Για Παρασκευη 21/5/2010-FREEDAY

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
petran
Εικόνα petran
Απών/απούσα

Καλησπερα παιδια.Υποθετω οτι την ερχομενη Παρασκευη θα υπαρχει παλι Freeday.θα ελεγα να δουμε μηπως κανονισουμε να παμε.Να βρεθουμε καπου και να παμε μαζι.Εγω πρωτα ο θεος,ειμαι μεσα.P.S Ελπιζω να βαζω το θεμα στο σωστο μερος.Γεια χαρα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
mirmar_d
Απών/απούσα

Γεια σου!
Λιγο περιεργο μου φανηκε το θέμα που ανεβασες! δεν καταλαβα βασικα καλα..
Εσυ θες να πας Freeday αλλα δεν εχεις παρεα να κατεβεις θησειο και να επιστρεψεις μετα?Αν ειναι έτσι πρεπει μαλλον να μας πεις απο ποια περιοχή εισαι για να απαντησει κάποιος γείτονας σου...
Μπορεί βεβαια και να το εξηγησες καλα αλλα εγω να μην καταλαβα...σόρυ σε αυτην την περιπτωση για την παρεμβαση! φιλια!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Αν θες γραψε απο που ξεκινας(περιοχη)και τι ωρα περιπου.
Υπαρχουν ηδη παρεες γειτονων ποδηλατων που προσυγκεντρωνονται σε κεντρικο σημειο της περιοχης τους και ξεκινουν μαζι για το freeday.
(απο οσο γνωριζω υπαρχουν ομαδες απο Βορεια , Δυτικα , Πειραια , Ν.Σμυρνη και αλλες).
Αν δεν υπαρχει καποια στην περιοχη σου , ή θες να οργανωσεις μια καινουρια συγκέντρωση(πχ με διαφορετικη ωρα εναρξης/σημειο συναντησης) κανε μια ανακοινωση εδω , στο post του freeday
(πχ http://www.podilates.gr/?q=node/8857) , και στο group facebook "freeday - ποδηλατες" ( http://www.facebook.com/group.php?gid=49283986544&ref=mf )
και..σiγουρα θα βρεις την παρεα που ζητας !

c u there !

petran
Εικόνα petran
Απών/απούσα

Καμμια παρεξηγηση βεβαια.Εχετε δικιο,ξεχασα να πω μερος.Μενω Αγ.Αναργυρους(δυτικα προαστια).Δεν εχω παει παλι Freeday.Καποια παιδια(που ακομα δεν τα γνωρισα,εδω κοντα μου)δηλωσαν διαθεση για απογευμα-βραδινη παρεα.Οποτε,με αλλους,ή μονος,θα παω freeday.Εβαλα το θεμα,μηπως παμε με αλλα παιδια.Αλλωστε "επιφυλαχτηκα¨αν βαζω το post στο σωστο μερος.Γεια χαρα.

basilis2011
Εικόνα basilis2011
Απών/απούσα

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ