Σαββατο 22/08/2009 Θησειο και ωρα 20:30 αυστηρα !!! Παμε Βαρκιζα

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
giannisscott
Απών/απούσα

Ο ανεμος επεσε , το καλοκαιρι τελειωνει , ας τολμησουμε κατι πιο δυνατο .Δηλωστε ποιοι ειστε πρασινοι .Το κινητο μου υπαρχει σε παλαιοτερο POST .

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
John_K
Απών/απούσα

παιζει να ερθω

GeorgeHH
Απών/απούσα

Μετά απο 115 κμ σήμερα δύσκολο καλά να περάσετε

John_K
Απών/απούσα

η συνάντηση που θα γίνει?

kounoupis
Απών/απούσα

Στο θησειο στο κλασσικο σημειο.Προσοχη ο ησαπ λειτουργει απο πειραια-καλλιθεα,απο ομονοια εως νεα ιωνια και απο ειρηνη εως κηφισια.O σταθμος δηλαδη ειναι κλειστος

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

ψήνομαι. Αν και δεν καίγομαι για τόσο μεγάλη απόσταση. Θα το δούμε κάτω :)

kounoupis
Απών/απούσα

Στο θησειο στο κλασσικο σημειο ειναι το σημειο συναντησης.Προσοχη ο ησαπ λειτουργει απο πειραια-καλλιθεα,απο ομονοια εως νεα ιωνια και απο ειρηνη εως κηφισια.O σταθμος δηλαδη ειναι κλειστος.Ειδα οτι η διαδρομη για βαρκιζα(στο υψος της λεωφορου βαρης-βαρκιζας) ειναι 19 χλμ.Προτεινω να ακολουθησουμε οτι λεει το viamichelin.com
Πατηστε Agion Asomaton, Athina kai Leoforos Varis-Varkizas , Voula και επιλογη απο κατω by bike

giannisscott
Απών/απούσα

John_K wrote:
παιζει να ερθω

για να μην ζηλευεις μετα

kounoupis
Απών/απούσα

Κριμα στον djapal που δεν συνεχισε ολη την διαδρομη

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

kounoupis wrote:
Κριμα στον djapal που δεν συνεχισε ολη την διαδρομη

Κλάιν μάιν :)
Δεν πειράζει!
Η ανηφόρα παραήταν μεγάλη για να συνεχίσω μέχρι τέλους. Το θέμα είναι να κάνεις βόλτα και όχι να αγκομαχάς να φτάσεις τους άλλους! Τα λέμε στην επόμενη συνάντηση!

kounoupis
Απών/απούσα

Επρεπε να μας πεις περιμενετε να παρω το λεωφορειο.Ετσι και αλλιως και εγω το θορυβωδες ποδηλατο μου στα χερια το πηρα μετα την πλατεια