχάριστη γεύση στο τέλος...
έχω ξαναγράψει πως καγκούρικες και γηπεδικές συμπεριφορές ενοχλούν πολλούς από μας και καλό είναι ο ένας να σέβεται τις ευαισθησίες του άλλου, βρίσκοντας μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική του ανάγκη για εκτόνωση και την ανάγκη του διπλανού του (όχι μόνο του ποδηλάτη διπλανού) να νιώθει κ αυτός όμορφα. γενικά δηλαδή είναι μάλλον καλύτερο να σεβόμαστε το διπλανό μας παρά να εκτονώνουμε τα νεύρα μας, γι αυτά ας κάνουμε λίγο παραπάνω πετάλι...
προσωπικά χτύπησα μερικές φορές το κουδουνάκι μου περνώντας από τον παπάγο, έτσι μπας και δώσω μια σουρρεαλιστική νότα σε μια σχετικά βαρετή συνοικία, αλλά τώρα που το λες προφανώς αυτό είναι κάτι δικό μου και δεν αφορά τον άνθρωπο που ξεκουράζεται στο κρεβάτι του.
αναφορικά με τα αυτοκίνητα, νομίζω έχεις πολύ δίκιο, χρειάζεται ευγένεια, ευγένεια, ευγένεια. Και ως προς το μεταξύ μας και τις γειτονιές που περνάμε χρειάζεται σεβασμός, σεβασμός, σεβασμός.
το καλό παράδειγμα που λεμε.
πάντως ήταν όμορφα και χθές, ας μη χάνουμε τη μεγάλη εικόνα.
και νομίζω είναι σημαντικό που εκφράζουμε τις ευαισθησίες μας στο φόρουμ.
καλή πρωτομαγία!

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

tabakiera wrote:
καλημέρα κ καλή πρωτομαγιά νίκο

kspk
Απών/απούσα

...και καλό μήνα!!!
Δεν βρέθηκα μπροστά σε κάποιο απο τα χθεσινά περιστατικά και δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε,μόνο τις φωνές και τον γενικότερο εκνευρισμό αντιλήφθηκα.Η δική μου γνώμη πάντως είναι πως απο την στιγμή που απαιτούμε να μας σέβονται οι υπόλοιποι οδηγοί στον δρόμο το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και εμείς και όχι να συμπεριφερόμαστε σαν ένα τσούρμο που βγαίνει στο δρόμο έτοιμο για καβγά,χάνεται λίγο και ο σκοπός της βόλτας νομίζω έτσι,που εκτός απο εκτόνωση και διασκέδαση είναι και να διαδώσουμε την ιδέα -όπως λέει και στο βιντεακι πιο πάνω-. Αυτό που μου έκανε λίγο άσχημη εντύπωση ήταν αυτά τα κουδουνάκια στα στενά της Αγ. Παρασκευής 2:00 το βράδυ...δεν μας φταίει σε τίποτα ο κόσμος που θέλει να κοιμηθεί,λίγος σεβασμός ρε παιδιά! Δίνουμε την εντελώς αντίθετη εντύπωση απο αυτή που θέλουμε με κάτι τέτοια σκηνικά.

Tzoutzoukos
Εικόνα Tzoutzoukos
Απών/απούσα

Nikosnikos wrote:
Δημήτρη,μπορεί να σου ζήτησα συγγνώμη κατά τη διάρκεια της βόλτας,όμως επειδή ο πολύς ο κόσμος έχει μείνει με τις εικόνες της έντονης λογομαχίας,θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη και μέσα από το φόρουμ,διότι ούτε δικαίωμα μου έχεις δώσει να σου φωνάξω,άλλα και ούτε για μένα είναι ο εγγεκριμένος τρόπος συμπεριφοράς απέναντι σε κάποιον άλλον.Απλώς εκείνη την στιγμή ένιωσα πως γινόμασταν αυτοί που κατηγορούμε.Αυτά όσον αφορά εσένα.

Καλό ξημέρωμα.

Νικο οπως σου ειπα και χθες δεν χρειαζοταν να το κανεις αυτο αλλα μιας και το εκανες σ'ευχαριστω πολυ και θελω να δεχτεις και την δικια μου συγνωμη που σου μιλησα αποτομα και ασχημα.
καλο ποδηλατικο μηνα σε ολους.

parias
Εικόνα parias
Απών/απούσα

Υπάρχει μια κουβέντα, σχετικα με το πως συμπεριφερομαστε και πως κινουμαστε ασφαλώς στους δρομους. Παρατηρώ οτι πολλοι συνπεταλιστες freedayers δοκιμάζουν να το λυσουν με δυνατες φωνες προς ενα πλήθος 300 περιπου ποδηλατών. Αυτο και αναποτελεσματικό ειναι (να εχεις 5-10-15 ανθρώπους να ουρλιαζουν σε αλλους διακοσους ΟΟΟΟΛΟΙΙΙ ΣΕ ΜΙΑΑΑΑ ΛΩΡΙΙΙΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ) αλλά και φερνει λιγο στο μυαλο καταστασεις με κοπαδια και τσοπανους (δεν το λεω με την κακη ενοια το δευτερο ε? Αλλωστε οι ρολοι συχνα εναλασονται και ολοι μια φωναζουν και μια τους φωναζουνε). ΙΣΩΣ, λεω ίσως να ηταν πιο αποτελεσματική μια μεθοδος ή μαν του μαν η να περναει καποιος κατα μηκος και να λεει καθε 5 μετρα "παιδια μηπως μπορειτε να πατε σε μια λωριδα γιατι παιζει το και το"

Κυριως το λεώ αυτο ΜΠΑΣ ΚΑΙ ειναι πιο αποτελεσματικο, αλλα και για να μειωθει το αποτυπωμα θορυβου που παραγουμε, ετσι ωστε να ευχαριστιομαστε την βολτουλα μας.

Ανυγουαιη μια ιδεα λεω. I will freeday either way!

rallistas
Απών/απούσα

Xipaki wrote:
Μένω στην Πετρούπολη κ εδω κ πολλά χρόνια ποδηλατάδες κάνω στο βουνό με τα αγρίμια! Άντε κανα Πετρούπολη Χαιδάρι ή Περιστέρι! Σήμερα θα σας κάνω παρέα κ πιστευω θα περάσω τέλεια! Ντροπή μου όμως που δεν έχω κράνος κ σαμπρέλα, απο ανακλαστικα όμως ντισκομπάλα, τρόμπες, φως νερότηλεφωνο ειμαι κομπλέ! Επιφυλάσομαι την επόμενη φορά να είμαι απόλυτα οργανωμένος!

CU σήμερα!

Την Παρασκευη θα παμε αλλοι 2 απο Πετρουπολη!Για οργανωσου να βρεθουμε κι εσυ και ο TeslaCoil!

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

parias wrote:
Υπάρχει μια κουβέντα, σχετικα με το πως συμπεριφερομαστε και πως κινουμαστε ασφαλώς στους δρομους. Παρατηρώ οτι πολλοι συνπεταλιστες freedayers δοκιμάζουν να το λυσουν με δυνατες φωνες προς ενα πλήθος 300 περιπου ποδηλατών. Αυτο και αναποτελεσματικό ειναι (να εχεις 5-10-15 ανθρώπους να ουρλιαζουν σε αλλους διακοσους ΟΟΟΟΛΟΙΙΙ ΣΕ ΜΙΑΑΑΑ ΛΩΡΙΙΙΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ) αλλά και φερνει λιγο στο μυαλο καταστασεις με κοπαδια και τσοπανους (δεν το λεω με την κακη ενοια το δευτερο ε? Αλλωστε οι ρολοι συχνα εναλασονται και ολοι μια φωναζουν και μια τους φωναζουνε). ΙΣΩΣ, λεω ίσως να ηταν πιο αποτελεσματική μια μεθοδος ή μαν του μαν η να περναει καποιος κατα μηκος και να λεει καθε 5 μετρα "παιδια μηπως μπορειτε να πατε σε μια λωριδα γιατι παιζει το και το"

Κυριως το λεώ αυτο ΜΠΑΣ ΚΑΙ ειναι πιο αποτελεσματικο, αλλα και για να μειωθει το αποτυπωμα θορυβου που παραγουμε, ετσι ωστε να ευχαριστιομαστε την βολτουλα μας.

Ανυγουαιη μια ιδεα λεω. I will freeday either way!

πολυ σωστο,ειδα και εγω κατι τετοιο περιστατικο(παλι)και παραλιγο να δημιουργηθει θεμα απο κατι παιδια που ειχαν ερθει πρωτη φορα....με ηπιο τονο τους το εξηγησα και ολα οκ. Δε θελει κοπο (φωνες και τσαμπουκαδες) θελει τροπο

AfloEydK
Απών/απούσα

με μεγαλη προσοχη διαβαζω οσα γραφονται εδω
ειναι γεγονος πως το freeday εχει γιγαντωσει με αυξηση πανω απο 100% στους φιλους που συμμετεχουν οπως ηταν και αναμενωμενο οσο καλυτερευει ο καιρος και οσο το ποδηλατο το τελευταιο διαστημα κερδιζει ''εδαφος'' στην καθημερινοτητα των αθηναιων
μια μαζικη ποδηλατοβολτα 300+ πολιτων καθε βδομαδα σε κεντρικους η μη δρομους της πρωτευουσας αποτελει ενα πρωτοφανες γεγονος
που σιγουρα δεν εχουμε συνηθισει ουτε εμεις αλλα ουτε και οι φιλοι οδηγοι
η αυξηση του αριθμου των ποδηλατων απο μονη της γεννα πολλα προβληματα στην διεξαγωγη της βολτας οσο αφορα το περασαμα μας στους δρομους
ενα μποτιλιαρισμα ειναι αναμενομενο και ειναι αδυνατη η αποφυγη του σε δρομους μιας λωριδας
οπως ολοι καταλαβαινουμε ειναι αδυνατον να χωρεσουμε ολοι(300 ποδηλατα & αυτοκινητα ) σε δρομο οπως η πατησιων,αχαρνων,λιωσιων κλπ οποτε δεν μπορουμε παρα να καταλαμβανουμε ολο το πλατος του δρομου
σε δρομους με πολλες λωριδες κυκλοφοριας και πολυ κινηση μπορουμε να αφηνουμε μια λωριδα ελευθερη για τα αυτοκινητα αρκει αυτα για λογους ασφαλειας να μην πορευονται με ταχυτητες πανω απο τριπλασιες, τετραπλασιες απο τις δικες μας
πχ freeday 8-10 km/h
τα αυτοκινητα 30 - 40 km/h
πως το εξασφαλιζουμε αυτο?
βαζουμε εναν ποδηλατη μπροστα απο τα αυτοκινητα και οδηγει το 'κομβοι' με 30 χλμ/ω εως την κεφαλη
αν σε αυτο οι οδηγοι εχουν προβλημα και αντιδρανε διοτι εχουν την εντυπωση πως ο δρομος τους ανηκει αυτο ειναι δικο τους προβλημα
ο δρομος ειναι δημοσια περιουσια που ολοι μας πληρωνουμε ειτε ειμαστε οδηγοι αυτοκινητων ειτε οχι και απο την στιγμη που υπαρχει με σκοπο την μετακινηση των πολιτων πρεπει να φτιαχτει η καταλληλη υποδομη για τα μεσα
αυτοκινητο μηχανη ποδηλατο πεζοι κλπ
ο σκοπος ειναι να κανουμε μια βολτα που περιμενουμε πως και πως στο τελος της εβδομαδας για να κανουμε την αποφορτιση στο τελος της εβδομαδας αλλα αυτη φιλοι μου πρεπει να ειναι οσο το δυνατον ασφαλης
διοτι στην βολτα ερχονται και ποδηλατες χωρις μεγαλη εμπειρια
διοτι ειναι παρασκευη βραδυ και ξημερωματα σαββατου
διοτι τρεμω στην ιδεα να γινει μια φορα η στραβη και να χτυπησει καποιος απο αυτοκινητο που περναει διπλα του με 80-100χλμ την ωρα
αν ολα αυτα προκαλουν προβληματα στους φιλους οδηγους ζητουμε την κατανοηση τους και την υποστηριξη τους ετσι ωστε να φτιαχτει- η καταλληλη υποδομη για αυτο το νεο μεσω μετακινησης - διασκεδασης - ψυχοθεραπειας η οπως αλλιως το βλεπει κανεις οπως μας υποσχονται εδω και πολλα χρονια
παρολαυτα αν καποιος εχει προτασεις και λυσεις στα διαφορα προβληματα του freeday υπαρχει ενα θεμα που εχουμε ανοιξει ακριβως για αυτον τον λογο
μπορει εκει να γινουν παρατηρησεις προτασεις και αναφορες

AfloEydK
Απών/απούσα

την αποτελεσματικοτητα των μεθοδων ειναι κατι που ψαχω και εγω
η πιο αποτελεσματικη μεθοδος παντως εχω καταληξει πως ειναι η ενημερωση και η επιγνωση των κινδυνων που εκτειθεται ο καθενας απο εμας κινουμενος μεσανυχτα παρασκευης σε κεντρικο δρομο
δεν ειναι παρα δυσαρεστη η προσπαθεια επικοινωνιας με 300 ατομα
οποιος δεν καταλαβαινει τι εννοω μπορει να δοκιμασει μια φορα
δεν νομιζω πως θα θελει να το ξανακανει
αν θελετε η προσωπικη μου αποψη ειναι πως πρεπει αυτη η βολτα να καταλαμβανει ολο το πλατος του δρομου απ'οπου περναει
καταληψη του δρομου ως ενα μεγαλο ΟΥΦΦΦ στα καθως πρεπει και στα τυποποιημενα της μεγαλουπολης οποτε και δεν θα υπηρχαν προβληματα αυτου του ειδους

parias
Εικόνα parias
Απών/απούσα

Σ'αγαπω, και τις προσπαθειες σου εκτιμω!
Τωρα για τα αλλα, δικιο εχεις και δεν διαφωνουμε mate. To ξερω θα την βρουμε την ακρη.
Μπαγασακο...

TeslaCoil
Απών/απούσα

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για θέμα , αλλα ας δουμε μια εικόνα

Ένα μεγάλο respect από το bike respect που έκαναν αντιστοιχία ποδηλάτου - λεωφορείου - αυτοκίνητου σε όγκο !!! για να δούμε ποιος καταλαμβάνει ποιο πολύ χώρο.

Και χρόνο ίσως για να καλύψει μια απόσταση , αν και μόνο αν αυτή έχει υποδομή!!

http://elefstudio.smugmug.com/Events/Bikerespect/12041613_HB5J8#85450762...

RESPECT!!!!!

tomac4
Απών/απούσα

Πιστευω πως δεν ειναι σωστο να κλεινουν ολοκληροι οι μεγαλοι δρομοι γιατι ετσι στερεις το δικαιωμα στον αλλον να μετακινηθει οπως εκεινος εχει επιλεξει... Δεν πρεπει να εμποδιζουμε κανεναν... Ο δρομος ανηκει σε ολους κι εμεις καταλαμβανουμε τον χωρο που μας ανηκει...

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

tomac4 wrote:
Πιστευω πως δεν ειναι σωστο να κλεινουν ολοκληροι οι μεγαλοι δρομοι γιατι ετσι στερεις το δικαιωμα στον αλλον να μετακινηθει οπως εκεινος εχει επιλεξει... Δεν πρεπει να εμποδιζουμε κανεναν... Ο δρομος ανηκει σε ολους κι εμεις καταλαμβανουμε τον χωρο που μας ανηκει...

Ισως για πρώτη φορά συμφωνώ με tomac και προσθέτω ότι είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να διεκδικούμε χώρο που δεν μας ανήκει εκτός εάν θέλουμε να θεωρηθούμε πορεία με όποιες συνέπειες.
Ο χώρος που μας ανήκει είναι η δεξιά λωρίδα του δρόμου, εάν αυτός έχει περισσότερες από μία πρέπει να τις αφήσουμε ελεύθερες

rallistas
Απών/απούσα

Παιδια τι ωρα φευγετε απο Θησειο?Επειδη δουλευω ως τις 9 σε μαγαζι και μεχρι να κλεισει θα παει 9+ αν θα ειμαι 10 παρα 20 εκει θα σας προλαβω?

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

21.40 αν ερθεις μεχρι και καφε προλαβαινεις να πιεις

ανετα, ελα

rallistas
Απών/απούσα

Θα φυγει κανενας απο Δυτικα να παμε μαζι αν ειναι?

contact