Ο ανεμος επεσε , το καλοκαιρι τελειωνει , ας τολμησουμε κατι πιο δυνατο .Δηλωστε ποιοι ειστε πρασινοι .Το κινητο μου υπαρχει σε παλαιοτερο POST .
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Ο ανεμος επεσε , το καλοκαιρι τελειωνει , ας τολμησουμε κατι πιο δυνατο .Δηλωστε ποιοι ειστε πρασινοι .Το κινητο μου υπαρχει σε παλαιοτερο POST .
παιζει να ερθω
Μετά απο 115 κμ σήμερα δύσκολο καλά να περάσετε
η συνάντηση που θα γίνει?
Στο θησειο στο κλασσικο σημειο.Προσοχη ο ησαπ λειτουργει απο πειραια-καλλιθεα,απο ομονοια εως νεα ιωνια και απο ειρηνη εως κηφισια.O σταθμος δηλαδη ειναι κλειστος
ψήνομαι. Αν και δεν καίγομαι για τόσο μεγάλη απόσταση. Θα το δούμε κάτω :)
Στο θησειο στο κλασσικο σημειο ειναι το σημειο συναντησης.Προσοχη ο ησαπ λειτουργει απο πειραια-καλλιθεα,απο ομονοια εως νεα ιωνια και απο ειρηνη εως κηφισια.O σταθμος δηλαδη ειναι κλειστος.Ειδα οτι η διαδρομη για βαρκιζα(στο υψος της λεωφορου βαρης-βαρκιζας) ειναι 19 χλμ.Προτεινω να ακολουθησουμε οτι λεει το viamichelin.com
Πατηστε Agion Asomaton, Athina kai Leoforos Varis-Varkizas , Voula και επιλογη απο κατω by bike
για να μην ζηλευεις μετα
Κριμα στον djapal που δεν συνεχισε ολη την διαδρομη
Κλάιν μάιν :)
Δεν πειράζει!
Η ανηφόρα παραήταν μεγάλη για να συνεχίσω μέχρι τέλους. Το θέμα είναι να κάνεις βόλτα και όχι να αγκομαχάς να φτάσεις τους άλλους! Τα λέμε στην επόμενη συνάντηση!
Επρεπε να μας πεις περιμενετε να παρω το λεωφορειο.Ετσι και αλλιως και εγω το θορυβωδες ποδηλατο μου στα χερια το πηρα μετα την πλατεια