"ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΙΣ 9:30 ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ"

96 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
roula
Απών/απούσα

df wrote:
1ον ποδήλατο θα βρω μετα της 22:00 οπότε δεν προλαβαίνω ούτε με σφαίρες.
2ον αυτές τις μέρες είχα ξεμείνει και από μηχανάκι και έχω περπατήσει κάμποσα χιλιόμετρα μέσα στην εβδομάδα και τα πόδια μου με πονάνε αρκετά(είπαμε ΙΧ και πόλη δεν πάνε).
3ον αύριο δουλεύω πρωί,πρωί για να μπορέσω έστω και για λίγο να πάω στο πολυτεχνείο που γίνεται η συνάντηση.
ζητάω συγνώμη και ειδικά από εσένα roula μιάς και είναι η πρώτη σου φορά που έβαλες ανακοίνωση για την βόλτα μας.
πιστεύω να τα πούμε την κυριακή στη βόλτα που κάνουν τα γατιά.

ξερω πως αυτην την περιοδο εισαι χωρις ποδηλατο,κ ξερω επισης πως ειναι δυσκολο να δανειζεσαι απο αλλους οταν το θες.τα λεμε λοιπον την κυριακη

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..αλλα παιδια με τετοιο αερα , ουτε ισορροπια δε θα μπορουμε να κρατησουμε..

οκ , μερικοι σιγουρα το'χουν και θα τα καταφερουν(& εγω χεχε) , αλλοι το θελουν πολυ και θα το προσπαθησουν , αλλα για μερικους στην παρεα δε θα ειναι προκληση αλλα ταλαιπωρια-ισως και επικίνδυνο .
Για να μην παρεξηγηθω , εγω θα κατεβω ετσι και αλλιως στο κεντρο (& για δουλεια) οπως καθε Παρασκευη και θα ηταν ο,τι καλυτερο μια βολτουλα, αλλα...

..οπως και να'χει , αν ο καιρος ειναι πραγματικα χαλια , μπορουμε να το αναβαλουμε για την πρωτη ηρεμη μερα.. εξαλλου θα μαζευτουμε ξανα παρεα σε λιγες μερες και θα ξεδωσουμε..

*και συμφωνω με τον df για την Ρουλα που τα οργανωσε ολα τελεια (και μονη της , ε?! Μπραβο..)

rearviewmirror
Απών/απούσα

είπα να φύγω κατά τις 5,30 από γραφείο να γλιτώσω τη βροχή...με το που βγαίνω από το ανσασέρ , όλοι τρέχανε με ομπρελές στα χέρια...Μπόρα λέω θα σταματήσει...
-Αν και δίπλα το μετρο Ομονοίας , ντροπή λέω , σαν μερικούς μερικούς που και στο alley με metro πήγανε-
και όντως κόβει...κρανάκι και δρόμο.
Και ξαφνικά ανοίγουν οι ουρανοί...μιλάμε για πολύ νερό...έμπαινα σε κανένα υπόστεγο/πεζοδρόμιο σταμάταγε...έβγαινα ....άντε τα ίδια...ώσπου αποφάσισα να μην ξανασταματήσω και τελικά του έσπασα τον τσαμπουκά ...σταμάτησε ...μόλις έφτασα!

GeorgeHH
Απών/απούσα

Pedia tha ginei telika? Egw tha katevw padws ws maximos pou ime den pa na xionisei kiolas

justelene
Απών/απούσα

κ γω το σκεφτομαι για να ειμαι ειλικρινης...θα προσπαθησω να φτασω (καπως) στο σπιτι κ απο κει θα δω........αναμενω εξελιξεις...

roula
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:

Για να μην παρεξηγηθω , εγω θα κατεβω ετσι και αλλιως στο κεντρο (& για δουλεια) οπως καθε Παρασκευη και θα ηταν ο,τι καλυτερο μια βολτουλα, αλλα...

..οπως και να'χει , αν ο καιρος ειναι πραγματικα χαλια , μπορουμε να το αναβαλουμε για την πρωτη ηρεμη μερα.. εξαλλου θα μαζευτουμε ξανα παρεα σε λιγες μερες και θα ξεδωσουμε..

*και συμφωνω με τον df για την Ρουλα που τα οργανωσε ολα τελεια (και μονη της , ε?! Μπραβο..)

θα ειμαι θησειο στις 9:30 μαζι με τον Βαγγελη σε περιπτωση που καποιοι
εμφανιστουν, οποτε βλεπουμε τι θα γινει.
οσο για τα συγχαρητηρια ευχαριστω πολυ αλλα πιστεψτε με δεν ηταν τιποτα...
ουτε καν κοπιασα,μου βγηκε εντελως αυθορμητα...
αχχχ τι καλη που ειμαι στην οργανωση...(χιχιχιχι)

Marios
Απών/απούσα

χοντρή βροχή πάντως δεν νομίζω να ρίξει το βραδάκι

df
Απών/απούσα

μην το χαλάτε παιδιά
κώστα θυμάσε το βράδυ με τους γλάρους στον πειραιά??? ο αέρας κόντευε να σηκώσει και εμένα(και μόνο κατηγορία φτερού δεν είμαι) και όμως περάσαμε ωραία.
τώρα, φίλε rvm τι το θυμήθηκες το aley και το μετρό ????
όταν βρεθήτε θα δείτε τι θα κάνετε.(λουκουμάδες υπάρχουν και στο θησείο νομίζω. χαχαχα)

roula
Απών/απούσα

df wrote:

(λουκουμάδες υπάρχουν και στο θησείο νομίζω. χαχαχα)

...λεω τωρα να μετονομασουμε την βολτα απο ποδηλατοβολτα σε λουκουμαδοβολτα??

VagkaR
Απών/απούσα

...ελπίζω ότι δεν θα βρέχει... Αν τελικά είναι τόσο χάλια, πάμε για κανένα κρασάκι.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ... πάμε όλοι μαζί...

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ...

χεχε!!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

αφου ειμαστε ολοι λιγο χαλβαδες !!!!

χαχαχαχαχαχαχα!

Οντως df, στο λιμανι μας πηρε και μας σηκωσε αλλα τα καταφεραμε , γι'αυτο και εγραψα το "μερικοι θα τα καταφερουν"
..χεχε..

..και ναι , μπορειτε να σκασετε απο την ζηλεια σας αλλα ναι , η φαρα των σπαστων-σπαστικων παει παντου και κανει reclaim στο μετρο πριν απο σας , για σας !!!!

χαχαχαχαχα

παντως , αμα παει ετσι , μπορουμε να βολταρουμε κεντρο που τα κτίρια κοβουν τον αερα..

Νέλλη
Απών/απούσα

Γεια σας! Ειμαι η Νελλη! Πριν κανα 2 βδομαδες ειχα συναντησει τυχαια στο θησειο Παρασκευη βραδυ(κλασικα) κατι παιδια και νομιζαν οτι ειμαι κι εγω για την βολτα.. Ετσι εμαθα για το site και για τις ποδηλατοβολτες σας! Ειναι πολυ καλη φαση και στεναχωριεμαι που αργησα τοοοσο να το μαθω! τελικα σημερα θα γινει η βολτα; Α!! Και αυριο μπορει να ερθει οποιοσδηποτε στο πολυτεχνειο..ε; Η λαθος καταλαβα;;

GeorgeHH
Απών/απούσα

Η βόλτα θα γίνει άντε γιατί αρκετά έχουμε φλωρέψει sorry κιόλας για πεηγαίνετε σε καμιά Γερμανία να τους πείτε οτι ακυρώνεται βόλτα λόγω βροχής να γελάνε, εννοείται οτι θα πηγαίνουμε σιγά και θα προσέχουμε

Marios
Απών/απούσα

έτσι έτσι δυναμικά !!
ναι η ημερίδα αύριο εννοείται πως είναι ανοιχτή για όλους !! (και όλο και κάποια βόλτα θα παίξει μετά)

Νέλλη
Απών/απούσα

Ok παιδια!! Θα 'ρθω κι εγω!
Θα τα πουμε στις 21.30 ..

VagkaR
Απών/απούσα

για λιγο νομισα οτι δεν θα ερθει κανεις,ευτυχως αλλαξατε γνωμη.
θα σας δω σε 1+30 ωρα περιπου

Υ.Γ. η ΡΟΥΛΑ ειμαι απο το pc του βαγγελη ;PPPPPPP

stel1o5
Απών/απούσα

ωραια παιδια θα έρθω και να δω πως ειναι από κοντα
οι βόλτες με τους ποδηλάτες- τριες.

justelene
Απών/απούσα

δυστηχως....αλλα την Κυριακη δεν το χάνω
καλά να περάσετε =)

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

...τηλεοπτικο σοου...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ !!!!

rita
Απών/απούσα

xaxxaxe!xtra...me ta sxolia sou!! :))))))))
wraia h volta xthes!!perasame apo meri pou den eixa ksanapaei kai auto me enthousiazei se podilatikes voltes!kai i kataliksi idiaitera glukia!!..anti gia loukoumades pleon na proteinoume to magazi stou psuri..

Marios
Απών/απούσα

βρήκα και τις γιάντες http://www.athinorama.gr/restaurants/articles/default.aspx?i=1613&c=giantes
αυτό σίγουρα θα είχα στο μυαλό μου και όχι το άλλο στο γκάζι. Τώρα γιατί είχα μπερδέψει τα ονόματα άγνωστο, αλλά βρήκα ποιο είναι και ησύχασα !
Για κρασάκι (ή ρακόμελα) τώρα που ανοίγει ο καιρός και βγάζει τραπεζάκια έξω, προτείνω ρακουμελ (που έχει τέλειο όνομα)!
Άντε την επόμενη παρασκευή τώρα, που είναι και παρασκευή και 13 !

*Στις δύο πρώτες θέσεις κάστανο και μπισκοτόγλυκο.

rearviewmirror
Απών/απούσα

Αγριοκερασο παιδιά!
Σε συνδιασμό με το παγωτάκι...θάνατος!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

ζηλευω....

για εμενα , η χτεσινη νυχτα ονομάστηκε αυτη των "λαθος προβλεψεων - εκτιμησεων"..
(λαθος καιρος , αριθμος ποδηλατων , χιλιομετρων , διαδρομης , ειδικης αξιας του γλυκου μετα την βολτα..)

..αλλη φορα θα κοιταξω καλυτερα προς τα που πετουν τα πουλια , τα εντόσθια των ψαριων και λοιπους οιωνούς..

Nemi6
Απών/απούσα

Χθεσινη ανασκοπηση :

21 ποδηλατα...

Ξεκινησαμε μετα απο μια αλλαγη λαστιχου της Νελλης στον αντιπαρμακη(καπως ετσι λεγεται)

Υστερα απο αυτο...

Αρκετος χαβαλες , ευχαριστη ατμοσφαιρα , γρηγορη βολτα χωρις απροοπτα εκτος απο μια ωραια τουμπα που φαγα γιατι πειραζα τον xtra...
(διδαγμα: μην μπλεκεις με ατομα που εχουν 3 σωληνες κολλημενες για ποδηλατο και ροδακια απο πατινι)

Διαδρομη μπουρναζι - κορυδαλλο - νικαια(σουβλακια) - σεφ...

Δρομος για τον γυρισμο με ενα ωραια ελεγχο απο μπατσους ...

ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ

...καποιοι ποδηλατες πεταξανε μοτοτοφ στο Α.Τ ακροπολης...

Αυτα..

Drink first , eat , smoke and then ride :D

roula
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:
...τηλεοπτικο σοου...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ !!!!

αλλα οπως σου ειπα κ χθες δεν ηταν τιποτα....απλα το εχω..:ΡΡΡ
περα απο την πλακα thnx που ανταποκριθηκατε στην προσκληση μου κ ηρθατε
(αν κ θα ερχοσασταν ουτως ή αλλως,ειμαι σιγουρη)
η χθεσινη βολτα ,διαφορετικη απο τις μεχρι τωρα,ηταν αρκετα ενδιαφερουσα.
ξεπερασαμε τους κλασσικους προορισμους μας,υποδεχτηκαμε νεα μελη(Στελιο+Νελλη
καλως ηρθατε)κ το βασικοτερο ολων σπασαμε ,την μεχρι τωρα, παραδοση του λουκουμα!!
για οσους δεν ακολουθησαν μεχρι τελους(χμμ....λογω οιωνων)εχω να τους πω οτι χασανε τα καλυτερα γλυκα της πολης.ετσι απλα.
για μενα ,τουλαχιστον, στην βολτα της παρασκευης,περισσοτερο απο ολα μετραει η στιγμη που θα σταματισουμε το πεταλι κ θα καθησουμε σαν φιλοι απο τα παλια να τα πουμε,να φαμε ή ακομα κ να τα πιουμε..
τα λεμε αυριο

rearviewmirror
Απών/απούσα

Nemi6 wrote:
Χθεσινη ανασκοπηση :

ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ

Αυτα..

τον xtra με το 'παιδικό' ποφηλατάκι και το full face κρανός και το 'κοφτερο' μυαλό τους θα σκέφτηκε ...'σιγά μην ειναι ποδηλάτης αυτός' χαχαχαχα

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

rearviewmirror wrote:
Nemi6 wrote:
Χθεσινη ανασκοπηση :

ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ

Αυτα..

τον xtra με το 'παιδικό' ποφηλατάκι και το full face κρανός και το 'κοφτερο' μυαλό τους θα σκέφτηκε ...'σιγά μην ειναι ποδηλάτης αυτός' χαχαχαχα

..παλι καλα να λετε που δεν εφερα μαζι τα σπρευ και τα στενσιλ με το logo...ακομα στο τμημα θα ήμασταν ..

nerv
Απών/απούσα

Hi παίδες,
πολύ ωραία η βολτούλα μας χθες, επιτέλους εγκαινίασα το ποδηλατάκι μου. Τελικά πολύ βολικό το σπαστό. Στο τρένο της επιστροφής πετύχαμε (κλασικά) 2 υπαλλήλους του ΗΣΑΠ που αναρωτήθηκαν μέχρι τι ώρα επιτρέπονται τα ποδήλατα (1.30 γαρ).

ps. θα προσπαθήσω να γίνω τακτικό μέλος της παρέας :D

stel1o5
Απών/απούσα

παιδια πολλή ωραία η βόλτα χθες ήταν η πρώτη
μου μεγάλη. συνήθως έκανα γύρω στα 20 χλμ με αλλα 3 ποδήλατα για παρέα.
περιμένω τώρα την επόμενη με περισσότερη αγωνία.

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

μόλις τώρα μίλησα με Άμεση Δράση και μου είπαν ότι έχουν το δικαίωμα οι αστυνομικοί να ψάξουν τα σακίδιά μας. Ένας κύριος στην ημερίδα ανέφερε ότι δεν το έχουν, παρά μόνο με ειδικό ένταλμα.
Τελικά τι παίζει ρε παιδιά;