Κυριακατικες ποδηλατικες εξορμησεις

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ilias
Απών/απούσα

27 Αυγουστου
3 Σεπτεμβρη
10 Σεπτεμβρη (Αίγινα, αναχώρηση 10:00 από το λιμάνι του Πειραιά)

Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως (Άγαλμα Αθηνάς)

Ραντεβού (για την πρώτη 27/8) στις 4:00 το απόγευμα.

Προορισμός ο ιδιος. Στην γνωστο, από τον Ιούλιο, παραλία της Βούλας, από την ίδια διαδρομο και με τις ίδιες στάσεις. Τις επόμενες Κυριακές μπορεί να πάμε λίγο παραπέρα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
skywalker
Απών/απούσα

Δεν ειμασταν πολλοι χτες στο μπανιο, αλλα περασαμε καλα (καναμε και ισοτονικη διατροφη με σουβλακια στην επιστροφη). Ελπιζω την επομενη Κυριακη (3/9) να ειμαστε περισσοτεροι!

skywalker
Απών/απούσα

Λοιπόν, υπάρχει μια πρόταση η τελευταία Κυριακάτικη ποδηλατική εξόρμηση (μην ανησυχείτε, εννοώ η τελευταία από τις προγραμματισμένες, μπορεί να γίνουν και άλλες charter...) αυτο την Κυριακο 10/9, να μην γίνει στη Βούλα όπως τις προηγούμενες δύο Κυριακές, αλλά να μετατραπεί σε διομερο με σκηνές στην Αίγινα. Νομίζω ότι είναι σχεδόν "φανταστικο" αυτο η ιδέα! Απλά ας γραφτούν και άλλες γνώμες για να δούμε πόσο δημοφιλος είναι αυτο η πρόταση.

Kosmas Anagnost... (χωρίς επαλήθευση)

επειδο γνωρίζω από Αίγινα, έχω να προτείνω τα εξος σε όσους πάνε (δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορώ να συμμετάσχω):
1) να κατέβουν με τον ΗΣΑΠ στον Πειραιά για να χαρούν τα κέρδη των αγώνων μας (που δεν πρέπει να σταματοσουν)
2) για κατασκονωση μου έρχονται στο μυαλό τρία μέρη:
- είδα πριν 2 βδομάδες να κατασκηνώνουν στην περιοχο "Κολώνα", κοντά στο λιμάνι, όπου υπάρχει ένα αλσύλιο με πεύκα δίπλα στη θάλασσα. Δεν είναι φοβερά αλλά είναι βολικά γιατί είναι δίπλα στη χώρα.
- υπάρχει μια τοποθεσία στην Αγ.Μαρίνα με βραχώδη ακτο, που συνιστά το καλύτερο τοπίο στην Αίγινα. Εκεί πάει μόνο χωματόδρομος από την ταβέρνα του "Θολού" και είναι οσυχα και ιδανικά για free camping, αν εξαιρέσουμε ότι δεν υπάρχουν ευκολίες πόσιμου νερού. Πάντως η ταβέρνα που προανέφερα είναι από τις καλύτερες στην Αίγινα και προσφέρεται για τρελά τσιμπούσια. Απλά η τοποθεσία είναι μακρυά, έχει ανηφόρες και είναι λίγο δύσκολο να τη βρει κανείς. Αν το αποφασίσετε επικοινωνοστε μαζί μου στο anakosmas@gmail.com να σας εξηγοσω πως θα πάτε.
- υπάρχει ακόμα ένα νησάκι απέναντι από την Πέρδικα που λέγεται "Μονο". Εκεί κάποτε γινόταν κάμπινγκ, αλλά τώρα πια δεν ξέρω. οο μόνο που γνωρίζω είναι ότι πας με καραβάκι και ότι έχει πολλά παγώνια (χμ...).
Όποια απόφαση και αν πάρετε, η ποδηλατικο διαδρομο που προτείνω ανεπιφύλακτα είναι Αίγινα-Πέρδικα, όλο παραλιακά, με οπιες κλίσεις (σχεδόν επίπεδη), περίπου 30-45 λεπτά και ωραία βραχάκια με σκιές για βουτιά στο τέρμα. Επίσης παίζουν αρκετά συμπαθητικά μαγαζάκια για όποιον πεινάσει ο θέλει να πιει ένα καφέ εκεί, όπως και λεωφορείο για το γυρισμό για όποιον δεν αντέχει την επιστροφο.
Αυτά τα ολίγα, για ότι χρειαστείτε επικοινωνοστε μαζί (αν τελικά δεν μπορέσω να έρθω και εγώ μαζί σας).

κοσμάς

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

EKTAKTI ANAKOINVSI

To mpanio tis Kyriakis metatrepete se imerisia ekdromi stin Aigina.

Gia sas tous ksenixtides (kseroume oti den mazeueste sto spiti to Sabbato prin na jimerosei) kataferame kai to kanonisame oste na figoume me to ploio ton 10:00 gia Aigina.
Ranteuou 15-20 lepta noritera sto limani tou Peiraia mprosta apo to ploio gia Aigina (apo oso thimamai einai opos bgaineis apo ton ilektriko aristera). Na ypenthimiso oti einai Kyriaki kai ara epitrepontai ta podilata oli ti mera ston ilektriko (2 sto teleutaio bagoni, koitajte ti sxetiki anakoinosi tou ISAP http://www.podilates.gr/?q=node/53 ).

I epistrofi tha ginei mia apo tis parakato ores 20:15, 20:30, 20:45 (tha kanonistei epitopou me dimokratikes diadikasies, an kapoios thelei na girisei noritera exei kai pio prin dromologia).

Ferte petsetes, magio, antiliaka, kolatsio klp...

Ta leme tin Kyriaki to proi

gia perissotera http://www.podilates.gr/?q=node/80

skywalker
Απών/απούσα

Αρκετός κόσμος χτες στην Αίγινα (κοντά στα 20 άτομα). Κουραστοκαμε λίγο να βρούμε τη σωστο παραλία, αλλά έμειναν νομίζω καλές εντυπώσεις σε όλους. οπάρχουν σκέψεις και για την επόμενη Κυριακο. Αναμείνατε στο ακουστικό σας...!

skywalker
Απών/απούσα

Θα γίνει τίποτα τελικά αυτο την Κυριακή (μπάνιο κ.τ.λ.);

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Δεν μπορεί αρκετός κόσμος από αυτούς που έρχονται...
Δεν ξέρω τι να κάνουμε τελικά.

skywalker
Απών/απούσα

Δεν θα με χάλαγε πάντως να πηγαίναμε για ένα ακόμα μπάνιο στη Βούλα. Ο καιρός έχει αρχίσει να κρυώνει και μάλλον θα είναι το τελευταίο για φέτος αν πάμε. Εκτός αν αποφασίσουμε από ποδηλάτες να το γυρίσουμε σε χειμερινοί κολυμβητές!