τωρα γιατι βαζουμε και θεματα ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ;
τι σχεση ποτε ξεκινησε ο καθε ενας;
μηπως ηθελες κατι αλλο να πεις;
Οντως , ευκολα παρεξηγήσιμο ειδικα απο οσους (σαν εμας τα αγορακια) εχουμε παει στρατο.
O Bασιλης παντως αναφερεται στην "ταση" των ανθρωπων να προσαρμοζονται ,ποσο μαλλον οταν επιθυμουν να συμμετέχουν σε μια κοινη προαιρετικη δραση .
Οταν πχ. πας σε μια βολτα των "αλητογατων" και ακολουθεις το "προγραμμα" της βολτας, δεν σεβεσαι εμμεσα οσους εκαναν την ιδεα που συμμετεχεις δραση?
Αν δεν σου αρεσει , εχεις (φυσικα) το δικαιωμα να μην ξαναπας ή ακομα να κανεις κατι απο την αρχη , αν δεν σου αρεσουν τα ηδη υπαρχοντα.
Δεν εχεις ομως το δικαιωμα να βριζεις τον αλλο , οπως δεν εχει δικαιωμα να κανει το ιδιο .
Ξερω οτι ισως ακουγεται "καπως" , αλλα οταν εχεις δωσει μερος της ψυχης και του ελευθερου σου χρονου για να υποστηριξεις μια ιδεα και ειδικα οταν το εχεις κανει σε βαθος χρονου , σε ενοχλει περισσοτερο οταν σου επιτίθενται χυδαια , προσωπικα και απροκαλυπτα .
Και για το freeday εχουν προσπαθησει πολλοι , αλλοι οργανώνοντας και αλλοι συμμετέχοντας ..
τιποτα δεν επαθα βρε Tomac4 και τιποτα δεν με πειράζει απλά μια σημείωση εκανα! (οπως μπορεις να διαβάσεις παραπάνω) για το Critical mass δεν ειχα μπει στην διαδικασια να δω ποτε το διοργανώνουν σε αλλες πολεις, σε άλλες χώρες. και ετσι διαβαζοντας το ποιο πάνω σχόλιο ειπα να το αναζήτησω στο Ιντερνετ και βρήκα στο wikipedia αυτό.
Και απλά εκανα μια σημείωση οτι δεν ξέρω προσωπικα για την επιλογη που εχει γινει στην Αθήνα )
Απορω γιατι σου φαίνεται το comment μου ως γκρίνια και φαγομάρα....
Η πληροφορία είναι γκρίνια? είνια φαγομάρα?
Τώρα για το ποδήλατο 10Km το μήνα δεν το καταλάβα. Τελος πάντων.
Για μένα ποδηλάτης είναι ο καθένας άσχετα με πόσα χιλιόμετρα κάνει(ας είναι και σε 100 ώρες 5 κμ) και επίσης ναι η βόλτα της Παρασκευής στην αρχή ήταν ανώνυμη και την κανόνιζε ο καθένας μας,δίνω δίκιο στο Χαρίλαο η βόλτα ανήκει σε όλους,ναι να κανονίζεται απο όλους
η βολτα ηταν και ειναι της παρασκευης
με 10-15 ατομα και κανονιζαμε μεταξυ μας κατα την διαρκεια του χειμωνα
στα 100+ ατομα ποιος θα πρωτοκανονισει? λεω τωρα εγω.....
το δοκιμασαμε και αυτο και το αποτελεσμα ηταν το απολυτο χαος
στην βολτα της παρασκευης (freeday) ειναι ολοι εμπροσδεκτοι παντως παρολο που
ο χαριλαος ο γιωργος και καναδυο ακομα εδειξαν απο την αρχη αλλα και σε βαθος χρονου οτι εχουν διαφορετικη αποψη και οραμα για το πως πρεπει να γινονται αυτες
με γεια τους με χαρα τους
να κανουν μια βολτα ετσι οπως την ονειρευονται και να ηγηθουν κιολας αφου ειχαν τετοιες βλεψεις
Τι σημασία έχει το όνομα της ομάδας;
Τι σημασία έχει αν στις βόλτες πηγαίνουν οι νότιοι ή οι βόρειοι;
Τι πιθανή σχέση έχει ο παραλογισμός και η δουλικότητα του στρατού με κάτι τόσο ελεύθερο όπως το ποδήλατο; Και κατά συνέπεια...
Τι σημασία έχει ποιός είναι παλιός;
Ποιά είναι η φιλοσοφία του φριντέη και σε τι διαφέρει από όοοοοοοοολες τις υπόλοιπες ποδηλατοβόλτες;
Για ποιόν λόγο γίνονται όλες αυτές οι συζητήσεις; Κερδίζει κανείς κάτι;
Έχουν την παραμικρή σχέση με το ποδήλατο;
Αν σε κάποιους αρέσει η πολιτική και η κοπαδοποίηση, εκλογές έρχονται, καιρός να εκτονωθείτε εκεί...
Αν σε κάποιους αρέσει η πολιτική και η κοπαδοποίηση, εκλογές έρχονται, καιρός να εκτονωθείτε εκεί...[/quote]
Έχω την εντύπωση οτι όλα γίνονται, γιατί όπως λέει ο λαός "10 Έλληνες, 11 αρχηγοί".
Βρε παιδιά, έτσι που το πάτε δεν θα μας κάνουν ποδηλατόδρομους ρινγκ θα μας φτιάξουν για να πέσει και καμιά ψιλούλα.
Άντε τώρα αφήστε τα αυτά.
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια. Μικρά και μεγάλα.
ήθελα να τοποθετηθώ αλλά τα δύο τελευταία posts κάλυψαν τις απόψεις μου πλήρως.
μου απομένει να επαναλάβω καλή σχολική και ποδηλατική χρονιά σε όλα τα παιδιά!
Σε κατι επιμονες γκρινιες και διαδικτυακες μουρμουρες κρυβεται η αιτια για οτι διαβαζετε παραπανω.
Αληθεια , χαιρομαι που δένονται οι ποδηλατες σε ξεχωριστες παρεες που τους αντιπροσωπευουν και κανουν αυτο που τους γουσταρει χωρις να δινουν,αλλα και να απαιτουν , λογαριασμο απο κανενα.
Χαιρομαι επισης που φτασαμε στο σημειο να εχουμε τη πολυτέλεια να διαλεγουμε την ποδηλατικη παρεα που γουσταρουμε και σαν αποψη και οχι μονο επειδη "δεν υπαρχει αλλη για ποδηλατο".
Πραγματικα το freeday εχει ακουσει , απο μεμονωμένα προσωπα μονο , γκρινιες για το οτιδηποτε.
Προσωπικα δε νομιζω να ξανασχοληθω με παρομοιες μικροτητες , εκτος αν αναφερθει καποιος προσωπικα.
Χαιρομαι επισης που φτασαμε στο σημειο να εχουμε τη πολυτέλεια να διαλεγουμε την ποδηλατικη παρεα που γουσταρουμε και σαν αποψη και οχι μονο επειδη "δεν υπαρχει αλλη για ποδηλατο".
Oute sta trela mas oneira h poluteleia ths epiloghs
πριν κανένα μήνα που βρήκα τους podilates.gr σχημάτισα την εντύπωση ότι γίνεται μία βόλτα κάθε παρασκευή που ονομάζεται ή critical mass ή freeday ή ποδηλατοβολτα
μετά την ποδηλατοβόλτα που έκανα κάπου στα μέσα αυγούστου, σχημάτισα την εντύπωση ότι critical mass ή freeday λέγονται οι ποδηλατοβόλτες που είναι με πιο εύκολες διαδρομές (για τον πολύ τον κόσμο) και ότι κάποιες από τις ποδηλατοβολτες της παρασκευής είναι τέτοιες.
πριν μια βδομάδα διαπίστωσα ότι άλλο critical mass κι άλλο freeday
και απόψε... ότι άλλο freeday κι άλλο ποδηλατοβόλτα παρασκευής
Οντως , ευκολα παρεξηγήσιμο ειδικα απο οσους (σαν εμας τα αγορακια) εχουμε παει στρατο.
O Bασιλης παντως αναφερεται στην "ταση" των ανθρωπων να προσαρμοζονται ,ποσο μαλλον οταν επιθυμουν να συμμετέχουν σε μια κοινη προαιρετικη δραση .
Οταν πχ. πας σε μια βολτα των "αλητογατων" και ακολουθεις το "προγραμμα" της βολτας, δεν σεβεσαι εμμεσα οσους εκαναν την ιδεα που συμμετεχεις δραση?
Αν δεν σου αρεσει , εχεις (φυσικα) το δικαιωμα να μην ξαναπας ή ακομα να κανεις κατι απο την αρχη , αν δεν σου αρεσουν τα ηδη υπαρχοντα.
Δεν εχεις ομως το δικαιωμα να βριζεις τον αλλο , οπως δεν εχει δικαιωμα να κανει το ιδιο .
Ξερω οτι ισως ακουγεται "καπως" , αλλα οταν εχεις δωσει μερος της ψυχης και του ελευθερου σου χρονου για να υποστηριξεις μια ιδεα και ειδικα οταν το εχεις κανει σε βαθος χρονου , σε ενοχλει περισσοτερο οταν σου επιτίθενται χυδαια , προσωπικα και απροκαλυπτα .
Και για το freeday εχουν προσπαθησει πολλοι , αλλοι οργανώνοντας και αλλοι συμμετέχοντας ..
τιποτα δεν επαθα βρε Tomac4 και τιποτα δεν με πειράζει απλά μια σημείωση εκανα! (οπως μπορεις να διαβάσεις παραπάνω) για το Critical mass δεν ειχα μπει στην διαδικασια να δω ποτε το διοργανώνουν σε αλλες πολεις, σε άλλες χώρες. και ετσι διαβαζοντας το ποιο πάνω σχόλιο ειπα να το αναζήτησω στο Ιντερνετ και βρήκα στο wikipedia αυτό.
Και απλά εκανα μια σημείωση οτι δεν ξέρω προσωπικα για την επιλογη που εχει γινει στην Αθήνα )
Απορω γιατι σου φαίνεται το comment μου ως γκρίνια και φαγομάρα....
Η πληροφορία είναι γκρίνια? είνια φαγομάρα?
Τώρα για το ποδήλατο 10Km το μήνα δεν το καταλάβα. Τελος πάντων.
είμαι σε θέση να γνωρίζω, χθες ο dthemix έκανε km30+ και ήθελε κι άλλα!
Για μένα ποδηλάτης είναι ο καθένας άσχετα με πόσα χιλιόμετρα κάνει(ας είναι και σε 100 ώρες 5 κμ) και επίσης ναι η βόλτα της Παρασκευής στην αρχή ήταν ανώνυμη και την κανόνιζε ο καθένας μας,δίνω δίκιο στο Χαρίλαο η βόλτα ανήκει σε όλους,ναι να κανονίζεται απο όλους
και θα είμαι στη βόλτα της Παρασκευής φυσικά
η βολτα ηταν και ειναι της παρασκευης
με 10-15 ατομα και κανονιζαμε μεταξυ μας κατα την διαρκεια του χειμωνα
στα 100+ ατομα ποιος θα πρωτοκανονισει? λεω τωρα εγω.....
το δοκιμασαμε και αυτο και το αποτελεσμα ηταν το απολυτο χαος
στην βολτα της παρασκευης (freeday) ειναι ολοι εμπροσδεκτοι παντως παρολο που
ο χαριλαος ο γιωργος και καναδυο ακομα εδειξαν απο την αρχη αλλα και σε βαθος χρονου οτι εχουν διαφορετικη αποψη και οραμα για το πως πρεπει να γινονται αυτες
με γεια τους με χαρα τους
να κανουν μια βολτα ετσι οπως την ονειρευονται και να ηγηθουν κιολας αφου ειχαν τετοιες βλεψεις
αυτα απο μενα
εκφραζω προσωπικες αποψεις
περισσοτεροι βοριοι τις Παρασκευες οπως ανεβαινουν οι νοτιοι .
Ποιοι νότιοι 1-2 φορές που ανέβηκαν? χμμμμμμμμμ
a tora xorizomaste k se omades?notioi vorioi ditiki anatoliki kentrooi?
nomiza oti ipes oti opoi imaste podilates k den exoume onomata k omades
ela nte
Τι σημασία έχει το όνομα της ομάδας;
Τι σημασία έχει αν στις βόλτες πηγαίνουν οι νότιοι ή οι βόρειοι;
Τι πιθανή σχέση έχει ο παραλογισμός και η δουλικότητα του στρατού με κάτι τόσο ελεύθερο όπως το ποδήλατο; Και κατά συνέπεια...
Τι σημασία έχει ποιός είναι παλιός;
Ποιά είναι η φιλοσοφία του φριντέη και σε τι διαφέρει από όοοοοοοοολες τις υπόλοιπες ποδηλατοβόλτες;
Αν σε κάποιους αρέσει η πολιτική και η κοπαδοποίηση, εκλογές έρχονται, καιρός να εκτονωθείτε εκεί...
Αν σε κάποιους αρέσει η πολιτική και η κοπαδοποίηση, εκλογές έρχονται, καιρός να εκτονωθείτε εκεί...[/quote]
Έχω την εντύπωση οτι όλα γίνονται, γιατί όπως λέει ο λαός "10 Έλληνες, 11 αρχηγοί".
Βρε παιδιά, έτσι που το πάτε δεν θα μας κάνουν ποδηλατόδρομους ρινγκ θα μας φτιάξουν για να πέσει και καμιά ψιλούλα.
Άντε τώρα αφήστε τα αυτά.
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια. Μικρά και μεγάλα.
ήθελα να τοποθετηθώ αλλά τα δύο τελευταία posts κάλυψαν τις απόψεις μου πλήρως.
μου απομένει να επαναλάβω καλή σχολική και ποδηλατική χρονιά σε όλα τα παιδιά!
.......αμήν.
με κάλυψες απόλυτα.
Σε κατι επιμονες γκρινιες και διαδικτυακες μουρμουρες κρυβεται η αιτια για οτι διαβαζετε παραπανω.
Αληθεια , χαιρομαι που δένονται οι ποδηλατες σε ξεχωριστες παρεες που τους αντιπροσωπευουν και κανουν αυτο που τους γουσταρει χωρις να δινουν,αλλα και να απαιτουν , λογαριασμο απο κανενα.
Πραγματικα το freeday εχει ακουσει , απο μεμονωμένα προσωπα μονο , γκρινιες για το οτιδηποτε.
Προσωπικα δε νομιζω να ξανασχοληθω με παρομοιες μικροτητες , εκτος αν αναφερθει καποιος προσωπικα.
Oute sta trela mas oneira h poluteleia ths epiloghs
+1000000000000000000000!